TravDay

Hét vakevent voor de reisbranche

TravDay is hét event voor (zelfstandig) reisadviseurs, CEO’s van reisbureaus en touroperators, inkopers en productmanagers. Laat je informeren en inspireren. Meld je alvast aan voor de editie van 26 september 2022! 

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

TravDay biedt de unieke mogelijkheid om te netwerken met zo veel mogelijk branchegenoten op één dag en wordt afgesloten met heerlijke hapjes en een gezellige borrel. Laat deze gelegenheid dan ook niet voorbijgaan!

MELD JE HIER GRATIS AAN!


Aftermovies - om nog even na te genieten (of juist geïnspireerd te raken)!

      

Laatste toevoegingen:

Win een goodiebag uit Dubai!

Hoe goed ken jij Dubai? Weet jij deze unieke bestemming goed te verkopen onder klanten? Maak nu de korte gamecourse over Dubai en win één van de tien goodiebags! Dubai presenteert : De ultieme vakantie. De stad verkennen, een woestijntocht maken of ontspannen op het strand - Dubai biedt(...)
Lees verder

Dubai

Dubai presenteert : De ultieme vakantie. De stad verkennen, een woestijntocht maken of ontspannen op het strand - Dubai biedt voor elk wat wils. Talloze nieuwe attracties en bezienswaardigheden of klassiekers die steeds weer reizigers van over de hele wereld inspireren. Deze cursus zal je(...)
Lees verder

NUMO Hotels & Resorts

Welkom bij NUMO Hotels & Resorts! Een gloednieuw hospitality bedrijf, dat ernaar streeft om de manier waarop gasten een bestemming ervaren, te veranderen door middel van op maat gemaakte services en betekenisvolle verbindingen. Ga met ons mee door middel van deze cursus en ontdek(...)
Lees verder

Win een pakket vol leuks t.w.v. 200 of 125 euro!

Hoe goed ken jij Sawadee Reizen? Kom meer te weten over het ontstaan van deze touroperator, het reisaanbod, de visie en missie van het bedrijf, haar klanten en natuurlijk de boekingsprocedures. Daarmee maak je ook nog eens kans op het winnen van een zeer rijkelijk gevulde goodiebag(...)
Lees verder

Sawadee Reizen

Hoe goed ken jij Sawadee Reizen? Kom meer te weten over het ontstaan van deze touroperator, het reisaanbod, de visie en missie van het bedrijf, haar klanten en natuurlijk de boekingsprocedures.  WINNEN Verdiep je in Sawadee Reizen door middel van deze cursus en maak kans op 1x een(...)
Lees verder