Sunny Cars

Sunny Cars is al jaren een van de grootste onafhankelijke Europese bemiddelaars in autohuur. Via Sunny Cars reserveer je in meer dan 120 landen op 8.000 huurstations wereldwijd de ideale huurauto voor een vakantie of zakenreis. Blijf op de hoogte van nieuwtjes en leuke acties van de ‘Rent a Smile-specialist’ op dit platform.

Autohuur
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Sunny Cars Flexservice

Reserveer nu een Sunny Car en bied je klant extra voordeel met de gratis Flexservice! Door deze flexibele service tijdelijk gratis aan te bieden, helpen we je klant te overtuigen de huurauto vooral nu al te reserveren. Hij is dan zeker van de gewenste auto, en heeft ook nog volop keuze uit ophaal- en afleverlocaties en tijdstippen. Vooral als je klant in het hoogseizoen op vakantie gaat, kan dit een groot verschil maken. Als de plannen alsnog wijzigen, kan de klant dankzij de Flexservice kosteloos van de boeking afzien. Zonder een opgaaf van reden. Flexibel toch? 

Contactinformatie 

Sunny Cars Nederland
Diakenhuisweg 21
2033 AP Haarlem
Tel: +31 (0) 23 - 5 699 699
Fax: +31 (0) 23 - 5 699 695
E-Mail: info@sunnycars.nl
Ga naar de website

Laatste toevoegingen:

Leesvoer vol inspiratie voor een volgende vakantie

Zit je te dagdromen over de uitstapjes die je hopelijk in 2021 kunt gaan maken? Vast wel... Schenk een kopje thee in en blader door de On your way. Het magazine van Sunny Cars boordevol reisinspiratie! Het nieuwe en alweer het derde magazine vol reis- en roadtripinspiratie staat voor je klaar.(...)
Lees verder

Bonuspunten voor agenten langer geldig

Sunny Cars heeft de geldigheid van de gespaarde bonuspunten voor reisagenten met 1 jaar verlengd. Met iedere online autohuur-reservering kunnen reisagenten bonuspunten sparen om deze vervolgens in te wisselen voor korting op autohuur voor eigen gebruik. Op deze manier kunnen agenten zelf(...)
Lees verder

Nieuw bij Sunny Cars: Contactloos Ophalen

Sunny Cars maakt het voortaan mogelijk om zonder menselijk contact een huurauto op te halen. Hiermee speelt de autohuurspecialist in op de huidige behoefte aan hygiëne en veiligheid. Met de nieuwe service Contactloos Ophalen haalt de klant de sleutels van de huurauto op bij een automaat. Via(...)
Lees verder

Autohuur in coronatijd

Reviews van klanten & experts
Sunny Cars collega Nadia en één van hun klanten doen verslag van hun zorgeloze en veilige autohuur tijdens een reis in coronatijd. Lees hier hoe zij dat beleefden.  Alinda verkende samen met haar dochter afgelopen juli de omgeving van Faro. 'Het ophalen van de huurauto(...)
Lees verder

Sunny Cars introduceert tool voor actuele reisinformatie

Sunny Cars biedt in samenwerking met de Duitse startup Passolution actuele reisinformatie aan voor al haar autohuurbestemmingen. Sunny Cars gebruikt de techniek van de startup om per land onder andere de meest recente toelatingseisen en de lokale coronamaatregelen te tonen. Door middel van een(...)
Lees verder