Themaparken & attracties

Op zoek naar een park waar dromen of fantasieën tot leven komen? Laat je inspireren door deze Ecademy!

Themaparken & attracties
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste toevoegingen:

Walt Disney Resort viert haar 50e verjaardag

Op 1 oktober 1971 werd Walt Disney World Resort officieel geopend voor gasten. Dit was het resultaat van het jarenlang uitwerken, plannen en ontwikkelen van Walt Disney’s magische droom. In de vijf decennia daarna bleef de vakantiebestemming zich uitbreiden met nieuwe verhalen, figuren en(...)
Lees verder

Europa-Park opnieuw beste attractiepark ter wereld

Gisteravond vond in Texas de uitreiking van de 'Golden Ticket Awards 2021' plaats. Deze ‘Oscars’ van de attractieparkindustrie worden jaarlijks toegekend door een vakjury met leden uit de hele wereld. Europa-Park ontving voor de zevende maal op rij de award voor ‘beste attractiepark ter wereld’(...)
Lees verder

Disneyland Paris viert (bijna) 30-jarig jubileum

Op 12 april 1992 verwelkomde Disneyland Paris officieel voor het eerst gasten na jaren van ontwerpen, planning en ontwikkeling om de magische droom van Walt Disney tot leven te brengen in Europa. Drie decennia later blijft het resort uitbreiden met nieuwe verhalen, figuren en avonturen,(...)
Lees verder

Europa-Park presenteert noviteiten

Nu de zomer langzaam ten einde loopt en we hopelijk nog een mooie Oudewijvenzomer tegemoet gaan, is bij Europa-Park en het bijbehorende resort alles in gereedheid gebracht voor een spannende nazomer. De afgelopen periode zijn veel nieuwe zaken toegevoegd en voor het eerst in de geschiedenis zal(...)
Lees verder

Disneyland Paris lanceert Disney Premier Access

Disneyland Paris heeft deze week Disney Premier Access gelanceerd, de vervanger van het FastPass-systeem in de parken. Disney Premier Access is een betaalde service die gasten eerder toegang geeft tot enkele van de populairste attracties dankzij een speciale snelle rij.  De prijs van(...)
Lees verder