Schiphol Amsterdam Airport

Blijf op de hoogte van de grootste Nederlandse luchthaven!

Luchthavens, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste toevoegingen:

Zo start een reis soepel

Zelf inchecken op Schiphol
Inchecken op Schiphol kan op verschillende manieren. De snelste manier is om thuis online in te checken. Het is nu ook slim om dit thuis te doen, want dat scheelt tijd en een contactmoment op de luchthaven. Plus dat je dan je boardingspass alvast bij je hebt. Op de luchthaven kun je inchecken(...)
Lees verder

Wat kun jij doen voor een duurzame luchthaven?

Alle hulp is welkom - 6 tips
Je kunt op verschillende manieren reizen. Hoewel het misschien niet de meest duurzame manier is, is vliegen soms wel de meest handige en snelste manier van reizen om op je (verre) bestemming te komen. Met onderstaande 6 tips, kun je de impact van je reis op het milieu verminderen. Je helpt(...)
Lees verder

Reizigers kunnen persoonlijk desinfecteren op Schiphol

Als aanvulling op bestaande coronamaatregelen heeft Schiphol drie nieuwe ontsmettingslocaties waar reizigers onder meer hun persoonlijke spullen, zoals telefoon, paspoort en sleutels kunnen desinfecteren met UV-C licht. Reizigers vinden de drie zogenoemde ‘Sanitising Service’ punten op(...)
Lees verder

Schiphol lanceert service voor snelle overstappers

Short Connection Pass
Schiphol biedt reizigers met een korte overstap vanaf nu proactief de mogelijkheid om versneld de wachtrij bij controles te passeren. Op twee pieren waar veel overstappers aankomen zijn nieuwe self service units geplaatst. Daar kunnen reizigers hun(...)
Lees verder

Aantal passagiers in maand juli verdubbeld

Op Schiphol is het aantal passagiers op dag-niveau gedurende de maand juli verdubbeld van ruim 28.000 passagiers op 1 juli naar ruim 58.500 reizigers op 31 juli. De start van het vakantieseizoen speelde hier ook een rol in. Van de toename in vliegbewegingen en reizigers wordt verwacht door dat(...)
Lees verder