Sunny Cars

Sunny Cars is al jaren een van de grootste onafhankelijke Europese bemiddelaars in autohuur. Via Sunny Cars reserveer je in meer dan 120 landen op 8.000 huurstations wereldwijd de ideale huurauto voor een vakantie of zakenreis. Blijf op de hoogte van nieuwtjes en leuke acties van de ‘Rent a Smile-specialist’ op dit platform.

Autohuur
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Sunny Cars Flexservice

Reserveer nu een Sunny Car en bied je klant extra voordeel met de gratis Flexservice! Door deze flexibele service tijdelijk gratis aan te bieden, helpen we je klant te overtuigen de huurauto vooral nu al te reserveren. Hij is dan zeker van de gewenste auto, en heeft ook nog volop keuze uit ophaal- en afleverlocaties en tijdstippen. Vooral als je klant in het hoogseizoen op vakantie gaat, kan dit een groot verschil maken. Als de plannen alsnog wijzigen, kan de klant dankzij de Flexservice kosteloos van de boeking afzien. Zonder een opgaaf van reden. Flexibel toch? 

Contactinformatie 

Sunny Cars Nederland
Diakenhuisweg 21
2033 AP Haarlem
Tel: +31 (0) 23 - 5 699 699
Fax: +31 (0) 23 - 5 699 695
E-Mail: info@sunnycars.nl
Ga naar de website

Laatste toevoegingen:

Annemarie is opnieuw nummer 1

De nummer 1 van de Smile Society Top 100 van Sunny Cars van het afgelopen kwartaal is een oude bekende. Dit kwartaal (november, december en januari) mag Annemarie van Erp-van de Wetering zich de beste van Nederland noemen. Zij is daarmee gegarandeerd van een plek op de Grand Prix Sunny Cars(...)
Lees verder

Op naar 900.000 boekingen!

Sunny Cars wil dit boekjaar, dat tot eind oktober 2020 loopt, voor het eerst het aantal van 900.000 boekingen overschrijden. Vorig jaar waren het er voor alle markten samen nog 830.000. ‘We willen dat er een 9 voor staat’, stelde Kai Sannwald, oprichter van Sunny Cars, donderdag tijdens een(...)
Lees verder

Op wintersport?

Maak het je klanten makkelijk met een huurauto
Het wintersportseizoen is in volle gang. Staan jouw klanten dit jaar ook (weer) bovenaan een prachtige berg in een hagelwit landschap? Met de lange latten onder je voeten glijd je door de verse en krakende sneeuw en terwijl je naar beneden sjeest, voel je de frisse wind langs je gezicht. Met(...)
Lees verder

Beloond & bekroond

Sunny Cars zo trots als een pauw!
Sunny Cars valt regelmatig in de prijzen. Dat doet ze natuurlijk glimmen van trots. Die complimenten bevestigen het succes van hun klantvriendelijke aanpak en motiveren Sunny Cars om het service- en kwaliteitniveau minstens zo hoog te houden – maar liever nog te verbeteren waar dat kan. Al(...)
Lees verder