Sunny Cars

Sunny Cars is al jaren een van de grootste onafhankelijke Europese bemiddelaars in autohuur. Via Sunny Cars reserveer je in meer dan 120 landen op 8.000 huurstations wereldwijd de ideale huurauto voor een vakantie of zakenreis. Blijf op de hoogte van nieuwtjes en leuke acties van de ‘Rent a Smile-specialist’ op dit platform.

Autohuur
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

6 dagen geleden

Win een reisgids!

Veilig reizen is nu belangrijker dan ooit. En daarom zijn juist de services van Sunny Cars zo fijn. Met de Fastlane sla je de wachtrij over en met de Online Check-in bespaar je tijd aan de balie. Handig, snel én veilig. Ken jij meer van deze services? Speel mee, test je kennis en maak kans op 1 van de 50 On a roadtrip reisgidsjes!

Bij Sunny Cars regelen ze graag een zorgeloze huurauto voor jouw klanten, volgens hun unieke all-in concept. Maar wist je dat ze ook handige services aanbieden, waarmee je je huurauto helemaal op maat kan maken? Kies bijvoorbeeld voor de optie om je huurcontract vooraf online in te vullen, de wachtrij bij het ophalen over te slaan, te huren zonder waarborg of de auto bij de accommodatie af te leveren. Dat is nog eens zorgeloos reisplezier!

Het is tijd om jouw kennis van Sunny Cars services te testen. Doe je best, want je maakt kans op 1 van de 50 On a roadtrip boekjes vol leuke inspiratie voor een volgende vakantie in Zuid-Europa. Ben je er klaar voor?

START DE TEST

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn