TravBusiness

Alles voor de zakelijk reisagent

Met diverse zakenreisbureaus, 'reguliere' reisbureaus die tevens zakenreizen boeken en (directie-)secretaresses en assistentes in Nederland, is de zakenreismarkt een leuke, interessante en gevarieerde branche. Om ook aan jouw informatie behoefte te voldoen, is deze TravBusiness Ecademy opgesteld. Laat je inspireren!

Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 jaar geleden

Marijke Vink ontvangt Lifetime Achievement Award

Marijke Vink heeft tijdens de Business Traveller Mice Fair de Lifetime Achievement Award ontvangen voor haar jarenlange inzet voor de MICE-branche uit handen van T.J. van Apeldoorn (mede-eigenaar TRAVel Media), nadat zij was toegesproken door René Klawer (CEO De Reisspecialisten Groep & GI Travel).

Vink liet in een eerste reactie aan de aanwezigen weten ontzettend blij verrast te zijn. ‘Dit was het laatste dat ik had verwacht. Ik voel mij bijzonder vereerd en ik vind het heel erg mooi en lief. Vooral omdat ik in coronatijd met pensioen ben gegaan en natuurlijk wel mailtjes en telefoontjes heb gehad, maar eigenlijk van niemand afscheid heb kunnen nemen. Ik vond het al ontzettend leuk om iedereen hier weer te ontmoeten. Het voelde vandaag als thuiskomen na zo’n lange periode van lockdown.’ Met de award en een Miss Mice sjerp ontving Vink een overweldigend applaus.

‘Ik ben hartstikke blij en trots dat jij deze award mag ontvangen’, aldus René Klawer, die de aanwezigen eraan herinnerde dat Vink exact tien jaar geleden als eerste de award ontving voor Mice Personality of the Year. Vink ging eind 2020 na 23 jaar als directeur bij GI Travel met pensioen, maar is nog steeds actief als ambassadeur van de Reisspecialisten Groep en GI Travel.

Binnenkort meer in de magazines. Op de foto v.l.n.r. Lisa Zandvliet, Sylvia van Loon, Arine Kleinrensink, Marijke Vink, Annemieke Stuurman en René Klawer. Kijk voor meer foto’s van de Business Traveller Mice Fair op de Facebook-pagina van TravMagazine.

Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn