TravBusiness

Alles voor de zakelijk reisagent

Met diverse zakenreisbureaus, 'reguliere' reisbureaus die tevens zakenreizen boeken en (directie-)secretaresses en assistentes in Nederland, is de zakenreismarkt een leuke, interessante en gevarieerde branche. Om ook aan jouw informatie behoefte te voldoen, is deze TravBusiness Ecademy opgesteld. Laat je inspireren!

Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste toevoegingen:

Emirates komt met Premium Economy

Emirates is ook overstag en komt vanaf 2020 met een Premium Economy product. De maatschappij zal haar A380’s en 777’s uitrusten met de succesvolle tussenklasse. Ook de nieuwe generatie 777’s die in bestelling zijn kennen Premium Economy. Het is nog niet bekend hoe de stoel en de rest van de(...)
Lees verder

Thomas Cook lanceert slaapplaatsen in economy

Thomas Cook Airlines gaat op verre vluchten vanuit Groot-Brittannië ook in economy class slaapplaatsen aanbieden. Onder de naam ‘sleeper seats’ kunnen passagiers in economy een rij van drie stoelen naast elkaar boeken, die met een matras, deken, kussen en hoofdsteun worden omgetoverd tot een(...)
Lees verder

Zomerseizoen Schiphol: volop nieuwe en extra routes

De zomerdienstregeling gaat aanstaande zondag, 31 maart 2019, op Schiphol van start. Luchtvaartmaatschappijen bieden ook deze zomer een grote directe connectiviteit op Schiphol. Deze zomer komen er vier nieuwe bestemmingen en dertien aanvullingen op bestaande routes bij voor(...)
Lees verder

Londen populairste stad voor zakenreizen

Volgens het ‘2018 Cities & Trends Report’ van BCD Travel blijft Londen vorig jaar de populairste stad in Europa voor Europese zakenreizigers. Ondanks de naderende Brexit, kon de hoofdstad zijn eerste plaats in de top vijf behouden. Amsterdam en Wenen staan op plaats twee en drie, gevolgd(...)
Lees verder