Tenzing Travel

Tenzing Travel is jaren achtereen uitgeroepen tot de beste specialistische reisorganisatie en ook in 2017 is hen de prestigieuze 'Vakantie Award in de categorie Verre Reizen' toebedeeld. Dat is niet zomaar: Van een camperreis door Amerika tot een privé-rondreis in India, alles wordt op basis van de wensen van jouw klant tot in de puntjes verzorgd. Maar niet alleen jouw klanten worden vertroeteld, ook jij staat op de voorgrond als (zelfstandig) reisadviseur. Blijf op de hoogte van alle Tenzing Travel acties en nieuws via dit platform.

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 maand geleden
20 apr

Bezoek de Azië Dag

Willen jouw klanten een reis door Azië maken? Kom dan naar de Azië Dag van Tenzing Travel op zaterdag 20 april! Bezoek de inspirerende presentaties (o.a. over Japan, Sri Lanka en Thailand) of schuif bij een van onze specialisten aan voor persoonlijk reisadvies. Zien we je dan?

WANNEER?

Zaterdag 20 april

WAAR?

Tenzing Travel Shop
Entrada 201
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht (routebeschrijving)

PRESENTATIES

10:30 uur - Japan
11:30 uur - China
13.00 uur - Thailand
14.00 uur - Sri Lanka & de Malediven
15:00 uur - Indonesië

Lees er hier meer over.

PERSOONLIJK REISADVIES

Heb je vragen of reiswensen? Je kunt op ieder moment bij een van de Tenzing Travel reisspecialisten aanschuiven voor advies over de mooiste routes en bezienswaardigheden.

Staat het favoriete land van jouw klanten er niet tussen?

Denk bijvoorbeeld aan een reis naar Maleisië of Vietnam? Ook dan staan de reisspecialisten op deze dag voor je klaar. Hiervoor maken zij graag vooraf een afspraak met je.

KUNT JE NIET OP DEZE DAG?

Ben je niet in de gelegenheid om op 20 april naar de Azië Dag te komen? Maak dan voor een andere dag een afspraak in de Tenzing Travel shop met een van de reisspecialisten.
Maak een afspraak

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn