Sunny Cars

Sunny Cars is al jaren een van de grootste onafhankelijke Europese bemiddelaars in autohuur. Via Sunny Cars reserveer je in meer dan 120 landen op 8.000 huurstations wereldwijd de ideale huurauto voor een vakantie of zakenreis. Blijf op de hoogte van nieuwtjes en leuke acties van de ‘Rent a Smile-specialist’ op dit platform.

Autohuur
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

7 maanden geleden

Win een autohuur- en reischeque van 500 euro!

Sunny Cars en TUI bundelen de krachten met de komst van het TUI vliegtuig in Sunny style. Om dit te vieren maak je kans op een autohuurcheque van Sunny Cars t.w.v. € 250,- én een reischeque van TUI t.w.v. € 250,-. Dat is nog eens een mooie prijs.

Het Boeing 737-800 toestel zal gedurende het hele zomerseizoen dagelijks worden ingezet op routes naar Europese vakantiebestemmingen. Sunny Cars en TUI werken al bijna 20 jaar samen om vakantiegangers een smile op hun gezicht te bezorgen. Dit vliegtuig is het kroontje op de samenwerking tussen Sunny Cars en TUI!

Winnen
Wil jij kans maken op een autohuur- en reischeque t.w.v. € 500,-? Daar zeg je geen 'nee' tegen! Je maakt namelijk kans op een autohuurcheque van Sunny Cars t.w.v. € 250,- én een reischeque van TUI t.w.v. € 250,-. Wat moet je doen om kans te maken? Maak een selfie met het TUI vliegtuig in Sunny style en laat ons jouw lach zien. Plaats je selfie op Facebook of Instagram (tag Sunny Cars en TUI) en gebruik de hashtags #travelandsmile #sunnycars #TUI. Let wel op waar je de foto maakt. Neem de lokale regelgeving in acht van luchthavens, controleer altijd of je een foto mag maken. 

Een vliegtuig wordt niet 1, 2, 3 zo zonnig! Kijk eens wat een werk...

 

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn