Sunny Cars

Sunny Cars is al jaren een van de grootste onafhankelijke Europese bemiddelaars in autohuur. Via Sunny Cars reserveer je in meer dan 120 landen op 8.000 huurstations wereldwijd de ideale huurauto voor een vakantie of zakenreis. Blijf op de hoogte van nieuwtjes en leuke acties van de ‘Rent a Smile-specialist’ op dit platform.

Autohuur
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Sunny Cars Flexservice

Reserveer nu een Sunny Car en bied je klant extra voordeel met de gratis Flexservice! Door deze flexibele service tijdelijk gratis aan te bieden, helpen we je klant te overtuigen de huurauto vooral nu al te reserveren. Hij is dan zeker van de gewenste auto, en heeft ook nog volop keuze uit ophaal- en afleverlocaties en tijdstippen. Vooral als je klant in het hoogseizoen op vakantie gaat, kan dit een groot verschil maken. Als de plannen alsnog wijzigen, kan de klant dankzij de Flexservice kosteloos van de boeking afzien. Zonder een opgaaf van reden. Flexibel toch? 

Contactinformatie 

Sunny Cars Nederland
Diakenhuisweg 21
2033 AP Haarlem
Tel: +31 (0) 23 - 5 699 699
Fax: +31 (0) 23 - 5 699 695
E-Mail: info@sunnycars.nl
Ga naar de website

Laatste toevoegingen:

Een auto huren in Nederland

Nét zo zonnig!
Op roadtrip in eigen land kan prima met een huurauto van Sunny Cars. Ja? Jazeker, Sunny Cars vertelt je er alles over! Stiekem dromen we allemaal van een vakantie naar een zonnige bestemming, maar er is een grote kans dat we dit jaar vakantie vieren in eigen land.(...)
Lees verder

Wegdroombestemming 3: veelzijdig Zuid-Afrika

Een veelzijdig land, dát is Zuid-Afrika. Eigenlijk is er voor elke reiziger wel iets te vinden… Van de prachtige natuur en de kenmerkende cultuur tot de eeuwenoude tradities. Uiteraard denk je ook meteen aan de wilde dieren, waar Zuid-Afrika onlosmakelijk mee verbonden is. O ja, culinair(...)
Lees verder

Wegdroombestemming 2: Avontuurlijk Amerika

Na een aangename week is de temperatuur flink gedaald. De zomerkriebels zijn echter nog lang niet weg! Daarom neemt Sunny Cars je weer mee naar een bestemming om bij weg te dromen; avontuurlijk Amerika! Amerika heeft het allemaal: van bosrijke gebieden tot woestijnen en van wolkenkrabbers(...)
Lees verder

Wegdroombestemming 1: Spanje!

We geven geen hand meer, niezen in onze elleboog en gaan alleen naar buiten als het echt moet: dat is iets wat onderhand wel normaal aan het worden is. Maar geen vakantie in het vooruitzicht hebben? Daar kunnen wij maar niet aan wennen. Hopelijk kunnen we later dit jaar allemaal weer onze(...)
Lees verder