TravBusiness

Alles voor de zakelijk reisagent

Met diverse zakenreisbureaus, 'reguliere' reisbureaus die tevens zakenreizen boeken en (directie-)secretaresses en assistentes in Nederland, is de zakenreismarkt een leuke, interessante en gevarieerde branche. Om ook aan jouw informatie behoefte te voldoen, is deze TravBusiness Ecademy opgesteld. Laat je inspireren!

Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste toevoegingen:

Marijke Vink ontvangt Lifetime Achievement Award

Marijke Vink heeft tijdens de Business Traveller Mice Fair de Lifetime Achievement Award ontvangen voor haar jarenlange inzet voor de MICE-branche uit handen van T.J. van Apeldoorn (mede-eigenaar TRAVel Media), nadat zij was toegesproken door René Klawer (CEO De Reisspecialisten Groep & GI(...)
Lees verder

Aftermovie Business Traveller Mice Fair 2021

De vijftiende editie van de Business Traveller Mice Fair, waar Marijke Vink een Lifetime Achievement Award ontving, was een groot succes. Op de beursvloer van het jaarlijkse netwerk-event was er volop de ruimte voor inspiratie, informatie en netwerken. Voor wie er bij was, én voor wie er niet(...)
Lees verder

Digitale editie Business Traveller nu kosteloos te lezen

Beste zakenreizigers, beste lezers. Bijzondere tijden vragen om bijzondere maatregelen. Meer dan ooit vinden wij het van belang om de zakenreiziger optimaal te informeren. Om die reden brengen wij de digitale editie van Business Traveller tijdelijk kosteloos uit. Uiteraard viel de luxe(...)
Lees verder

‘Bezoeken aan techreuzen zijn eye-openers’

Verslag RMC Travel
Welke invloed heeft marketing-automatisering op de dagelijkse praktijk? Deze vraag stond centraal tijdens de tweedaagse inspiratietrip naar Dublin die de Reis Management Club samen organiseerde met RED Online Marketing. Ruim honderd toerisme-professionals bezochten tijdens de eerste editie van(...)
Lees verder

En dit zijn de winnaars!

BTMF Awards 2019
Op de volgepakte Business Traveller & Mice Fair zijn zojuist de BTMF Awards uitgereikt. MICE Travel Personality of the Year werd Marjolein Blok-Dignum van MPI Nederland! Zij is uitgeroepen na een overleg van de jury bestaande uit een viertal voormalig winnaars van de Awards: Marijke Vink (...)
Lees verder