Sunny Cars

Sunny Cars is al jaren een van de grootste onafhankelijke Europese bemiddelaars in autohuur. Via Sunny Cars reserveer je in meer dan 120 landen op 8.000 huurstations wereldwijd de ideale huurauto voor een vakantie of zakenreis. Blijf op de hoogte van nieuwtjes en leuke acties van de ‘Rent a Smile-specialist’ op dit platform.

Autohuur
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 jaar geleden

Maak kennis met de eerste teamcaptain

Annemarie van Erp

De Grand Prix Sunny Cars belooft een geweldige reis te worden. De studiereis draait drie dagen om fun, kennis en spel. Aan de hand van superleuke GPS opdrachten ontdekken vier teams van acht personen van 8 t/m 12 september een topbestemming voor autohuur (welke, dat houden we tot op het allerlaatst geheim) en leer je onderweg meteen waarom een huurauto daar onmisbaar is. Én hoe je die het beste kunt verkopen. En wie kunnen je dat beter leren dan de absolute topexperts in autohuur: de kwartaalwinnaars van de Smile Society Top 100. Zij hebben hun plek dus al verdiend en worden de teamcaptains.

Wedden dat je onder de bezielende leiding van Waltraud Dallinger, Annemarie van Erp of Tim Zegveld met een smile én meer autohuurkennis thuis komt. En misschien ook nog wel als het winnende team van de Grand Prix Sunny Cars editie 2019! We peilen alvast de strategie van teamcaptain Annemarie van Erp

Hoe heb jij al een plek bemachtigd? 
Dit keer was ik de 2de kwartaalwinnaar. Superblij mee, want ik wilde echt heel graag weer mee. 

Hoe zit het met je leidinggevende skills? 
Dat zit wel goed. Ik heb vele jaren als manager gewerkt op het reisbureau. Vorig jaar is ook duidelijk geworden dat je het als team moet doen. Als iedereen net zo enthousiast en fanatiek is als ik dan zijn we een Top Team.

Ga je het anders aanpakken dan vorig jaar?
Vorig jaar zijn we laatste geëindigd, maar dat mocht de pret niet drukken. Ons team had geen richtingsgevoel en ook de walkie - talkie tussen beide auto’s liep niet lekker. Dus het zou fijn zijn als we iemand in het team hebben die wel kan kaartlezen en een goed richtingsgevoel heeft. Wellicht een man erbij in mijn team. Wat ga ik anders doen…. Ik weet het niet. Je moet het als team doen. 

Ga je voor de winst?
Jazeker, we gaan altijd voor de winst!

En waarom gaan jullie winnen?
Ik weet nu wat ons te wachten staat. Dan kan dus een beetje in ons voordeel werken.

Wat verwacht je van je team?
100 % inzet en dat ze fanatiek meedoen. De rest komt dan vanzelf wel.

Hoe ga je ze aansturen?
Eigenlijk net als vorig jaar. Gebruik maken van ieders sterktes. En dan als team de opdrachten maken.

Wil je er zelf nog iets aan toevoegen, bijvoorbeeld over hoe je de vorige Grand Prix hebt ervaren als teamcaptain?
Vorig jaar was echt geweldig. Ik vind het dan ook fantastisch dat ik weer mee mag. En als teamcaptain heb ik toch een beetje de touwtjes in handen wat ik als controlefreak toch wel heel fijn vind. We gaan ervoor. Kom maar op met het team. Ik ben er helemaal klaar voor.

Bijk hier wie de andere teamcaptains zijn.

Autohuur
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn