Sunny Cars

Sunny Cars is al jaren een van de grootste onafhankelijke Europese bemiddelaars in autohuur. Via Sunny Cars reserveer je in meer dan 120 landen op 8.000 huurstations wereldwijd de ideale huurauto voor een vakantie of zakenreis. Blijf op de hoogte van nieuwtjes en leuke acties van de ‘Rent a Smile-specialist’ op dit platform.

Autohuur
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Sunny Cars Flexservice

Reserveer nu een Sunny Car en bied je klant extra voordeel met de gratis Flexservice! Door deze flexibele service tijdelijk gratis aan te bieden, helpen we je klant te overtuigen de huurauto vooral nu al te reserveren. Hij is dan zeker van de gewenste auto, en heeft ook nog volop keuze uit ophaal- en afleverlocaties en tijdstippen. Vooral als je klant in het hoogseizoen op vakantie gaat, kan dit een groot verschil maken. Als de plannen alsnog wijzigen, kan de klant dankzij de Flexservice kosteloos van de boeking afzien. Zonder een opgaaf van reden. Flexibel toch? 

Contactinformatie 

Sunny Cars Nederland
Saturnusstraat 17B
2132 HB Hoofddorp
Ga naar de website

Laatste toevoegingen:

6 handige autohuurtips voor je roadtrip in de USA

Staat een roadtrip naar de USA op de planning van jouw klanten? Cool! Als er één land is waar je met de auto heerlijk kunt rondtoeren, dan is het Amerika wel. De wegen zijn goed, het verkeer rustig en de auto’s lekker ruim… En geef toe, iedereen wil toch wel eens een kijkje nemen in het land(...)
Lees verder

Sunny Cars verhoogt omzet en boekingen in eerste helft boekjaar

Autohuurspecialist Sunny Cars heeft de eerste helft van het boekjaar positief afgesloten. Gemiddeld is er voor de groep een eencijferige groei genoteerd, zowel voor het aantal boekingen als de omzet. Kai Sannwald, oprichter en directeur van Sunny Cars, is tevreden met de resultaten tot nu toe.(...)
Lees verder

Verbetering imago autohuur heeft lange weg te gaan

Sunny Cars heeft vorig boekjaar concernbreed met 835.000 boekingen een topjaar gerealiseerd. Voor het lopende boekjaar wordt opnieuw groei verwacht, al zal dat voor het eerst sinds jaren niet met twee cijfers zijn. Tegelijk rolt Sunny Cars het businessmodel handling agent verder uit, bedoeld om(...)
Lees verder

Record aantal deelnemers kras & winactie van Sunny Cars

Met 1.450 deelnemers is de kras & winactie van Sunny Cars een groot succes geworden. ‘Vooraf hoopten wij op 1.000 deelnemers, dat zou al een mooie verbetering zijn ten opzichte van de 850 deelnemers vorig jaar. Dat het er zo veel meer zouden zijn, konden we alleen maar van dromen’, zegt(...)
Lees verder