Sunny Cars

Sunny Cars is al jaren een van de grootste onafhankelijke Europese bemiddelaars in autohuur. Via Sunny Cars reserveer je in meer dan 120 landen op 8.000 huurstations wereldwijd de ideale huurauto voor een vakantie of zakenreis. Blijf op de hoogte van nieuwtjes en leuke acties van de ‘Rent a Smile-specialist’ op dit platform.

Autohuur
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

7 maanden geleden

Grand Prix Sunny Cars

Sunny Cars gaat weer van start, so start your engine! Wie gaan er mee op dé Grand Prix Sunny Cars editie 2019? Het gaat een geweldige reis worden, geloof ons. Hij gaat de al legendarische editie van 2018 zeker overtreffen. Een trip van 4 volle dagen vol fun, kennis en spel à la Wie is de Mol. Aan de hand van superleuke GPS opdrachten ontdekken de deelnemers van 8 t/m 12 september een topbestemming voor autohuur (welke, dat houden we tot op het allerlaatste moment geheim) en leren ze onderweg meteen waarom een huurauto daar onmisbaar is. Én hoe je die het beste kunt verkopen.

Bekijk het filmpje!FILMPJE
Kick-off Grand Prix Sunny Cars
Onze marketingcollega Renske geeft het officiële startschot van dé Grand Prix Sunny Cars in dit filmpje. Bekijk het snel!

KRASLOTEN
Hoe kom je in een team?
Het lot bepaalt via krasloten, dus zet je individuele talenten in om er zoveel mogelijk bij elkaar te verdienen. Hoe meer krasloten, hoe meer kans op een studiereisplek óf andere mooie prijzen. Je verdient krasloten door verschillende opdrachten te maken en natuurlijk met het maken van boekingen. Je kon van 1 t/m 31 mei sparen!

 

 

 

 

 

HOE DOE JE MEE?
Schrijf je in via deze quiz!
Om mee te doen, moest je je wel inschrijven. Dat kan door de quiz te maken via onderstaande button. Vergeet niet je persoonlijke Sunny Cars agentennummer in te vullen (zie hierboven)? Inschrijven kon t/m woensdag 15 mei (je boekingen tellen dan wel gewoon mee vanaf 1 mei). We testen meteen je kennis over Sunny Cars. Met een minimale score van 80% heb je bovendien je eerste kraslot te pakken!

28 x 32 REISAGENTEN MEE, 28 TE KRASSEN
Superveel studiereisplekken!

We gaan in 4 teams van elk 8 personen. Heb je meegerekend? Dat betekent dus dat er in totaal 32 reisagenten mee gaan! De plekken van de 4 teamcaptains zijn gereserveerd voor de nummers 1 van de Smile Society. 

WALTRAUD, ANNEMARIE, TIM EN ?
Smile Society nrs. 1 zijn teamcaptains

Nummers 1De absolute topexperts in autohuur, de kwartaalwinnaars van de Smile Society Top 100, hebben hun plek al verdiend. Zij beheersen als geen ander de kunst een huurauto te verkopen. Daarom worden zij de 4 teamcaptains. Wedden dat je onder de bezielende leiding van Waltraud Dallinger, Annemarie van Erp, Tim Zegveld en? met een smile én meer autohuurkennis thuis komt. En misschien ook nog wel als het winnende team van de Grand Prix Sunny Cars editie 2019! Lees hier hun strategie. 

Liever de touwtjes in eigen hand? Je kan ook zelf nog teamcaptain worden als je de nummer 1 van het 3e of 4e kwartaal wordt!

VEEL PRIJZEN
Een maand lang krasloten sparen
In de periode van 1 t/m 31 mei kon je veel krasloten bij elkaar sparen:

 • Elke nieuwe boeking = 1 kraslot (voor business kantoren geldt: 5 boekingen = 1 kraslot)
 • Elke nieuwe boeking met een huursom hoger dan € 500 = 1 extra kraslot
 • Elke nieuwe boeking incl. Premium/Express/Geen waarborg/Premium Plus = 1 extra kraslot
 • 80% score inschrijfquiz = 1 kraslot 

Houd de Sunny Cars nieuwsbrieven goed in de gaten voor extra opdrachten om nog meer krasloten te verdienen!

Aan het eind van de actieperiode telt Sunny Cars automatisch jouw boekingen en andere punten op en krijg je de verdiende krasloten begin juni opgestuurd.

KRAS & WIN
Wat kun je winnen?

KKras & win!rassen is natuurlijk leuk, maar vooral als er wat te winnen valt. En dat valt er zeker! Kijk zelf maar:

 • 28 x studiereisplek
 • veel korting op autohuur (individuele studiereis)
 • Sunny Cars trolleys
 • veel extra Sunnies voor in het bonusprogramma
 • veel On a roadtrip inspiratieboeken
 • veel cadeaubonnen
 • En nog veel meer leuks!

Grand Prix Sunny Cars

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn