TravBusiness

Alles voor de zakelijk reisagent

Met diverse zakenreisbureaus, 'reguliere' reisbureaus die tevens zakenreizen boeken en (directie-)secretaresses en assistentes in Nederland, is de zakenreismarkt een leuke, interessante en gevarieerde branche. Om ook aan jouw informatie behoefte te voldoen, is deze TravBusiness Ecademy opgesteld. Laat je inspireren!

Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 maanden geleden

Digitale editie Business Traveller nu kosteloos te lezen

Beste zakenreizigers, beste lezers. Bijzondere tijden vragen om bijzondere maatregelen. Meer dan ooit vinden wij het van belang om de zakenreiziger optimaal te informeren. Om die reden brengen wij de digitale editie van Business Traveller tijdelijk kosteloos uit. Uiteraard viel de luxe printeditie gelukkig weer op de mat bij onze abonnees. 

Need to know...

In het laatste glossy nummer leest u onder meer hoe de vele luchtvaartmaatschappijen secuur omgaan met de aanstaande reistoekomst. Want die komt er nu echt bijna aan. Ook staan we stil bij het nieuwe hybride werken in bijvoorbeeld luxe hotels en leest u alles over de beste airlines en airports, ofwel The Business Traveller Awards. Wij zien dat als interessant leesvoer dat we u niet willen onthouden.

Nice to know...

Maar uiteraard staan we ook stil bij de mooiste bestemmingen, voor straks, zoals op skivakantie in Arosa, culinair genieten in Amsterdam of op Bonaire. En zoals altijd een een frisse dosis mooie lifestyle voor de zakenreiziger (m/v)!

Wij zijn klaar voor een mooi reisjaar 2021, samen met u en voor u! 

Bekijk hier de digitale editie

Like what you read? Mocht u interesse hebben in de glossy printeditie thuis of op werk op de mat? Kijk dan snel vrijblijvend op www.businesstraveller.nl/abonneren

 

Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn