Autohuur

Sunny Cars

Sunny Cars is al jaren een van de grootste onafhankelijke Europese bemiddelaars in autohuur. Via Sunny Cars reserveer je in meer dan 120 landen op 8.000 huurstations wereldwijd de ideale huurauto voor een vakantie of zakenreis. Blijf op de hoogte van nieuwtjes en leuke acties van de ‘Rent a Smile-specialist’ op dit platform.

Autohuur
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

 

Sunny Cars Flexservice

Reserveer nu een Sunny Car en bied je klant extra voordeel met de gratis Flexservice! Door deze flexibele service tijdelijk gratis aan te bieden, helpen we je klant te overtuigen de huurauto vooral nu al te reserveren. Hij is dan zeker van de gewenste auto, en heeft ook nog volop keuze uit ophaal- en afleverlocaties en tijdstippen. Vooral als je klant in het hoogseizoen op vakantie gaat, kan dit een groot verschil maken. Als de plannen alsnog wijzigen, kan de klant dankzij de Flexservice kosteloos van de boeking afzien. Zonder een opgaaf van reden. Flexibel toch? 

 

Contactinformatie 

Sunny Cars Nederland
Saturnusstraat 17B
2132 HB Hoofddorp
Ga naar de website

Laatste toevoegingen:

Profiteer van de vroegboekactie!

Dat heeft zo z'n voordelen
Het nieuwe jaar is van start gegaan. 2019 wordt het jaar om weer mooie vakantieplannen te maken! De Vakantiebeurs is uiteraard de uitgelezen plek om inspiratie op te doen. Kom je langs? Sunny Cars is aanwezig van 9 t/m 13 januari. Je kunt dan meteen een huurauto reserveren! Nu al? Ja,(...)
Lees verder

Fijne feestdagen!

Zo, het jaar is voorbij gevlogen. Althans, bijna... Maar voordat we kunnen beginnen met aftellen, is het eerst nog tijd voor de kerstdagen. Vieren jouw klanten het in Nederland met familie en vrienden? Of ontsnappen ze aan alle drukte en zoeken ze een zonniger plekje op? Wij zijn(...)
Lees verder

Waltraud Dallinger nummer één bij Sunny Cars

Waltraud Dallinger van VakantieXperts Vries is uitgeroepen tot de winnaar van de Sunny Star of the Year Award. Zij maakte de meeste autohuurboekingen in het Sunny Cars boekjaar van 1 november 2017 tot en met 31 oktober 2018. Naast eeuwige roem krijgt Waltraud ook een Driving Experience op het(...)
Lees verder

On your way

Magazine boordevol inspiratie
Sunny Cars weet als geen ander dat een huurauto je vakantie véél leuker maakt en dat delen ze natuurlijk graag met jou. Met On your way willen ze je inspireren, maar vooral ook laten zien wat allemaal mogelijk is met een huurauto. Blader er lekker doorheen!  
Lees verder