Seabourn

Seabourn staat voor de top van ultraluxe reizen met intieme schepen met elementen die de rederij onderscheidt: ruime goed uitgedachte ingerichte suites, velen met veranda en allemaal 100% zeezicht; uitstekend dineren in een keuze van restaurants; gratis wijn en sterke drank te allen tijde; prijswinnende service en een ontspannen sfeer waardoor gasten zich aan boord meteen thuis voelen. De schepen gaan de hele wereld over naar de meest bijzondere bestemmingen inclusief populaire steden, UNESCO Werelderfgoed gebieden en minder bekende havens en oorden.

Cruises/ferries, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 jaar geleden

Seabourn presenteert nieuw schip

Seabourn Venture

Seabourn, de ultraluxe cruisemaatschappij en zusterrederij van HAL, brengt in 2021 een zesde schip in de vaart, met de naam Seabourn Venture.

Lees verder
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 jaar geleden

Met privéjets naar luxe cruise

Seabourn lanceert Seabourn Private Air, waarbij gasten van de cruisemaatschappij gebruik kunnen maken van privéjets, voor vluchten van en naar cruisehavens en optionele landexcursies.

Lees verder
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 jaar geleden

Saskia gaat ‘de wereld verkennen’ met Seabourn

Reactie van de winnares!

Saskia Thorn Leeson, medewerker op de afdeling Kwaliteit en Klantenservice van Pharos Reizen en ANWB Ledenreizen, is de winnaar van de agentenactie van Seabourn Cruises.

Lees verder
afbeelding van Seabourn

Seabourn

1 jaar geleden

Seabourn keert in de zomer van 2019 terug naar Alaska en British Columbia

Met een ongeëvenaard aanbod in The Great Land

Nu het 2018 reisseizoen van Alaska en British Columbia op haar einde loopt, maakt Seabourn, ’s werelds beste ultraluxe cruisemaatschappij, bekend dat het in de zomer van 2019 opnieuw cruise

Lees verder
afbeelding van Seabourn

Seabourn

2 jaar geleden

Seabourn biedt een glimpse van het nieuwe cruise seizoen

Cruise Collection 2019-2020 beschikbaar!

's Werelds ultraluxe cruisemaatschappij, heeft de nieuwste editie van haar jaarlijkse cruisecollectie brochure vrijgegeven.

Lees verder