Seabourn

Seabourn staat voor de top van ultraluxe reizen met intieme schepen met elementen die de rederij onderscheidt: ruime goed uitgedachte ingerichte suites, velen met veranda en allemaal 100% zeezicht; uitstekend dineren in een keuze van restaurants; gratis wijn en sterke drank te allen tijde; prijswinnende service en een ontspannen sfeer waardoor gasten zich aan boord meteen thuis voelen. De schepen gaan de hele wereld over naar de meest bijzondere bestemmingen inclusief populaire steden, UNESCO Werelderfgoed gebieden en minder bekende havens en oorden.

Cruises/ferries, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van Seabourn

Seabourn

10 maanden geleden

Seabourn keert in de zomer van 2019 terug naar Alaska en British Columbia

Met een ongeëvenaard aanbod in The Great Land

Nu het 2018 reisseizoen van Alaska en British Columbia op haar einde loopt, maakt Seabourn, ’s werelds beste ultraluxe cruisemaatschappij, bekend dat het in de zomer van 2019 opnieuw cruises gaat aanbieden in deze regio.

Geïnspireerd door het succes van de afgelopen twee seizoenen en als antwoord op de grote vraag van gasten heeft Seabourn een verrijkend en spannend aanbod van 11-, 12-, en 14-daagse Alaska en British Columbia cruises aan boord van de Seabourn Sojourn samengesteld. Met maar 10 afvaarten tussen juni en oktober 2019, kunnen slechts 4500 gelukkige gasten in stijl van het gebied genieten. Vroeg boeken is daarom aanbevolen.

“Er is zoveel wildernis en dieren in het wild te zien en te ontdekken in Alaska en British Columbia dat onze gasten er geen genoeg van krijgen,” aldus Chris Austin, Seabourn’s Senior Vice President Global Marketing & Sales. ”We zijn enthousiast om in 2019 voor de derde maal naar het noorden te varen en de ultieme Alaska ervaring aan te bieden. We laten onze gasten zien hoe prachtig en bijzonder het gebied is terwijl zij varen op het mooiste resort op zee.”

Highlights van de 2019 routes naar Alaska en British Columbia

  • Ultimate Alaska Sojourn – Een 11-daagse reis in noordelijke richting vanuit Vancouver, British Columbia naar Anchorage (Seward), Alaska. Drie vertrekken van juni tot augustus met stops in Ketchikan, Sitka, Haines/Skagway en Juneau evenals een schilderachtige tocht door Tracy/Endicott Arm en Misty Fjords. Vertrekdata zijn 7 juni, 14 juli en 20 augustus.
  • Ultimate Glacier & Fjord Adventure – Een 14-daagse cruise in zuidelijke richting vanuit Anchorage (Seward), Alaska naar Vancouver, British Columbia. Drie vertrekken van juni tot september die starten met een schilderachtige tocht door de Kenai fjorden en Aialik Glacier voordat Alaska’s belangrijkste havens worden aangedaan. Ook worden Prince Rupert, Klemtu en Alert Bay in British Columbia’s adembenemende Inside Passage bezocht. Vertrekdata zijn 18 juni, 25 juli en 31 augustus.
  • Ultimate Alaska & Inside Passage – Een 12-daagse rondreis vanuit Vancouver die viermaal vertrekt tussen juli en september. Deze cruises bezoeken Sitka, Ketchikan, Wrangell en Juneau in Alaska en doorkruisen de prachtige Canadese Inside Passage naar Prince Rupert, Klemtu en Alert Bay op de terugweg naar Vancouver. Vertrekdata zijn 2 juli, 8 augustus en 14 en 26 september.

Exclusieve culturele ervaring

Afhankelijk van de route bevatten Seabourn’s Alaska en British Columbia reizen stops bij zelden bezochte plekken zoals Alert Bay en Klemtu, een dorpje met minder dan 500 inwoners behorend tot de inheemse Kitasoo gemeenschap. Gasten genieten hier van een exclusieve culturele ervaring als onderdeel van hun cruise. Zij bezoeken torenhoge bossen langs de Inland Passage en genieten van het sierlijke gezang van bultruggen in de Kenai fjorden. Gasten kunnen steden en dorpjes ontdekken inclusief de provinciehoofdstad Juneau, kleurrijk Ketchikan en historisch Sitka waar de roots van de Tlingits 10.000 jaar teruggaan. In bepaalde gebieden zoals Misty Fjords kunnen passagiers wildrijke waterwegen, beboste bergen en watervallen van dichtbij verkennen met de Ventures by Seabourn excursies. Deze excursies worden veelal uitgevoerd met Zodiacs en kajaks die aan boord van het schip zijn.

Iedereen die een 11-, 12- of 14-daagse cruise maakt, geniet van vele extra’s: een gratis Seabourn all-weather jas, inspirerende Seabourn Conversations met speciale sprekers, gelegenheid om wilde dieren vanaf het schip te zien, een ‘Caviar on the Ice’ feest op het dek en andere speciale events.

Voor meer informatie over de bekroonde vloot van Seabourn of het wereldwijde cruiseaanbod van Seabourn: www.seabourn.com.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn