Sunny Cars

Sunny Cars is al jaren een van de grootste onafhankelijke Europese bemiddelaars in autohuur. Via Sunny Cars reserveer je in meer dan 120 landen op 8.000 huurstations wereldwijd de ideale huurauto voor een vakantie of zakenreis. Blijf op de hoogte van nieuwtjes en leuke acties van de ‘Rent a Smile-specialist’ op dit platform.

Autohuur
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

7 maanden geleden

Beloond & bekroond

Sunny Cars zo trots als een pauw!

Sunny Cars valt regelmatig in de prijzen. Dat doet ze natuurlijk glimmen van trots. Die complimenten bevestigen het succes van hun klantvriendelijke aanpak en motiveren Sunny Cars om het service- en kwaliteitniveau minstens zo hoog te houden – maar liever nog te verbeteren waar dat kan. Al die awards, veren en goede beoordelingen in januari plaatsen we hier. Voor jou ook weer een extra garantie dat je voor een zorgeloze huurauto bij Sunny Cars aan het enige juiste adres bent!

Twee keer prijs tijdens de Vakantie Awards 2020!
Sunny Cars is zo trots als een pauw. Tijdens het Reisgala van 2020 zijn ze uitgeroepen tot beste autoverhuurder en dus hebben ze voor het vijfde jaar op rij de Award mee naar huis mogen nemen. En als kers op de taart is managing director Hans Knottneurs uitgeroepen tot de Travel personality of the year 2020. Wauw! Het is een mooie beloning voor al zijn harde werk. Mooie woorden van Hans tijdens de uitreiking: “Afgelopen jaar hebben wij met zijn allen hard gewerkt om iedereen een zorgeloze autohuur te bezorgen. En uiteraard blijven we dit ook doen.”

Een bekroning op onze klanttevredenheid!
Sunny Cars heeft de Reisgraag Award in de categorie Autohuur in ontvangst mogen nemen. Bij Sunny Cars hechten ze veel waarde aan de ervaringen van klanten, een gemiddeld cijfer van een 8,8 is dan ook een bekroning op hun werk. Elke dag streven ze met hun all-in product naar zorgeloze autohuur en één van de belangrijkste pijlers is om ervoor te zorgen dat de klant volledig verzekerd is, zodat hij op de vakantiebestemming niet voor onverwachte kosten komt te staan. De Reisgraag Award winnen is voor Sunny Cars dé bevestiging van hun Rent a Smile-aanpak. Een mooie aanmoediging om vooral door te gaan met waar ze goed in zijn: transparante en zorgeloze autohuur aanbieden.

Autohuur
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn