Seabourn

Seabourn staat voor de top van ultraluxe reizen met intieme schepen met elementen die de rederij onderscheidt: ruime goed uitgedachte ingerichte suites, velen met veranda en allemaal 100% zeezicht; uitstekend dineren in een keuze van restaurants; gratis wijn en sterke drank te allen tijde; prijswinnende service en een ontspannen sfeer waardoor gasten zich aan boord meteen thuis voelen. De schepen gaan de hele wereld over naar de meest bijzondere bestemmingen inclusief populaire steden, UNESCO Werelderfgoed gebieden en minder bekende havens en oorden.

Cruises/ferries, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 weken geleden

Win zelf een luxe Seabourn-cruise

Onder het motto ‘maart is Seabourn-maand’ houdt de luxe rederij Seabourn een agentenactie. Wie een Seabourn-cruise boekt, krijgt niet alleen extra’s voor zijn klant, maar maakt zelf kans op een 8-daagse cruise met Seabourn in de Middellandse Zee!

Wat houdt de actie precies in?
Maart staat helemaal in het teken van Seabourn! Jouw klant ontvangt in maart bij een nieuwe boeking een suite-upgrade of een boordtegoed tot wel 1.000 dollar per suite bij een penthouse of andere premium suite, op geselecteerde afvaarten. Als kers op de taart kun je als travelpartner een 8-daagse Seabourn-cruise winnen. Deze prijs is voor twee personen en geldt voor een cruise op de Middellandse Zee.

Wat moet je daarvoor doen?
Wil je ook kan maken op een 8-daagse cruise van Seabourn op de Middellandse Zee? Laat door middel van een originele tekst, video, blog, vlog, beeldencollage, knip- en plakwerk of met een ander ludiek idee zien waarom jij een ‘Seabourn Moment‘ wilt beleven. Stuur je inzending voor 31 maart 2019 naar: salesnl@seabourn.com, of stuur het op naar Seabourn, t.a.v. Sales Team NL, Otto Reuchlinweg 1110, 3072 MD, Rotterdam.

Lees hier meer over Seabourn; wat onderscheidt Seabourn van andere rederijen en wie is de Seabourn klant?

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn