Sunny Cars

Sunny Cars is al jaren een van de grootste onafhankelijke Europese bemiddelaars in autohuur. Via Sunny Cars reserveer je in meer dan 120 landen op 8.000 huurstations wereldwijd de ideale huurauto voor een vakantie of zakenreis. Blijf op de hoogte van nieuwtjes en leuke acties van de ‘Rent a Smile-specialist’ op dit platform.

Autohuur
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Sunny Cars Flexservice

Reserveer nu een Sunny Car en bied je klant extra voordeel met de gratis Flexservice! Door deze flexibele service tijdelijk gratis aan te bieden, helpen we je klant te overtuigen de huurauto vooral nu al te reserveren. Hij is dan zeker van de gewenste auto, en heeft ook nog volop keuze uit ophaal- en afleverlocaties en tijdstippen. Vooral als je klant in het hoogseizoen op vakantie gaat, kan dit een groot verschil maken. Als de plannen alsnog wijzigen, kan de klant dankzij de Flexservice kosteloos van de boeking afzien. Zonder een opgaaf van reden. Flexibel toch? 

Contactinformatie 

Sunny Cars Nederland
Diakenhuisweg 21
2033 AP Haarlem
Tel: +31 (0) 23 - 5 699 699
Fax: +31 (0) 23 - 5 699 695
E-Mail: info@sunnycars.nl
Ga naar de website

Laatste toevoegingen:

Hier zijn de foto's!

Grand Prix Sunny Cars
Na een vier dagen durende strijd in het westen van Kreta zijn de 32 deelnemers van de Grand Prix Sunny Cars 2019 teruggekeerd. De tweede editie van deze variant op Wie is de Mol? was opnieuw een succes. De strijd werd fanatiek maar sportief gestreden. De deelnemers bezochten veel onbekende(...)
Lees verder

Deelnemers Grand Prix Sunny Cars op pad

Er werd vooraf druk gespeculeerd in de groepsapp en de deelnemers hadden er slecht van geslapen, maar Sunny Cars heeft zondagmiddag de bestemming van de Grand Prix Sunny Cars bekendgemaakt. De vierdaagse reis gaat naar Kreta! De bekendmaking was in het hoofdkantoor van Sunny Cars in Haarlem.(...)
Lees verder

5 tips om te besparen op tankkosten

De mooiste plekjes verkennen met de huurauto? Hartstikke leuk. Bij Sunny Cars hoef je je gelukkig niet druk te maken om alle kilometers die je tijdens de roadtrip maakt, want je hebt bij Sunny Cars namelijk een ongelimiteerd aantal kilometers. Maar benzine? Nee, dat is niet inbegrepen in de all(...)
Lees verder

Sunny Cars Smile Society TOP 100 bekend

Evelien van Oosten de nieuwe nummer 1
Sunny Cars heeft de 100 leisure reisagenten bekend gemaakt die het afgelopen Sunny kwartaal (mei, juni, juli) de meeste autohuurboekingen hebben gemaakt. Deze Smile Society is een club speciaal voor de beste individuele verkopers van Sunny Cars autohuur. Drie maanden lang worden de 100 leden in(...)
Lees verder