TravBusiness

Alles voor de zakelijk reisagent

Met diverse zakenreisbureaus, 'reguliere' reisbureaus die tevens zakenreizen boeken en (directie-)secretaresses en assistentes in Nederland, is de zakenreismarkt een leuke, interessante en gevarieerde branche. Om ook aan jouw informatie behoefte te voldoen, is deze TravBusiness Ecademy opgesteld. Laat je inspireren!

Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 maanden geleden

Thomas Cook lanceert slaapplaatsen in economy

Thomas Cook Airlines gaat op verre vluchten vanuit Groot-Brittannië ook in economy class slaapplaatsen aanbieden.

Onder de naam ‘sleeper seats’ kunnen passagiers in economy een rij van drie stoelen naast elkaar boeken, die met een matras, deken, kussen en hoofdsteun worden omgetoverd tot een slaapplaats.
Het nieuwe aanbod is te boeken op bepaalde langeafstandsroutes met de Airbus A-330 vanuit de UK naar onder andere San Francisco en New York. Het aanbod is vanaf 13 mei beschikbaar. De sleeper seats zijn alleen beschikbaar voor passagiers ouder dan 12 jaar. Voor het extra comfort moet 200 pond extra worden betaald, ofwel circa 232 euro.

‘We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om aan ons product te werken’, zegt Henry Sunley, sales director bij Thomas Cook Airlines. ‘Deze sleeper seat is een geweldige manier om te genieten van extra comfort in economy class.’
Volgens Sunley kunnen passagiers die met meerdere mensen reizen één sleeper seat boeken en deze tijdens de reis wisselen. Overigens krijgen passagiers alleen maaltijden geserveerd als ze rechtop zitten.

Thomas Cook is niet de eerste met dergelijke slaapplaatsen. Een paar jaar geleden introduceerde Air New Zealand de Skycouch, die ook drie economy seats naast elkaar in een kleine bank verandert. China Airlines biedt met zijn Family Couch een vergelijkbaar product. (Foto: Thomas Cook).

Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn