Seabourn

Seabourn staat voor de top van ultraluxe reizen met intieme schepen met elementen die de rederij onderscheidt: ruime goed uitgedachte ingerichte suites, velen met veranda en allemaal 100% zeezicht; uitstekend dineren in een keuze van restaurants; gratis wijn en sterke drank te allen tijde; prijswinnende service en een ontspannen sfeer waardoor gasten zich aan boord meteen thuis voelen. De schepen gaan de hele wereld over naar de meest bijzondere bestemmingen inclusief populaire steden, UNESCO Werelderfgoed gebieden en minder bekende havens en oorden.

Cruises/ferries, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van Seabourn

Seabourn

11 maanden geleden

Seabourn biedt een glimpse van het nieuwe cruise seizoen

Cruise Collection 2019-2020 beschikbaar!

's Werelds ultraluxe cruisemaatschappij, heeft de nieuwste editie van haar jaarlijkse cruisecollectie brochure vrijgegeven.

De "Extraordinary Worlds, 2019-2020 Cruise Collection" biedt 128 pagina's met meer dan 180 Seabourn-cruises die meer dan 450 bestemmingen in bijna 100 landen op alle zeven continenten bezoeken. Het belicht de ervaring aan boord en aan de wal met alle bijbehorende mogelijkheden, van de suite informatie tot de restaurants aan boord en excursies aan wal. Gesorteerd met opvallende foto’s en nauwkeurige informatie is de nieuwe "Extraordinary Worlds" een must voor reizigers die geïntrigeerd zijn door de allure van een Seabourn cruise.

Onder de vele opvallende componenten van de nieuwe cruisecollectie is een ‘Cruises Planning Calendar’ van twee pagina's, dit is een snel overzicht met cruises die gepland staan ​​voor de vijf ultraluxe schepen van Seabourn van 2019 tot de winter van 2020. Hier zijn ook de nieuwe routes van Seabourn te vinden, zoals de eerste reizen naar Cuba, evenals een wereldcruise voor het cruiseseizoen 2019-2020.

Verder biedt de nieuwe brochure achtergrondinformatie over de Seabournervaring, zoals partnerschappen met de wereldberoemde Michelin-driesterrenchef Thomas Keller, visionaire pionier van integratieve geneeskunde Dr. Andrew Weil en UNESCO.

 

Bestel de nieuwe Cruise Collection nu op TWI.

www.seabourn.com 

 

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn