TravBusiness

Alles voor de zakelijk reisagent

Met diverse zakenreisbureaus, 'reguliere' reisbureaus die tevens zakenreizen boeken en (directie-)secretaresses en assistentes in Nederland, is de zakenreismarkt een leuke, interessante en gevarieerde branche. Om ook aan jouw informatie behoefte te voldoen, is deze TravBusiness Ecademy opgesteld. Laat je inspireren!

Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste toevoegingen:

Business Traveller & MICE Fair

Op 9 september vindt voor de 14e keer de Business Traveller & MICE Fair plaats in het nieuwe Corendon Village Hotel Amsterdam. Aanmelden kan nu al. Dé one stop shop voor iedere zakelijke reisprofessional. Informatie inspiratie en netwerken. Voor de laatste businessclass stoel, de(...)
Lees verder

Emirates komt met Premium Economy

Emirates is ook overstag en komt vanaf 2020 met een Premium Economy product. De maatschappij zal haar A380’s en 777’s uitrusten met de succesvolle tussenklasse. Ook de nieuwe generatie 777’s die in bestelling zijn kennen Premium Economy. Het is nog niet bekend hoe de stoel en de rest van de(...)
Lees verder

Thomas Cook lanceert slaapplaatsen in economy

Thomas Cook Airlines gaat op verre vluchten vanuit Groot-Brittannië ook in economy class slaapplaatsen aanbieden. Onder de naam ‘sleeper seats’ kunnen passagiers in economy een rij van drie stoelen naast elkaar boeken, die met een matras, deken, kussen en hoofdsteun worden omgetoverd tot een(...)
Lees verder

Zomerseizoen Schiphol: volop nieuwe en extra routes

De zomerdienstregeling gaat aanstaande zondag, 31 maart 2019, op Schiphol van start. Luchtvaartmaatschappijen bieden ook deze zomer een grote directe connectiviteit op Schiphol. Deze zomer komen er vier nieuwe bestemmingen en dertien aanvullingen op bestaande routes bij voor(...)
Lees verder