Seabourn

Seabourn staat voor de top van ultraluxe reizen met intieme schepen met elementen die de rederij onderscheidt: ruime goed uitgedachte ingerichte suites, velen met veranda en allemaal 100% zeezicht; uitstekend dineren in een keuze van restaurants; gratis wijn en sterke drank te allen tijde; prijswinnende service en een ontspannen sfeer waardoor gasten zich aan boord meteen thuis voelen. De schepen gaan de hele wereld over naar de meest bijzondere bestemmingen inclusief populaire steden, UNESCO Werelderfgoed gebieden en minder bekende havens en oorden.

Cruises/ferries, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 jaar geleden

De schepen van Seabourn

De Seabourn vloot: Sojourn, Quest, Odyssey, Encore en Ovation.

Met hun ongeëvenaarde gevoel voor stijl, elegantie en sierlijkheid, nodigen de Seabourn schepen haar gasten uit om over de grenzen van de verbeelding te reizen.

Seabourn heeft de jongste ultra luxury vloot. Zo werd de Seabourn Odyssey in 2009 geïntroduceerd, de Seabourn Sojourn in 2010 en de Seabourn Quest in 2011. Alle drie de schepen bieden ruimte voor 229 suites, waarvan 90% een suite met privebalkon is. Daarna kwam de introductie van de Seabourn Encore in 2016 en de Seabourn Ovation in 2018, zij hebben een capaciteit van 300 suites, al deze suites hebben een privebalkon.

Suites

Luxe voorzieningen in de suite staan voor de Seabourn gasten klaar. Bij aankomst in de suite wordt de gast verwelkomt met een glas welkomst champagne en een minibar gevuld met de door de gast doorgegeven voorkeuren. Alle suites hebben uitzicht op zee, deze zijn zorgvuldig ontworpen en smaakvol samengesteld met prachtige details. Alle suites zijn inclusief:

  • Een persoonlijke suite steward(ess) om ervoor te zorgen dat alles in de suite altijd is zoals gewenst door de gast
  • Twee losse bedden of een Queensize bed met een luxe op maat gemaakte matras, Italiaans katoenen linnengoed, donzig dekbed in alle seizoenen en keuze uit stevige of zachte kussens
  • Ruime opberg- en inloopkast met zachte badjassen, slippers en een persoonlijke kluis
  • Een bar in de suite met glaswerk, drankjes en de gevraagde gratis wijnen of sterke dranken van de gasten
  • Interactief entertainment met tv-uitzendingen en honderden keuzes voor films en muziek
  • Een ruim marmeren bad met dubbele wastafels, een ligbad, douche en luxe producten met een exclusieve kenmerkende geur gecreëerd voor Seabourn by Molton Brown, Londen
  • Doordachte details zoals een goed verlichte make-upspiegel, paraplu en zelfs een Wereldatlas
  • De gratis PressReaderTM-app brengt je favoriete kranten en tijdschriften naar een telefoon of tablet

 

Seabourn Ovation

Introductie van Seabourn Ovation, het zusterschip van de reeds prestigieuze Seabourn Encore. Seabourn Ovation vertegenwoordigt nog een fase in de evolutie van kleine luxe cruiseschepen, die Seabourn pionierde en consequent heeft uitgebreid en verrijkt. Beide schepen zullen een schat aan nieuwe concepten, een frisse visie en een aantal verlichtende ideeën opleveren om de meest veeleisende reiziger van de wereld tevreden te stellen.

Seabourn Encore

Seabourn Encore is zo opvallend mooi en enerverend innovatief als elk ander Seabourn ship. Ze kroont een vloot die al de nieuwste, meest moderne en meest geprezen is in het ultra-luxe segment. Seabourn Encore is gemodelleerd op het bekroonde drietal schepen dat met Seabourn Odyssey is geïntroduceerd en vertegenwoordigt. 

Seabourn Quest

Seabourn Quest is de derde herhaling van het ontwerp van het schip dat "een game-changer voor het luxesegment" is genoemd. Trouw aan haar Seabournbloedlijnen, waar ze ook de wereld rond vaart, Seabourn Quest voert een hele reeks bekroonde restaurants met zich mee. locaties die vergelijkbaar zijn met de beste restaurants die je overal kunt vinden. Seabourn Quest biedt een verscheidenheid aan eetgelegenheden voor elke smaak en elke stemming, zonder extra kosten.

Seabourn Sojourn 

Seabourn Sojourn betovert haar gasten met een scala aan openbare ruimtes, ontworpen om een ontspannen gezelligheid te bevorderen. Een van de meest ongewone kenmerken van Seabourn Sojourn en haar zussen is de Seabourn Square, een ingenieuze 'woonkamer' die de traditionele lobby van een cruiseschip vervangt door een uitnodigende lounge vol gemakkelijke stoelen, banken en cocktailtafels. Een enclave in het centrum herbergt deskundige conciërges die discreet op individuele bureaus zitten.

Seabourn Odyssey

Seabourn Odyssey is gebouwd door het Italiaanse bedrijf T. Mariotti S.p.A., gevestigd in Genua, Italië en vernoemd naar Venetië. Bij die gelegenheid werden de gasten aan boord voor de eerste reis allemaal geëerd als de peetouders van het schip, en een plaquette met hun namen werd permanent op een muur in het schip gemonteerd. Seabourn Odyssey is ontworpen door hetzelfde architectuurteam, Petr Yran en Bjorn Storbraaten, die de originele Seabournschepen hebben ontworpen.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn