Sunny Cars

Sunny Cars is al jaren een van de grootste onafhankelijke Europese bemiddelaars in autohuur. Via Sunny Cars reserveer je in meer dan 120 landen op 8.000 huurstations wereldwijd de ideale huurauto voor een vakantie of zakenreis. Blijf op de hoogte van nieuwtjes en leuke acties van de ‘Rent a Smile-specialist’ op dit platform.

Autohuur
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Sunny Cars Flexservice

Reserveer nu een Sunny Car en bied je klant extra voordeel met de gratis Flexservice! Door deze flexibele service tijdelijk gratis aan te bieden, helpen we je klant te overtuigen de huurauto vooral nu al te reserveren. Hij is dan zeker van de gewenste auto, en heeft ook nog volop keuze uit ophaal- en afleverlocaties en tijdstippen. Vooral als je klant in het hoogseizoen op vakantie gaat, kan dit een groot verschil maken. Als de plannen alsnog wijzigen, kan de klant dankzij de Flexservice kosteloos van de boeking afzien. Zonder een opgaaf van reden. Flexibel toch? 

Contactinformatie 

Sunny Cars Nederland
Diakenhuisweg 21
2033 AP Haarlem
Tel: +31 (0) 23 - 5 699 699
Fax: +31 (0) 23 - 5 699 695
E-Mail: info@sunnycars.nl
Ga naar de website

Laatste toevoegingen:

Sunny Cars lanceert app met conciërgeservice

Onder de naam Sunny2go breidt Sunny Cars haar all-in formule uit met een extra service voor huurders. Het gaat om een webapp die autohuurders helpt om alles uit hun vakantie met een huurauto te halen. Deze gratis dienst wordt vanaf 1 juli automatisch toegevoegd aan elke autohuurreservering en(...)
Lees verder

Krapte stuwt prijzen autohuur deze zomer omhoog

Tips van Sunny Cars
Ondanks de coronacrisis is de vraag naar autohuur voor deze zomer groter dan verwacht. Het gevolg is minder beschikbaarheid in het hoogseizoen en daardoor op populaire bestemmingen fors hogere prijzen. De waarschuwing komt van Suzanne Al (Marketing Director) en Hans Knottnerus (Managing(...)
Lees verder

Sunny Cars verwacht krapte op populaire bestemmingen

Boek op tijd
Sunny Cars signaleert de laatste tijd een goede stijging van de boekingen, waarbij Spanje favoriet is. Tegelijk wordt steeds vaker last-minute geboekt. Vandaar het advies: reserveer op tijd een huurauto voor de klant. De gratis Flexservice helpt daarbij. De autoverhuurspecialist ziet de(...)
Lees verder

5 leuke plekjes rondom Málaga

De leukste tips van Sunny Cars
Málaga is met stip de populairste autohuurbestemming van Sunny Cars. Niet zo gek, want de provincie Andalusië is zo afwisselend dat het de ideale bestemming is om met een huurauto te ontdekken. Of je nu van natuur, stad, cultuur of strand houdt, hier is het allemaal. We hebben vijf plekken voor(...)
Lees verder

Sunny Cars en de Jong Intra samen de weg op

Sunny Cars en de Jong Intra zijn per 2021 gestart met een samenwerking waarin Sunny Cars van A tot Z de volledige autohuurflow voor de bestemmingen van de Jong Intra verzorgt. Bij alle fly-drives die de Jong Intra aanbiedt, is voortaan een huurauto van Sunny Cars inbegrepen, op basis van de(...)
Lees verder