Seabourn

Seabourn staat voor de top van ultraluxe reizen met intieme schepen met elementen die de rederij onderscheidt: ruime goed uitgedachte ingerichte suites, velen met veranda en allemaal 100% zeezicht; uitstekend dineren in een keuze van restaurants; gratis wijn en sterke drank te allen tijde; prijswinnende service en een ontspannen sfeer waardoor gasten zich aan boord meteen thuis voelen. De schepen gaan de hele wereld over naar de meest bijzondere bestemmingen inclusief populaire steden, UNESCO Werelderfgoed gebieden en minder bekende havens en oorden.

Cruises/ferries, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 jaar geleden

Ervaringen met Seabourn

Ervaringen met Seabourn

Zelf nog nooit een cruise gemaakt met Seabourn? Lees dan hier meer over de ervaringen van reisadviseurs die al wel met de rederij hebben gecruist.

Pascal Bronckers & Anouk Wintgens - ITAC Paul Crombag
"Seabourn staat voor gastronomie op topniveau! En zo hebben wij dat ook ervaren, van Istanbul tot in Athene zijn wij een week lang in de watten gelegd en hebben we genoten van de luxe van het schip, onze ruime suite en de geweldige keuken. Ook hebben de aangedane soms kleinere en onbekendere havens mogelijkheid gegeven tot leuke uitstapjes en excursies, mede dankzij het goede weer. 
Uiteraard zijn alle voorzieningen, de keuken, de wijnen, champagne en andere drankjes van 5 sterren niveau. Maar wat voor ons echt het verschil gemaakt heeft t.o.v. andere 5 sterren cruises, hotels en resorts is het feit dat al het personeel waarmee wij in aanraking zijn gekomen perfect Engels spreekt en uitermate vriendelijk is. Ons mooiste moment aan boord was dan ook wel de farewell party op de laatste avond bij afvaart richting Athene, waarbij al het personeel de gasten 'vaarwel' zegt vanaf het bordes boven het pooldek. Maar ook het moment waar de gasten het personeel bedanken voor een geweldige ervaring middels een luid, langdurig en welverdiend applaus."

Karen MC Lean - Travel XL Hillegersberg Rotterdam
"Seabourn is voor ons het bewijs dat het cruise imago helemaal verkeerd is dat er allemaal oude mensen op cruise schepen zitten. Je bent nooit te jong om te cruisen en je kunt er maar beter vroeg mee beginnen. Vooral de eerste stop op het Griekse eiland Lemnos is voor ons een echt Seabourn moment. Deze kleine unieke haven heeft ons hart veroverd. Ook de service aan boord is ongekend, de vriendelijke bemanningsleden zorgen ervoor dat je je al snel thuis voelt aan boord. Tussen het bezoeken van de bestemmingen hebben wij genoten aan boord, het was een prachtige ervaring. Wij zijn fan van Seabourn en gaan zeker nog een keer mee!"

 Annelies Hager van Travel XL Hoofddorp
"Eigenlijk is één Seabourn moment niet te benoemen, daar de gehele week een ultieme ervaring was!
Overdag wandelen en verkennen van een bestemming aan land en dan weten dat je 'thuis' in de haven ligt met ontvangst van een heerlijke champagne cocktail, je eigen suite mét ligbed op je balkon, een wijntje in de koelkast, een heerlijk bad, 24 uur roomservice, een ruime inloopkast om je kleding op te hangen, lekker relaxen voor een uitmuntend diner in een van de restaurants, met vrije zitting én internationaal publiek, dus je ontmoet zeer interessante mensen, daarna een show, naar de pianobar of naar de club voor een dansje waarna je in een héérlijk bed kan slapen om de volgende morgen weer uitgerust op te staan om de volgende bestemming te verkennen!"

Jouw ervaring

Wil jij ook je ervaring delen met je collega´s in de reisbranche? Stuur dan jouw verhaal naar travecademy@travmagazine.nl en wij plaatsen het online.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn