TravDay!

Hét vakevent voor de reisbranche

TravDay is hét event voor (zelfstandig) reisadviseurs, CEO’s van reisbureaus en touroperators, inkopers en productmanagers. Laat je informeren en inspireren. Meld je alvast aan voor de volgende editie! 

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

TravDay biedt de unieke mogelijkheid om te netwerken met zo veel mogelijk branchegenoten op één dag en wordt afgesloten met heerlijke hapjes en een gezellige borrel. Laat deze gelegenheid dan ook niet voorbijgaan!

MELD JE HIER GRATIS AAN!


Aftermovies - om nog even na te genieten (of juist geïnspireerd te raken)!

 
 
27 september 2021   4 april 2022  
 
 
26 september 2022   3 april 2023  

Laatste toevoegingen:

Ontvang €10,- korting op jouw volgende huurauto

Maak de korte gamecourse over Sunny Cars en ontvang €​10,- korting op jouw volgende huurauto. Kies voor je klant 100% zorgeloos rondtoeren met de ALL-IN-FORMULE van Sunny Cars. Zonder gedoe, geen extra kosten ter plaatse en wel optimaal verzekerd. Alle verzekeringen die nodig(...)
Lees verder

Win een smaakvol pakket uit Aragón!

Ontdek Aragón, dé bestemming voor natuur, avontuur en totale ontkoppeling. Verdiep je in deze prachtige bestemming in het noordoosten van Spanje door middel van de cursus en maak kans op één van de drie rijkelijk gevulde manden met Spaanse producten ter waarde van € 100,-! (...)
Lees verder

Win een Turkse koffiemachine

Graag nemen we je mee op reis naar het kruispunt van Europa en Azië, waar Türkiye een populaire vakantiebestemming vormt voor jouw klanten. Laat je betoveren door dit unieke land en de heerlijke vakantieregio Antalya en win één van de drie Turkse koffiemachines van Arzum Okka!  In de(...)
Lees verder

Wheel of Fortune levert veel winnaars op!

TravDay groots succes
Wat een feest was het afgelopen maandag 3 april op de nieuwe locatie in de Rijtuigenloods in Amersfoort. De vierde editie van TravDay bezorgde alle bezoekers en standhouders een dag vol inspiratie en mooie ontmoetingen. Daarnaast was er een hoop fun met VR-brillen, een waarzegster,(...)
Lees verder

Aragón

Dé bestemming voor natuur, avontuur en totale ontkoppeling! Er zijn meer dan honderd vernieuwende initiatieven om op een andere manier van de landschappen en het erfgoed van Aragón te genieten. Gastronomische, culturele, actieve en gezinservaringen... Ontdek ze door middel van deze cursus(...)
Lees verder