TravBusiness

Alles voor de zakelijk reisagent

Met diverse zakenreisbureaus, 'reguliere' reisbureaus die tevens zakenreizen boeken en (directie-)secretaresses en assistentes in Nederland, is de zakenreismarkt een leuke, interessante en gevarieerde branche. Om ook aan jouw informatie behoefte te voldoen, is deze TravBusiness Ecademy opgesteld. Laat je inspireren!

Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

5 jaar geleden

Business Traveller

Business Traveller is het glossy zusterblad van TravMagazine, een maandblad voor de frequente zakenreiziger en de zakelijke reisprofessional. De titel bestaat al meer dan dertig jaar in het buitenland en is te vinden in Business Classes, lounges en zakenhotels wereldwijd. Houd het magazine in de gaten via de website en Facebook pagina

Business Traveller schrijft iedere maand B2B en B2C over het laatste business travel nieuws, inclusief hotel reviews, uitgebreide bestemmingsverhalen, interviews met ondernemers en reisprofessionals, vliegmaatschappij verslagen, de laatste kortingsacties en tevens een fikse dosis lifestyle en vrije tijds-reizen. Het glossy magazine is in zijn geheel ook online te lezen. 

Neem een digitaal jaarabonnement op Business Traveller en bespaar! Klik hier.

Neem direct een kijkje!

Business Traveller

Contact us: info@businesstraveller.nl

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn