TravBusiness

Alles voor de zakelijk reisagent

Met diverse zakenreisbureaus, 'reguliere' reisbureaus die tevens zakenreizen boeken en (directie-)secretaresses en assistentes in Nederland, is de zakenreismarkt een leuke, interessante en gevarieerde branche. Om ook aan jouw informatie behoefte te voldoen, is deze TravBusiness Ecademy opgesteld. Laat je inspireren!

Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

4 maanden geleden
25 okt

Business Traveller & MICE Fair

Kom 25 oktober naar de 15e editie van de Business Traveller & MICE Fair in het nieuwe Corendon Village Hotel Amsterdam.

Dé one stop shop voor iedere zakelijke reisprofessional. Informatie, inspiratie en netwerken. Voor de laatste businessclass stoel, de mooiste bestemmingen, incentivekansen, hotelupdates en wat al niet meer. Het hele zakelijke reisaanbod komt samen in het gloednieuwe Corendon Village Hotel. Afgesloten met de inmiddels bekende netwerkborrel!

Aanmelden kan hier!

Wat kun je verwachten?

Liefst 17 jaargangen MICE ervaring en 42 jaar Business Traveller smelten samen op één enerverende dag.

MICE professionals, de zakenindustrie en corporate bezoekers laten zich informeren en inspireren door het aanbod van bestemmingen, conventionbureaus, luchtvaartmaatschappijen, luchthavens, hotels, congres-/vergaderlocaties, evenementenbureaus, autoverhuur en hun loyaliteitsprogramma’s. Een unieke mix van aanbieders onder één dak.

Naast een beursvloer laten interessante sprekers uit de MICE- en business travel industrie hun licht schijnen over actualiteiten en trends. De dag wordt afgesloten met de bekende netwerkborrel.

Programma:

 • 13.30 – 14.00 uur        Ontvangst
 • 14.00 – 14.05 uur        Welkomstwoord
 • 14.05 – 15.30 uur        Symposium met diverse sprekers:
  • Judith Huisman (Meeting Select)
  • Roberto Mamone (Lufthansa Group)
  • Swapna Nair (American Express GBT)
  • Mirjam Pels (De Leugenacademie)
 • 15.25 – 18.30 uur       Start Beursvloer ‘Meet the World’
 • 18.35 – 20.30 uur       Netwerkborrel
 • 20.30 uur                    Einde

Waar:

Corendon Village Hotel
Schipholweg 275
1171 PK Badhoevedorp

Onze bezoekers:

Zakelijke reisagenten, MICE-professionals, corporate planners, Meeting planners, Travel Managers, Groups & Incentive afdelingen van Touroperators, overige vertegenwoordigers van professionele organisaties en adviesbureaus op het gebied van incentives, congressen en evenementen, zakelijk reizen en leden van diverse brancheorganisaties!

Kortom:

Schrijf je nu snel en kosteloos in voor de BTMF 2021*. Een middag van uw tijd in ruil voor uitgelezen zakelijke kansen, een kennismaking met vele mooie partijen waar u straks business mee kan doen. Inspiratie, nieuwe ideeën, educatie en volop kansen. Mis het niet!

We zien je graag op 25 oktober 2021 in Corendon Village Hotel – Badhoevedorp!

Aanmelden kan hier!

*Toegang tot dit evenement is voor Buyers gratis. Voor Sellers zal een bedrag van € 75,- in rekening worden gebracht. Bij annulering ná 5 september of afwezigheid zonder afmelding, zijn wij genoodzaakt €25,- (excl. BTW) in rekening te brengen. Bezoekers wordt verplicht minimaal 3 afspraken te maken met de exposanten van de Business Traveller & MICE Fair, hiervoor zal de organisatie een netwerkapp beschikbaar stellen.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn