TravBusiness

Alles voor de zakelijk reisagent

Met diverse zakenreisbureaus, 'reguliere' reisbureaus die tevens zakenreizen boeken en (directie-)secretaresses en assistentes in Nederland, is de zakenreismarkt een leuke, interessante en gevarieerde branche. Om ook aan jouw informatie behoefte te voldoen, is deze TravBusiness Ecademy opgesteld. Laat je inspireren!

Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 weken geleden
12 sep

Business Traveller & MICE Benelux Fair 2022

Kom maandag 12 september naar de 16e editie van de Business Traveller & MICE Benelux Fair in het nieuwe Amare in Den Haag. Aanmelden kan hier!

Dé one stop shop voor iedere zakelijke reisprofessional. Informatie, inspiratie en netwerken. Voor de laatste businessclass stoel, de mooiste bestemmingen, incentivekansen, hotelupdates en wat al niet meer. Het hele zakelijke reisaanbod komt samen in het gloednieuwe Amare in Den Haag. Afgesloten met de inmiddels bekende netwerkborrel!

Registreer nu

Wat kunt u verwachten?
17 jaargangen MICE ervaring, en vanaf heden MICE Benelux en 43 jaar Business Traveller smelten samen op één enerverende dag. MICE professionals, de zakenindustrie en corporate bezoekers laten zich informeren en inspireren door het aanbod van bestemmingen, conventiebureaus, luchtvaartmaatschappijen, luchthavens, hotels, congres-/vergaderlocaties, evenementenbureaus, autoverhuur en hun loyaliteitsprogramma's. Een unieke mix van aanbieders onder één dak. Naast een beursvloer laten interessante sprekers uit de MICE- en business travel industrie hun licht schijnen over actualiteiten en trends. De dag wordt afgesloten met de bekende netwerkborrel.

BTMF Benelux in het kort:

  • Hét evenement voor de mice- en zakelijke reismarkt in de Benelux
  • Informatie, inspiratie en netwerken
  • 250-300 waardevolle bezoekers
  • In één middag in contact komen met uw doelgroep
  • Een mooi inhoudelijk sprekersprogramma gecombineerd met een beursvloer met veelzijdige MICE en zakenreisaanbieders
  • Zowel vóór, tijdens als na het event veel publiciteit voor uw bedrijf

Programma:
10.00 - 11.00 uur - Ontvangst en eerste rondleiding in Amare
11.00 - 15.00 uur - Opening beursvloer 'Meet the World'
15.00 - 16.30 uur - Plenaire sessie met diverse sprekers
16.30 - 18.30 uur - Netwerkborrel
17.00 - 18.00 uur - Tweede rondleiding Amare
18.30 uur - Einde

Locatie:
Amare Den Haag
Spuiplein 150,
2511 DG Den Haag

Onze bezoekers:
Zakelijke reisagenten, MICE-professionals, corporate planners, Meeting planners, Travel Managers, Groups & Incentive afdelingen van Touroperators, overige vertegenwoordigers van professionele organisaties en adviesbureaus op het gebied van incentives, congressen en evenementen, zakelijk reizen en leden van diverse brancheorganisaties!

Kortom:
Schrijf u nu snel en kosteloos in voor de BTMF 2022*. Een middag voor uitgelezen zakelijke kansen, een kennismaking met vele mooie partijen waar u straks business mee kan doen. Inspiratie, nieuwe ideeën, educatie en volop kansen. Mis het niet!

We zien u graag op maandag 12 september 2022 in Amare Den Haag!

Registreer nu

* Toegang tot dit evenement is voor Buyers gratis. Voor Sellers zal een bedrag van € 75,- in rekening worden gebracht. Bij annulering ná 3 september of afwezigheid zonder afmelding, zijn wij genoodzaakt € 25,- (excl. BTW) in rekening te brengen. Bezoekers wordt verplicht minimaal 3 afspraken te maken met de exposanten van de Business Traveller & MICE Fair, hiervoor zal de organisatie een netwerkapp beschikbaar stellen.

BTMF

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn