Sunny Cars

Sunny Cars is al jaren een van de grootste onafhankelijke Europese bemiddelaars in autohuur. Via Sunny Cars reserveer je in meer dan 120 landen op 8.000 huurstations wereldwijd de ideale huurauto voor een vakantie of zakenreis. Blijf op de hoogte van nieuwtjes en leuke acties van de ‘Rent a Smile-specialist’ op dit platform.

Autohuur
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

6 dagen geleden

Veilige autohuur

Sunny regelt het!

Juíst in deze tijd dient autohuur zorgeloos en bovenal veilig te zijn en daar heeft Sunny Cars de afgelopen periode goed voor gezorgd. Zo hebben ze alle hygiënemaatregelen inzichtelijk gemaakt in de huurvoorwaarden en worden de huurauto's uiteraard goed gedesinfecteerd. En met alle services kun je je autohuur zelf ook veiliger en zorgelozer maken. Zo sla je de wachtrij over met onze Fastlane en bespaar je tijd aan de balie met de Online Check-in.

Voordat je reserveert eerst nog vragen over veilige autohuur? Die heeft Sunny Cars al beantwoord

Op vakantie? Let's go!
Heel even leek het erop dat een vakantie er deze zomer niet in zat. Maar gelukkig is het nu wél mogelijk. Yes! Hebben jouw klanten al vakantieplannen? Of twijfelen ze nog over de bestemming? Wij zetten vier fijne landen voor je op een rijtje.

Op naar Frankrijk
We mogen als toerist weer genieten van een vakantie in Frankrijk. Ook in deze tijd valt er genoeg te beleven in dit fijne vakantieland! Maak een roadtrip langs de mooie kustlijn of een ritje tussen de geurende velden vol lavendel...

Vakantievieren in Italië
Ook kunnen we langzaamaan weer genieten van La bella Italia. Dat maakt elke vakantieliefhebber toch blij? Reis je met personen van buiten je gezin, dan dient de stoel naast de bestuurder leeg te blijven. Heb je in de auto een mondkapje op? Dan zijn twee personen per rij toegestaan. Geen mondkapje op? Dan maar 1 persoon per rij!

Onder de Spaanse zon
De Spaanse zon zal ook deze zomer voor ons schijnen. Met de huurauto bezoek je de mooiste en rustigste strandjes en ga je op zoek naar idyllische plekjes. Rust is met de huurauto overal te vinden! Reis je met mensen van buiten je gezin? Dan is het dragen van een mondkapje in de huurauto verplicht.

Genieten in Nederland
En uiteraard in ons eigen landje kun je goed genieten van een welverdiende vakantie! Een ritje langs de kust, struinen over de uitgestrekte stranden of uitstapjes naar authentieke dorpjes... Zo kunnen we nog wel even doorgaan! Met een huurauto kom je óók in Nederland op de mooiste plekken.

Bekijk hier meer opties.

Autohuur
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn