Schiphol Amsterdam Airport

Blijf op de hoogte van de grootste Nederlandse luchthaven!

Luchthavens, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

2017 vloog voorbij!
Bekijk hier een overzicht van het jaar.

 

Laatste toevoegingen:

Schiphol start proef voor boarden met gezichtsherkenning

Reizigers die met Cathay Pacific reizen kunnen meedoen aan een proef voor boarden met gezichtsherkenning. De proef is onderdeel van de eerste fase om reizen met gezichtsherkenning op termijn volledig mogelijk te maken op Schiphol. Deelnemers aan de proef worden, na het inchecken, begeleid naar(...)
Lees verder

Ruimbagage en afwijkende bagage

Wat stop je in je koffer?
Voor ruimbagage hebben je klanten te maken met securityregels over wat je wel of niet mag meenemen het vliegtuig in. Grotere of zwaardere bagage dan normaal, checken je klanten in als afwijkende bagage. Maar ook de douane op Schiphol en op de bestemming van je klanten hebben regels voor wat je(...)
Lees verder

Nieuw! Reserveer je parkeerplek in de Schiphol-app

Persoonlijke reis assistent voor jouw klanten
Met de Schiphol-app hebben je klanten een persoonlijke reis assistent altijd bij de hand. Nu kunnen ze ook de parkeerplek die bij ze past reserveren via de app! Zo weten je klanten zeker dat ze altijd goed staan op de officiële Parking van Schiphol. De app is gratis te downloaden op een(...)
Lees verder

Schiphol start proef met Bitcoin-automaat

Reizigers op Schiphol kunnen vanaf nu hun resterende euro’s inwisselen voor Bitcoin of Ethereum bij een Bitcoin-automaat. De automaat is een proef en Schiphol is de eerste Europese luchthaven die deze dienst aanbiedt. De Bitcoin-automaat op Schiphol is vooralsnog een proef van zes maanden en(...)
Lees verder