Seabourn

Seabourn staat voor de top van ultraluxe reizen met intieme schepen met elementen die de rederij onderscheidt: ruime goed uitgedachte ingerichte suites, velen met veranda en allemaal 100% zeezicht; uitstekend dineren in een keuze van restaurants; gratis wijn en sterke drank te allen tijde; prijswinnende service en een ontspannen sfeer waardoor gasten zich aan boord meteen thuis voelen. De schepen gaan de hele wereld over naar de meest bijzondere bestemmingen inclusief populaire steden, UNESCO Werelderfgoed gebieden en minder bekende havens en oorden.

Cruises/ferries, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

7 maanden geleden

Met privéjets naar luxe cruise

Seabourn lanceert Seabourn Private Air, waarbij gasten van de cruisemaatschappij gebruik kunnen maken van privéjets, voor vluchten van en naar cruisehavens en optionele landexcursies.

Seabourn Private Air maakt gebruik van een wereldwijd netwerk van maatschappijen met een vloot van privéjets. Seabourn Private Air is beschikbaar voor kleine of grote groepen. Zo zijn er kleine charterjets voor 5-8 passagiers; middelgrote jets voor 7-8 passagiers; grote privéjets met een capaciteit van 9-16 passagiers. Seabourn Private Air-passagiers krijgen een vooraf bepaalde all-in prijs voor het privéjet-arrangement. Gasten betalen voor het vliegtuig in plaats van per stoel, dus hoe meer passagiers aan boord, hoe lager de kostprijs per persoon. De kostprijs van de Private Air-vluchten wordt afzonderlijk van de cruiseprijs berekend, en is afhankelijk van de route en het toestel.

‘Tijd is kostbaar en als organisator van ultraluxe reizen zoeken we constant naar nieuwe manieren om de klantervaring te verbeteren. Seabourn Private Air biedt een wereld van comfort en luxe aan Seabourn-gasten die op weg zijn naar of van de cruise van hun leven’, zegt Chris Austin, Senior Vice President Global Marketing & Sales bij Seabourn. Bij een vlucht met de privéjet zit onder andere valet bagageservice inbegrepen, evenals Regiis Ova kaviaar en Montaudon champagne.

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn