TravBusiness

Alles voor de zakelijk reisagent

Met diverse zakenreisbureaus, 'reguliere' reisbureaus die tevens zakenreizen boeken en (directie-)secretaresses en assistentes in Nederland, is de zakenreismarkt een leuke, interessante en gevarieerde branche. Om ook aan jouw informatie behoefte te voldoen, is deze TravBusiness Ecademy opgesteld. Laat je inspireren!

Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste toevoegingen:

Speciale aanbieding Korean Air voor MKB

KALBIZ is een gratis programma van Korean Air ontworpen voor midden- en kleinbedrijf. Korean Air biedt een welkomst kortingsbon voor elke nieuw ingeschreven reiziger en een upgrade volgens de jaarlijkse waarde van gekochte tickets. Reizigers die al deelnemen aan het frequent flyer(...)
Lees verder

NYC belangrijkste zakenreis-stad...

En China groeit door
New York is voor het vierde achtereenvolgende jaar de belangrijkste bestemming voor internationale zakelijke reizen, terwijl Shanghai op de vierde plek achter de traditionele bestemmingen Londen en Parijs is uitgekomen, een teken van China’s groeiende economische invloed . De jaarlijkse(...)
Lees verder

Zakenreizigers maken minder gebruik van directe boekingskanalen

De trend onder zakenreizigers om vlucht en accommodatie rechtstreeks bij leveranciers te boeken is met 12 procent gedaald, blijkt uit recent onderzoek van SAP Concur en GBTA. Het aantal Europese zakenreizigers die rechtstreeks vluchten boekt bij hun favoriete luchtvaartmaatschappij is gedaald(...)
Lees verder

IJslandse airlines schrappen transatlantische bestemmingen

De IJslandse airlines schrappen vluchten naar Noord-Amerika. Met name WOW Air gaat stevig schrappen in haar Noord-Amerikaanse netwerk. Dit in het kader van de forse herstructurering van de airline. Vanaf volgend jaar gaat de airline niet meer naar LA, San Francisco en Vancouver. Ook Cleveland,(...)
Lees verder