Schiphol Amsterdam Airport

Blijf op de hoogte van de grootste Nederlandse luchthaven!

Luchthavens, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste toevoegingen:

Schiphol start met het voorspellen van wachttijden

Schiphol is op haar website een pilot gestart met het tonen van de voorspelde wachttijd bij de securitycontrole in vertrekhal 1. Deze voorspellende informatie bij de securitycontrole is onderdeel van een persoonlijk reisschema dat Schiphol de reiziger biedt. Bij een selectie aan vluchten(...)
Lees verder

Zomerpiek Schiphol

220.000 passagiers per dag
Schiphol verwacht tijdens de zomerpiek van dit jaar 12,8 miljoen passagiers. Dat is 0,8 procent meer dan vorig jaar. Het gaat om de periode van de zomervakantie, die loopt van 6 juli tot en met 1 september. Dat betekent dat per dag gemiddeld 220.000 mensen van, naar of via Schiphol reizen,(...)
Lees verder

Schiphol start proef voor boarden met gezichtsherkenning

Reizigers die met Cathay Pacific reizen kunnen meedoen aan een proef voor boarden met gezichtsherkenning. De proef is onderdeel van de eerste fase om reizen met gezichtsherkenning op termijn volledig mogelijk te maken op Schiphol. Deelnemers aan de proef worden, na het inchecken, begeleid naar(...)
Lees verder

Ruimbagage en afwijkende bagage

Wat stop je in je koffer?
Voor ruimbagage hebben je klanten te maken met securityregels over wat je wel of niet mag meenemen het vliegtuig in. Grotere of zwaardere bagage dan normaal, checken je klanten in als afwijkende bagage. Maar ook de douane op Schiphol en op de bestemming van je klanten hebben regels voor wat je(...)
Lees verder