Themaparken & attracties

Op zoek naar een park waar dromen of fantasieën tot leven komen? Laat je inspireren door deze Ecademy!

Themaparken & attracties
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste toevoegingen:

ANWB roept Europa-Park opnieuw uit tot 'Leukste uitje over de grens'

Afgelopen week ontving Europa-Park de ANWB-award voor 'Leukste uitje over de grens'. Leden van de ANWB konden eind vorig jaar voor de negende keer stemmen voor de verkiezing van het 'Leukste uitje'. Voor de tweede maal kon ook een stem uitgebracht worden in de categorie 'Leukste uitje over(...)
Lees verder

Michelingids bevestigt opnieuw 2 sterren voor Europa-Park

Voor de vijfde keer op rij ontving het fine-dining restaurant van Europa-Park op 26 februari 2019 twee Michelin-sterren. Europa-Park blijft hiermee het eerste en enige attractiepark ter wereld met een sterrenkeuken. Restaurant Ammolite van themahotel Bell Rock behoort daarmee tot de(...)
Lees verder

Europa-Park opent tweede park en zesde hotel

Europa-Park opent dit voorjaar op een steenworp afstand van het attractiepark het zesde themahotel ‘Krønasår’. Eind 2019 opent het waterpark ‘Rulantica’ zijn deuren. In het attractiepark wordt in de loop van het seizoen het Scandinavische themagebied weer opengesteld worden, dat vorig jaar door(...)
Lees verder

Disney Stars Team beloont reisagenten met film

Op uitnodiging van het Disney Stars Team kwamen 80 reisprofessionals naar de Kinepolis in de Jaarbeurs in Utrecht voor een filmavond, als bedankje voor hun trouwe inzet en interesse in Disneyland. De nieuwste Disney-film Ralph Breaks the Internet werd vertoond. Deze filmavond was speciaal(...)
Lees verder