Themaparken & attracties

Op zoek naar een park waar dromen of fantasieën tot leven komen? Laat je inspireren door deze Ecademy!

Themaparken & attracties
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste toevoegingen:

Disneyland Paris weer gefaseerd open

Disneyland Paris heeft een gefaseerde heropening aangekondigd, te beginnen met het Disneyland Park, het Walt Disney Studios Park, Disney’s Newport Bay Club en Disney Village op 15 juli 2020. De focus blijft hierbij liggen op het bewaken van de gezondheid en veiligheid van gasten en Cast Members(...)
Lees verder

Europa-Park opent poorten op 29 mei 2020

Europark heeft intensieve voorbereidingen getroffen voor de heropening van Europa-Park, de overnachtingsmogelijkheden en de restaurants op 29 mei. ‘De familie Mack, eigenaar van het grootste attractiepark in Duitsland, is blij met de op 6 mei door de Duitse deelstaat Baden-Württemberg(...)
Lees verder

Europa-Park: leukste uitje over de grens

Het Duitse Europa-Park is opnieuw door de ANWB uitgeroepen tot het leukste uitje over de grens. De prijzen werden donderdag uitgereikt. Namens Europa-Park nam Henk Groenen, de vertegenwoordiger voor de Benelux, de award in ontvangst. Op respectievelijk de tweede en derde plaats eindigden(...)
Lees verder

Recordjaar voor Europa-Park

Europa-Park vervolgt zijn succeskoers. Het grootste vrijetijdspark van Duitsland kreeg vorig jaar ruim 5,7 miljoen bezoekers over de vloer. Dat is meer dan ooit tevoren, zo heeft het park donderdag laten weten. In 2018 werden nog 100.000 bezoekers minder geteld. In de cijfers over vorig jaar(...)
Lees verder