Sunny Cars

Sunny Cars is al jaren een van de grootste onafhankelijke Europese bemiddelaars in autohuur. Via Sunny Cars reserveer je in meer dan 120 landen op 8.000 huurstations wereldwijd de ideale huurauto voor een vakantie of zakenreis. Blijf op de hoogte van nieuwtjes en leuke acties van de ‘Rent a Smile-specialist’ op dit platform.

Autohuur
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Sunny Cars Flexservice

Reserveer nu een Sunny Car en bied je klant extra voordeel met de gratis Flexservice! Door deze flexibele service tijdelijk gratis aan te bieden, helpen we je klant te overtuigen de huurauto vooral nu al te reserveren. Hij is dan zeker van de gewenste auto, en heeft ook nog volop keuze uit ophaal- en afleverlocaties en tijdstippen. Vooral als je klant in het hoogseizoen op vakantie gaat, kan dit een groot verschil maken. Als de plannen alsnog wijzigen, kan de klant dankzij de Flexservice kosteloos van de boeking afzien. Zonder een opgaaf van reden. Flexibel toch? 

Contactinformatie 

Sunny Cars Nederland
Diakenhuisweg 21
2033 AP Haarlem
Tel: +31 (0) 23 - 5 699 699
Fax: +31 (0) 23 - 5 699 695
E-Mail: info@sunnycars.nl
Ga naar de website

Laatste toevoegingen:

Win een reisgids!

Veilig reizen is nu belangrijker dan ooit. En daarom zijn juist de services van Sunny Cars zo fijn. Met de Fastlane sla je de wachtrij over en met de Online Check-in bespaar je tijd aan de balie. Handig, snel én veilig. Ken jij meer van deze services? Speel mee, test je kennis en maak kans(...)
Lees verder

Veilige autohuur

Sunny regelt het!
Juíst in deze tijd dient autohuur zorgeloos en bovenal veilig te zijn en daar heeft Sunny Cars de afgelopen periode goed voor gezorgd. Zo hebben ze alle hygiënemaatregelen inzichtelijk gemaakt in de huurvoorwaarden en worden de huurauto's uiteraard goed gedesinfecteerd. En met alle services kun(...)
Lees verder

Sunny Cars voorzichtig positief

Spanje, Portugal en Italië populair
Sunny Cars is positief gestemd nu de eerste huurautoreserveringen weer binnenkomen. Reizigers zijn vooral geïnteresseerd in Spanje, Portugal en Italië. De autohuurspecialist zit inmiddels dagelijks op 20 tot 25 procent van het volume ten opzichte van voorgaande jaren. ‘Dat lijkt wellicht(...)
Lees verder

Zorgeloze én veilige autohuur

Om de hygiëne op het autoverhuurkantoor of in de huurauto heb je je misschien nooit druk gemaakt, maar bij die zaken staan we nu meer dan ooit stil. Daarom heeft Sunny Cars hard gewerkt om autohuur zo veilig mogelijk te maken.  We snappen goed dat je van tevoren graag wil weten waar je aan(...)
Lees verder