Sunny Cars

Sunny Cars is al jaren een van de grootste onafhankelijke Europese bemiddelaars in autohuur. Via Sunny Cars reserveer je in meer dan 120 landen op 8.000 huurstations wereldwijd de ideale huurauto voor een vakantie of zakenreis. Blijf op de hoogte van nieuwtjes en leuke acties van de ‘Rent a Smile-specialist’ op dit platform.

Autohuur
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

 

Sunny Cars Flexservice

Reserveer nu een Sunny Car en bied je klant extra voordeel met de gratis Flexservice! Door deze flexibele service tijdelijk gratis aan te bieden, helpen we je klant te overtuigen de huurauto vooral nu al te reserveren. Hij is dan zeker van de gewenste auto, en heeft ook nog volop keuze uit ophaal- en afleverlocaties en tijdstippen. Vooral als je klant in het hoogseizoen op vakantie gaat, kan dit een groot verschil maken. Als de plannen alsnog wijzigen, kan de klant dankzij de Flexservice kosteloos van de boeking afzien. Zonder een opgaaf van reden. Flexibel toch? 

 

Contactinformatie 

Sunny Cars Nederland
Saturnusstraat 17B
2132 HB Hoofddorp
Ga naar de website

Laatste toevoegingen:

5 x slimmer een auto huren

Tips van Sunny Cars
Als autohuurexpert helpt Sunny Cars je dolgraag bij het regelen van een huurauto voor jouw klanten. Sunny Cars wil dat vakanties zo zorgeloos mogelijk verlopen, door het aanbieden en regelen van zorgeloze all-in autohuur. Máár ze zouden geen expert zijn, als ze niet nog meer(...)
Lees verder

Wanneer bel je het noodnummer van Sunny Cars?

Tips & tricks
Ook al biedt Sunny Cars zorgeloze autohuur aan, tóch kan het weleens gebeuren dat je ter plaatse ergens tegenaan loopt of iets niet begrijpt. Gelukkig zijn ze 24/7 bereikbaar op het noodnummer. “Mag ik dit alleen bellen in noodsituaties?” Nee, je mag dit ook bellen als je bijvoorbeeld(...)
Lees verder

Sunny Cars lanceert mobiele voucher via Apple Wallet

Sunny Cars heeft een nieuwe stap gezet in papierloos reizen. Bij meer dan 100 autoverhuurpartners is het mogelijk om de voucher van de huurauto in de Apple Wallet te laden en dus mobiel mee te nemen. De mobiele voucher is zeer compact en is een vervanging van de papieren voucher. De eerste(...)
Lees verder

Annemarie is de nieuwe nummer 1 bij Sunny Cars

Nieuwe Smile Society TOP 100 bekend!
Sunny Cars heeft de 100 leisure reisagenten bekendgemaakt die het afgelopen Sunny kwartaal de meeste autohuurboekingen hebben gemaakt. Deze top 100, ook wel bekend als de Smile Society TOP 100, geniet de komende drie maanden van exclusieve voordelen. De absolute nummer 1 van de lijst, Annemarie(...)
Lees verder