Sunny Cars

Sunny Cars is al jaren een van de grootste onafhankelijke Europese bemiddelaars in autohuur. Via Sunny Cars reserveer je in meer dan 120 landen op 8.000 huurstations wereldwijd de ideale huurauto voor een vakantie of zakenreis. Blijf op de hoogte van nieuwtjes en leuke acties van de ‘Rent a Smile-specialist’ op dit platform.

Autohuur
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

 

Sunny Cars Flexservice

Reserveer nu een Sunny Car en bied je klant extra voordeel met de gratis Flexservice! Door deze flexibele service tijdelijk gratis aan te bieden, helpen we je klant te overtuigen de huurauto vooral nu al te reserveren. Hij is dan zeker van de gewenste auto, en heeft ook nog volop keuze uit ophaal- en afleverlocaties en tijdstippen. Vooral als je klant in het hoogseizoen op vakantie gaat, kan dit een groot verschil maken. Als de plannen alsnog wijzigen, kan de klant dankzij de Flexservice kosteloos van de boeking afzien. Zonder een opgaaf van reden. Flexibel toch? 

 

Contactinformatie 

Sunny Cars Nederland
Saturnusstraat 17B
2132 HB Hoofddorp
Ga naar de website

Laatste toevoegingen:

Maak kennis met de eerste teamcaptain

Annemarie van Erp
De Grand Prix Sunny Cars belooft een geweldige reis te worden. De studiereis draait drie dagen om fun, kennis en spel. Aan de hand van superleuke GPS opdrachten ontdekken vier teams van acht personen van 8 t/m 12 september een topbestemming voor autohuur (welke, dat houden we tot op het(...)
Lees verder

Laatste dag om je in te schrijven voor de kraslotenactie!

Los de hersenkraker op en verdien een extra kraslot
Jij doet toch ook wel mee aan onze leuke kraslotenactie? Let op, want vandaag is de allerlaatste dag dat je je kan inschrijven! Alleen dan maak je kans op een van de 28 overgebleven studiereisplekken voor dé Grand Prix Sunny Cars (die supertoffe reis van 8 t/m 12 september waar je(...)
Lees verder

All-in autohuur en toch een waarborg voldoen?

Zó zit dat!
All-in autohuur, wat houdt dat nu precies in? Bij Sunny Cars staan ze voor duidelijkheid en transparantie en op hun website vind je heel veel informatie over all-in autohuur. Toch is het soms onduidelijk wát all-in is. Daar kunnen ze kort over zijn: je huurauto is bij Sunny Cars standaard(...)
Lees verder

5x leuke plekjes rondom Málaga

De beste tips van Sunny Cars
Málaga is met stip de populairste autohuurbestemming van Sunny Cars. Niet zo gek, want de provincie Andalusië is zo afwisselend dat het de ideale bestemming is om met een huurauto te ontdekken. Of jouw klanten nu van natuur, stad, cultuur of strand houden, hier is het allemaal. We hebben(...)
Lees verder