Tenzing Travel

Tenzing Travel is jaren achtereen uitgeroepen tot de beste specialistische reisorganisatie en ook in 2017 is hen de prestigieuze 'Vakantie Award in de categorie Verre Reizen' toebedeeld. Dat is niet zomaar: Van een camperreis door Amerika tot een privé-rondreis in India, alles wordt op basis van de wensen van jouw klant tot in de puntjes verzorgd. Maar niet alleen jouw klanten worden vertroeteld, ook jij staat op de voorgrond als (zelfstandig) reisadviseur. Blijf op de hoogte van alle Tenzing Travel acties en nieuws via dit platform.

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Niks missen van Tenzing Travel?

Volg deze Ecademy en ontvang per email als allereerste nieuws, acties en meer.

 

Vakantie Award voor Tenzing Travel

Laatste toevoegingen:

Bezoek de Azië Dag

Willen jouw klanten een reis door Azië maken? Kom dan naar de Azië Dag van Tenzing Travel op zaterdag 20 april! Bezoek de inspirerende presentaties (o.a. over Japan, Sri Lanka en Thailand) of schuif bij een van onze specialisten aan voor persoonlijk reisadvies. Zien we je dan? WANNEER(...)
Lees verder

Landenpresentaties Tenzing Travel

Kom naar een van de landenpresentaties van Tenzing Travel! Maak kennis met hun bestemmingen tijdens een van de landendagen. Woon inspirerende presentaties bij en krijg persoonlijk reisadvies van de specialisten. Nieuwsgierig naar welke bestemmingen er dit jaar aan bod komen? Ze hebben ze voor(...)
Lees verder

Down Under: campers met korting!

Naar Australië of Nieuw-Zeeland? Boek nu een camper van Maui, Britz of Apollo en profiteer van kortingen tot wel 25%. Reist u liever met een camper van een andere maatschappij? Ook dat is mogelijk. Voor welke camper u ook kiest, wij bieden de laagsteprijsgarantie op camperhuur! Maui: tot 15%(...)
Lees verder