Autohuur

Sunny Cars

Sunny Cars is al jaren een van de grootste onafhankelijke Europese bemiddelaars in autohuur. Via Sunny Cars reserveer je in meer dan 120 landen op 8.000 huurstations wereldwijd de ideale huurauto voor een vakantie of zakenreis. Blijf op de hoogte van nieuwtjes en leuke acties van de ‘Rent a Smile-specialist’ op dit platform.

Autohuur
Delen via:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 week geleden

On a Roadtrip met Sunny Cars!

Roadtrippen is een van de leukste manieren van reizen. Met een huurauto kun je in alle vrijheid de vakantiebestemming ontdekken. Sunny Cars heeft samen met uitgeverij mo´media On a Roadtrip uitgebracht, met daarin 6 mooie routes in Zuid-Europa. En wij mogen 5 exemplaren weggeven!

Met de roadtrips in dit boek haal je het maximale uit je zonvakantie! Zo zijn maar liefst zes routes uitgestippeld om zo je bestemming optimaal te ontdekken aan de hand van de leukste adresjes. Want de gouden regel bij roadtrippen is: maak lekker veel tussenstops! En natuurlijk staan er handige kaarten in, duidelijke etappeoverzichten en alles wat je moet weten als je naar een bestemming vliegt en een auto huurt. Dus hit the road! On a roadtrip is voor € 19,99 te koop in boekwinkels en bij Bol.com, maar er is een andere manier om er een in je bezit te krijgen.

Hoe? 
Laat vóór 1 augustus weten met wie en waar jij het liefst gaat roadtrippen en maak kans op dit boek! Mail naar marketing@sunnycars.nl o.v.v. Winactie TravEcademy. Vergeet ook niet je naam en adres in de mail te vermelden!

Happy roadtrip!

Delen via:
Facebook
Twitter
LinkedIn
© TravEcademy is onderdeel van TRAVel Media