Zakenreizen

TravBusiness

Alles voor de zakelijk reisagent

Met diverse zakenreisbureaus, 'reguliere' reisbureaus die tevens zakenreizen boeken en (directie-)secretaresses en assistentes in Nederland, is de zakenreismarkt een leuke, interessante en gevarieerde branche. Om ook aan jouw informatie behoefte te voldoen, is deze TravBusiness Ecademy opgesteld. Laat je inspireren!

Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste toevoegingen:

Reisinkopers en zakenreizigers niet op een lijn

Veel zakenreizigers houden zich niet aan het reisbeleid van hun bedrijf. Bijna 70 procent van de reisinkopers geeft aan dat het zorgdragen voor een goede naleving van het reisbeleid een van de meest uitdagende aspecten van hun werk is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van de Global Business(...)
Lees verder

Win een FAM trip naar Zuid-Afrika!

Wilt u mee met de FAM trip van South African Tourism naar Zuid-Afrika, inclusief bezoek aan Meetings Africa… en meer!? Doe dan de komende weken mee met de grote Zuid-Afrika campagne. Iedere week versturen we een themamail met vragenlijst over wat u van Zuid-Afrika vindt, wat u zou willen(...)
Lees verder

Dít zijn de winnaars van de BTMF Awards

Op de succesvolle Business Traveller & Mice Fair zijn zojuist de BTMF Awards uitgereikt in 14 verschillende categorieën. Business Traveller Personality of the Year werd Annemarie Ariesen van NS International. Dit zijn alle winnaars! BTMF AWARDS 2018, categorie BUSINESS TRAVEL Beste Airline(...)
Lees verder