afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 weken geleden

Op famtrip naar de Champagne-streek

Wil jij de prachtige Champagne-streek en het product van Avila Reizen ervaren? Goed nieuws. De reisorganisatie heeft samen met haar partner Royal Champagne Hotel & Spa in Noord-Frankrijk een korte famtrip opgezet om niet alleen deze regio en het Avila Reizen-product te ervaren, maar ook om met een goed glas champagne te proosten op de toekomst.

Deze mini famtrip naar de prachtige Champagne-streek is van 26 mei tot 28 mei 2021 (twee overnachtingen) en je verblijft samen met vier andere collega’s en een representant van Avila Reizen in het exclusieve Royal Champagne Hotel & Spa (allen een eigen kamer). Mochten deze data i.v.m. COVID-19 onverhoopt niet kunnen doorgaan, dan wordt met het gezelschap een aangepaste vertrekdatum besproken, uiteraard zo spoedig mogelijk.

Hoe win je een deelnameticket voor deze trip? 
Degene die tussen 24 maart 2021 en 14 mei 2021 de hoogste omzet bij Avila Reizen boekt of de meeste boekingen (in absolute aantallen) bij de reisorganisatie neerlegt, worden voor deze trip uitnodigt om zelf kennis te maken met ‘la belle vie’ in Frankrijk en het Avila Reizen-product aldaar.

De vijf plekken worden opgevuld door de twee partners die de hoogste omzet algemeen bij Avila Reizen behalen binnen de genoemde data, de twee partners die de hoogste omzet op Europese bestemmingen bij Avila Reizen behalen binnen de genoemde data, en de persoon die de meeste boekingen bij de reisorganisatie onderbrengt in absolute aantallen.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn