Sunny Cars

Sunny Cars is al jaren een van de grootste onafhankelijke Europese bemiddelaars in autohuur. Via Sunny Cars reserveer je in meer dan 120 landen op 8.000 huurstations wereldwijd de ideale huurauto voor een vakantie of zakenreis. Blijf op de hoogte van nieuwtjes en leuke acties van de ‘Rent a Smile-specialist’ op dit platform.

Autohuur
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 jaar geleden

Laatste dag om je in te schrijven voor de kraslotenactie!

Los de hersenkraker op en verdien een extra kraslot

Jij doet toch ook wel mee aan onze leuke kraslotenactie? Let op, want vandaag is de allerlaatste dag dat je je kan inschrijven! Alleen dan maak je kans op een van de 28 overgebleven studiereisplekken voor dé Grand Prix Sunny Cars (die supertoffe reis van 8 t/m 12 september waar je echt bij wil zijn) of de vele andere prijzen. Je kan nu weer een extra kraslot aan je verzameling toevoegen door het oplossen van een moeilijke puzzel. Lees snel verder hoe.

Laatste dag voor inschrijvingNIET VERGETEN
Laatste dag voor inschrijving
Om mee te doen, moet je je wel inschrijven. Dat kan door de quiz te maken via onderstaande button. Vergeet je niet je werknemers ID/agentennummer in te vullen (zie afbeelding hierboven)? Inschrijven kan t/m woensdag 15 mei (je boekingen tellen dan wel gewoon mee vanaf 1 mei). We testen meteen je kennis over Sunny Cars. Met een minimale score van 80% heb je bovendien je eerste kraslot te pakken. Go for it! Ja, ik doe mee! >

Customer Journey training1 EXTRA KRASLOT
Customer Journey training
Als jij alles over autohuur leert, verkoop je er meer van. Dat kan nu ook door onze nieuwe Customer Journey training te maken. Daarin leer je alles over de klantreis: hoe en wanneer je autohuur het beste onder de aandacht kunt brengen en welke middelen je daarbij kunt gebruiken. Bovendien levert het voor 31 mei ook nog eens een extra kraslot op! Je hebt ´m trouwens niet zomaar verdiend, je hebt een minimale score van 80 nodig. Dus doe je best! Naar de training >

1 EXTRA KRASLOT
Weet jij de puzzel op te lossen?
Om je alvast voor te bereiden op de pittige opdrachten tijdens de studiereis laten we je hersenen kraken met deze extra puzzelopdracht. Ga er maar even voor zitten, want voor een correct opgeloste opdracht ontvang je 1 kraslot! Stuur jouw antwoord inclusief je ANVR- en persoonlijke agentennummer uiterlijk 31 mei naar GrandPrix@sunnycars.nl o.v.v. Grand Prix opdracht 1. Veel succes!

PS Kun je de afbeelding niet goed zien? Kijk dan op de B2B tool.

ELKE NIEUWE BOEKING = 1 KRASLOT
Boek jezelf naar dé studiereis
In de actieperiode van 1 t/m 31 mei verdien je met elke nieuwe boeking één kraslot*. Er is geen maximum, je kan er dus behoorlijk wat bij elkaar sparen als je je best doet! Wij houden de boekingen automatisch voor je bij en sturen na afloop van de actieperiode alle gespaarde krasloten in één keer naar je op in een persoonlijke mailing. 

Ook de moeite waard: voor elke boeking inclusief een van de volgende servicepakketten Premium/Express/Geen waarborg/Premium Plus krijg je één extra kraslot. Dus een boeking mét servicepakket levert je twee krasloten op. Gaat het daarnaast om een huursom van meer dan €500, dan krijg je zelfs drie krasloten voor die ene boeking! Snel verdiend toch? 

*voor business kantoren geldt: 5 boekingen = 1 kraslot

DE STRATEGIE VAN.....
Teamcaptain Annemarie van Erp
De absolute topexperts in autohuur, de kwartaalwinnaars van de Smile Society Top 100, hebben hun plek op de Grand Prix Sunny Cars studiereis al verdiend. Zij beheersen als geen ander de kunst een huurauto te verkopen. Daarom worden zij de 4 teamcaptains. Wedden dat je onder de bezielende leiding van Annemarie van Erp, Waltraud Dallinger, Tim Zegveld of ? met een smile én meer autohuurkennis thuis komt. En misschien ook nog wel als het winnende team van de Grand Prix Sunny Cars editie 2019! Lees snel welke strategie Annemarie als teamcaptain heeft: Annemarie's strategie >  

KRAS & WIN
Wat kun je winnen?
Krassen is natuurlijk leuk, maar vooral als er wat te winnen valt. En dat valt er zeker! Kijk zelf maar:

  • 28x studiereisplek
  • veel korting op autohuur (individuele studiereis)
  • Sunny Cars trolleys
  • veel extra Sunnies voor in het bonusprogramma
  • veel On a roadtrip inspiratieboeken
  • veel cadeaubonnen

En nog veel meer leuks!

Waag dus je kans en doe mee. Wie weet zit jij dan half september in een van de 4 teams tijdens de Grand Prix Sunny Cars!

Autohuur
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn