Sunny Cars

Sunny Cars is al jaren een van de grootste onafhankelijke Europese bemiddelaars in autohuur. Via Sunny Cars reserveer je in meer dan 120 landen op 8.000 huurstations wereldwijd de ideale huurauto voor een vakantie of zakenreis. Blijf op de hoogte van nieuwtjes en leuke acties van de ‘Rent a Smile-specialist’ op dit platform.

Autohuur
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

6 maanden geleden

Annemarie is de nieuwe nummer 1 bij Sunny Cars

Nieuwe Smile Society TOP 100 bekend!

Sunny Cars heeft de 100 leisure reisagenten bekendgemaakt die het afgelopen Sunny kwartaal de meeste autohuurboekingen hebben gemaakt. Deze top 100, ook wel bekend als de Smile Society TOP 100, geniet de komende drie maanden van exclusieve voordelen. De absolute nummer 1 van de lijst, Annemarie van Erp-van de Wetering, is bovendien gegarandeerd van een plek op de Grand Prix Sunny Cars studiereis in september.

De Smile Society is een club speciaal voor de beste individuele verkopers van Sunny Cars autohuur. Drie maanden lang worden de 100 leden in het zonnetje gezet met onder andere 30 procent agentenkorting in plaats van de gebruikelijke 20 procent, een exclusieve uitnodiging (samen met een collega) voor een jaarevent, een exclusieve incentive, waarbij alle Smile Society leden die het target halen een cadeau(bon) ontvangen. Daarnaast maken zij kans op de Sunny Star of the Year Award en Driving Experience op het circuit van Zandvoort voor 2 personen (ter waarde van 650 euro) en gratis autohuur ter waarde van 350 euro voor de allerbeste verkoper van het jaar.
Daarnaast zijn er extra’s in de vorm van 10 Sunnies cadeau in de vorm van een Primera cadeaukaart ter waarde van 10 euro, een Dominicus reisgids (e-book) naar keuze, 50 procent korting op parkeren bij de luchthaven via Quick Parking, 25 procent korting op een fotoproduct van CEWE Fotoservice, 20 procent korting op reisbagage via Samdam en een grote reep Tony´s Chocolonely.

Voordeel
Voor de allerbeste verkoper van het kwartaal (nummer 1 in de lijst) is er nog een extra voordeel: hij of zij is zeker van een plek op de Grand Prix Sunny Cars studiereis in september. Speciaal voor de uiteindelijke vier kwartaaltoppers is tijdens de studiereis de rol van teamcaptain weggelegd.
Naast Annemarie zal ook de nummer 1 van het eerste kwartaal, Waltraud Dallinger, deze rol vervullen. De overige teamcaptains zijn begin mei en begin augustus bekend.

Belonen
‘De Smile Society club geeft ons de kans de beste verkopers persoonlijk te belonen door ze nog meer in het zonnetje te zetten. Zij krijgen een extra aantrekkelijke korting op eigen autohuur en we organiseren leuke incentives en een event speciaal voor deze 100 toppers’, zegt Marco Ammerlaan, Director of Sales Netherlands, Belgium & France bij Sunny Cars. ‘Om zo veel mogelijk reisagenten de kans te geven in de club te komen en van de voordelen te genieten, beginnen we elk kwartaal weer opnieuw.’
Begin mei wordt de nieuwe Top 100 bekend gemaakt. Voor meer informatie: b2b.sunnycars.nl

Foto: winnares Annemarie van Erp-van de Wetering met Inside Sales Representative Michael Daudey van Sunny Cars.

Autohuur
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn