Sunny Cars

Sunny Cars is al jaren een van de grootste onafhankelijke Europese bemiddelaars in autohuur. Via Sunny Cars reserveer je in meer dan 120 landen op 8.000 huurstations wereldwijd de ideale huurauto voor een vakantie of zakenreis. Blijf op de hoogte van nieuwtjes en leuke acties van de ‘Rent a Smile-specialist’ op dit platform.

Autohuur
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 weken geleden

Een auto huren in Nederland

Nét zo zonnig!

Op roadtrip in eigen land kan prima met een huurauto van Sunny Cars. Ja? Jazeker, Sunny Cars vertelt je er alles over!

Stiekem dromen we allemaal van een vakantie naar een zonnige bestemming, maar er is een grote kans dat we dit jaar vakantie vieren in eigen land. Op roadtrip in Nederland, dus. Er zijn genoeg redenen om dat met een Sunny Car te doen. Bijvoorbeeld als je boodschappenautootje te klein is, je met het hele gezin een auto met wat meer comfort wilt, of als je zelf helemaal niet over een auto beschikt. Een huurauto via Sunny Cars biedt dan uitkomst!

auto-huren-nederlandMooi Nederland ontdekken met een huurauto
Je kent Sunny Cars natuurlijk wel van autohuur op mooie vakantiebestemmingen. Maar wist je dat je ook via Sunny Cars een auto in Nederland kunt huren? In Nederland werken ze samen met vier verschillende partners waarmee ze op 50 locaties all-in autohuur aanbieden. De grootste locatie is Schiphol. Hoe kan het ook anders! Maar het is niet zo dat je alleen maar op luchthavens een auto kunt huren. Er zijn genoeg andere plekken, verspreid over heel Nederland.

Bekijk deze kaart met alle ophaallocaties in Nederland. Handig! Zo kun je bijvoorbeeld huren in AmsterdamDen HaagEindhovenGroningenLeeuwardenRotterdam en ga zo nog maar even door! Kortom: all-in autohuur door heel Nederland.

Met de huurauto in plaats van openbaar vervoer
Waarom zou je eigenlijk een auto huren in Nederland? Het is hartstikke handig als je bijvoorbeeld zelf niet beschikt over een auto, maar wel een rijbewijs hebt. Of als je het maximum aantal kilometers van je leasecontract hebt bereikt. We kunnen ons voorstellen dat je tijdens de coronacrisis liever niet in de trein stapt of gebruikmaakt van ander openbaar vervoer. Een auto huren in Nederland biedt dan uitkomst, zodat je toch kunt reizen in eigen land. Je hebt dan geen last van drukte en je kunt zelf bepalen waar je stopt en welke plekken je bezoekt.

De ANWB weet als geen ander dat je in Nederland heel mooie routes kunt rijden. Zij hebben 15 mooie routes voor je verzameld. Op de website van de ANWB vind je een kaartje met de routes inclusief routebeschrijving. Hartstikke handig! 

Gkids-having-fun-in-car-on-a-road-triproot gezin, grote huurauto
Het is ook handig om een auto in Nederland te huren als je zelf een kleine auto hebt en met het hele gezin op pad wilt. Sunny Cars biedt de mogelijkheid om een ruime auto te huren, zodat je comfortabel met z’n allen op pad kunt. Wel zo fijn om comfortabel te reizen, met kids op de achterbank. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een SUV of een stationwagon te reserveren. De kinderwagen, strandstoeltjes, kratjes vol met lekkernijen; het past er allemaal in.

Auto’s met een trekhaak worden niet verhuurd, dus met de huurauto én je caravan op pad kan helaas niet. 

nederland-uitzichtTips voor autohuur in Nederland
Autohuur in Nederland werkt eigenlijk precies hetzelfde als in het buitenland. Je huurt via Sunny Cars altijd all-in en ook de autohuur in Nederland is zorgeloos. Houd wel met het volgende rekening: 

  • In Nederland is het niet mogelijk om gebruik te maken van de Geen waarborg service van Sunny Cars. Een creditcard op naam van de hoofdbestuurder is dan ook altijd vereist. 
  • Wil je een auto huren voor een weekend? Haal de huurauto dan alvast op vrijdag op, want de stadslocaties zijn vaak gesloten in het weekend. Zo voorkom je ook eventuele extra kosten voor het ophalen buiten openingstijden.  
  • De minimumleeftijd voor autohuur in Nederland ligt tussen de 18 en 21 jaar. Tijdens het reserveren van je huurauto zie je in de stap ‘Persoonlijke gegevens’ of er voor jouw leeftijd een toeslag is en wat de hoogte hiervan is.  

Niet het vliegtuig, wel de huurauto
De vliegvakanties of fly & drives zijn nog even niet aan de orde. Maar wellicht is het straks wel weer mogelijk om naar omliggende landen te reizen. Een vakantie naar bijvoorbeeld Duitsland is ook niet mis! Bij versoepeling van de maatregelen is het straks misschien ook mogelijk om met de huurauto vanuit Nederland naar Duitsland te reizen  en daar je vakantie te vieren. Het is een idee! Je grensoverschrijding kun je bij het maken van je reservering aanvragen.

Autohuur tijdens corona
Maar is het nu dan wel verstandig om een auto te huren tijdens deze coronacrisis? Ja hoor, geen zorgen. Alle autohuurpartners zijn bezig om het huren van een auto zo ‘corona proof mogelijk te maken. Uiteraard worden alle huurauto’s grondig gereinigd. Er worden zelfs nieuwe richtlijnen opgesteld voor het schoonmaken van de auto’s en de verhuurlocaties. Alle wagenparkaanbieders willen autohuur graag zo veilig mogelijk maken, voor de medewerkers en uiteraard voor jou en je reisgezelschap! 

Reserveer je nu je huurauto, dan profiteer nog t/m 31 mei van de gratis Flexservice van Sunny Cars.

Autohuur
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn