Touroperators

Tenzing Travel

Tenzing Travel is jaren achtereen uitgeroepen tot de beste specialistische reisorganisatie en ook in 2017 is hen de prestigieuze 'Vakantie Award in de categorie Verre Reizen' toebedeeld. Dat is niet zomaar: Van een camperreis door Amerika tot een privé-rondreis in India, alles wordt op basis van de wensen van jouw klant tot in de puntjes verzorgd. Maar niet alleen jouw klanten worden vertroeteld, ook jij staat op de voorgrond als (zelfstandig) reisadviseur. Blijf op de hoogte van alle Tenzing Travel acties en nieuws via dit platform.

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Niks missen van Tenzing Travel?

Volg deze Ecademy en ontvang per email als allereerste nieuws, acties en meer.

 

Vakantie Award voor Tenzing Travel

Laatste toevoegingen:

Reisinspiratiedag!

Zaterdag 24 november is het zover: de Reisinspiratiedag! Met 8 presentaties over de meest populaire bestemmingen is dit de perfecte gelegenheid om uw plannen voor 2019 vorm te geven. En heeft u prangende vragen? Onze reisspecialisten staan de gehele dag klaar om u van persoonlijk reisadvies te(...)
Lees verder

Dubbele Miles

Dubbele Tenzing Miles op alle Etihad boekingen in de maanden november en december! En.... doe mee aan de Etihad kennisquiz en verdien extra Tenzing Miles, voor dat ene leuke kadootje of teamuitje.
Lees verder

Ga je mee op studiereis naar Orlando?

In Orlando komt de magie tot leven! Zijn jouw klanten op zoek naar entertainment en ontspanning? Laat ze dan kennis maken met Orlando, Florida. Meest iconisch is natuurlijk Walt Disney World Resort. De fantastische attracties en de Disney figuren zorgen elke dag voor magie en vermaak. Maar dat(...)
Lees verder

Reisburo Krooder uit Uden wint Air Transat tickets

Tenzing Travel verrast collega's
Woensdag 18 april heeft Patrick Goorhuis van Tenzing Travel de collega's van Reisburo Krooder in Uden verrast met twee Air Transat tickets naar Canada in 2018. Met dank aan hun support én Air Transat! Door van 1 januari tot 31 maart 2018 zoveel mogelijk Air Transat tickets bij Tenzing(...)
Lees verder