Sunny Cars

Sunny Cars is al jaren een van de grootste onafhankelijke Europese bemiddelaars in autohuur. Via Sunny Cars reserveer je in meer dan 120 landen op 8.000 huurstations wereldwijd de ideale huurauto voor een vakantie of zakenreis. Blijf op de hoogte van nieuwtjes en leuke acties van de ‘Rent a Smile-specialist’ op dit platform.

Autohuur
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

7 maanden geleden

Maak kennis met de teamcaptains

De Grand Prix Sunny Cars belooft weer een geweldige reis te worden. Hij gaat de al legendarische editie van 2018 zeker overtreffen. Een trip van 4 volle dagen vol fun, kennis en spel à la Wie is de Mol. Aan de hand van superleuke GPS opdrachten ontdekken de deelnemers van 8 t/m 12 september een topbestemming voor autohuur (welke, dat houden we tot op het allerlaatste moment geheim) en leren ze onderweg meteen waarom een huurauto daar onmisbaar is. 

Onder de bezielende leiding van de nummers 1 van de Smile Society Top 100 - Annemarie van Erp, Waltraud Dallinger, Tim Zegveld en nog één andere teamcaptain - komen de deelnemers met een smile én meer autohuurkennis thuis. En misschien ook nog wel als het winnende team van de Grand Prix Sunny Cars editie 2019! We peilen alvast de strategie van de teamcaptains. 

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn