TravBusiness

Alles voor de zakelijk reisagent

Met diverse zakenreisbureaus, 'reguliere' reisbureaus die tevens zakenreizen boeken en (directie-)secretaresses en assistentes in Nederland, is de zakenreismarkt een leuke, interessante en gevarieerde branche. Om ook aan jouw informatie behoefte te voldoen, is deze TravBusiness Ecademy opgesteld. Laat je inspireren!

Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste toevoegingen:

Digitale editie Business Traveller nu kosteloos te lezen

Beste zakenreizigers, beste lezers. Bijzondere tijden vragen om bijzondere maatregelen. Meer dan ooit vinden wij het van belang om de zakenreiziger optimaal te informeren. Om die reden brengen wij de digitale editie van Business Traveller tijdelijk kosteloos uit. Uiteraard viel de luxe(...)
Lees verder

‘Bezoeken aan techreuzen zijn eye-openers’

Verslag RMC Travel
Welke invloed heeft marketing-automatisering op de dagelijkse praktijk? Deze vraag stond centraal tijdens de tweedaagse inspiratietrip naar Dublin die de Reis Management Club samen organiseerde met RED Online Marketing. Ruim honderd toerisme-professionals bezochten tijdens de eerste editie van(...)
Lees verder

En dit zijn de winnaars!

BTMF Awards 2019
Op de volgepakte Business Traveller & Mice Fair zijn zojuist de BTMF Awards uitgereikt. MICE Travel Personality of the Year werd Marjolein Blok-Dignum van MPI Nederland! Zij is uitgeroepen na een overleg van de jury bestaande uit een viertal voormalig winnaars van de Awards: Marijke Vink (...)
Lees verder

Top 5 must-do’s op de Maltese eilanden

De archipel Malta omvat naast het eiland Malta ook de eilanden Gozo, Comino, Manoel Island en een paar onbewoonde eilanden. En al mogen deze eilanden dan klein zijn (Malta is ongeveer net zo groot als het eiland Texel), er zijn weinig bestemmingen in de Middellandse Zee die kunnen tippen aan de(...)
Lees verder

Emirates komt met Premium Economy

Emirates is ook overstag en komt vanaf 2020 met een Premium Economy product. De maatschappij zal haar A380’s en 777’s uitrusten met de succesvolle tussenklasse. Ook de nieuwe generatie 777’s die in bestelling zijn kennen Premium Economy. Het is nog niet bekend hoe de stoel en de rest van de(...)
Lees verder