TravDay

Hét vakevent voor de reisbranche

TravDay op 27 september is hét event voor (zelfstandig) reisadviseurs, CEO’s van reisbureaus en touroperators, inkopers en productmanagers. Laat je informeren en inspireren.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 maanden geleden

Stormloop op tickets TravDay

Eindelijk is het zover: we mogen weer reizen én elkaar ontmoeten. Dat laatste doe je op de eerste editie van TravDay, een event van TRAVelMedia, gehouden op 27 september 2021. TravelPro sprak Dennis Ebbers (Salesmanager TRAVelMedia en initiatiefnemer TravDay). 

Hoe ben je op het idee van TravDay gekomen?
“TRAVelMedia is een vooruitstrevende cross media-uitgever, naast de magazines zijn succesvolle voorbeelden daarvan onder meer de Verkiezingen, het Reisgala en de Reismanagementclub. In het kader daarvan organiseren wij regelmatig en met succes evenementen, waar wij duidelijk bespeuren dat de reisbranche het prettig vindt om bij elkaar te komen tijdens verschillende interessante hoedanigheden én van een feestje houdt. Er wordt al een tijdje minder georganiseerd (los van corona) en wat er georganiseerd wordt, is veelal kleinschalig. Dat doen wij zelf ook als het gaat om gepersonaliseerde workshops, zoals de TravelPro Diner Workshops. Hoe tof is het als wij nu een fysiek event kunnen neerzetten waar alles samenkomt.”

Wat houdt TravDay precies in?
TravDay is hét nieuwe vakevent met name voor de reisagenten. Kennisoverdracht en netwerken staan voorop. In deze bijzondere periode kijkt men er juist nog meer naar uit om elkaar te ontmoeten. Daar willen wij graag de initiatiefnemer van zijn. De focus ligt deze eerste editie op de beursvloer. Iedereen kan elkaar daar ontmoeten. We rekenen op een diverse range aan standhouders, voor wie er maximaal 100 plekken zijn en 600+ bezoekers. Beiden kunnen dus echt heel veel uit deze dag halen.”

TravDay heeft, zoals de reisbranche is gewend, een informele setting met een all-inclusive concept waarbij drankjes de hele dag zijn inbegrepen. Net als een lunch, het diner, het slotfeest met DJ en dat alles op hele bijzondere locatie in het centrum van Hilversum.”

Voor wie is het?
“Wij organiseren het voor onze primaire lezersgroep: de reisagenten. Maar zeker ook voor onze partners (touroperators, vliegtuigmaatschappijen, bestemmingen, hotels, autoverhuurbedrijven et cetera) om juist deze reisagenten te kunnen ontmoeten, kennis uit te wisselen en te netwerken.”

“Er is enorm veel behoefte om elkaar weer te ontmoeten. Daarom is bewust voor 27 september aanstaande gekozen, zodat wij de eersten zijn die een dergelijk grootschalig event kunnen houden waarover nog lang wordt nagepraat napraten en hopelijk de opmaat is naar een jaarlijks terugkerend event… of zelfs twee keer per jaar.”

Waarom mag je TravDay als bezoeker niet missen?
“Belangrijkste reden is dat je dit niet wilt missen vanwege alle aanbod dat op één dag samenkomt tijdens TravDay. Daarbij doel ik uiteraard op de aanbieders, maar zeker ook alle collega’s die je al lang niet hebt gezien. Naast het belangrijkste zakelijke aspect wordt het ook een hele gezellige dag.”

Waarom zou je hier als partij aanwezig moeten zijn?
Er zullen 600+ reisagenten aanwezig zijn en het is de eerste gelegenheid om die allemaal weer te ontmoeten en te informeren. Via een speciale netwerk-app kunnen voorafgaand afspraken worden ingepland om de dag maximaal te benutten.”

Hoe loopt het tot nu toe? Hoe erg zijn we met z’n allen weer toe aan het ‘samenzijn’?
“Twee weken geleden zijn we gestart met de communicatie rondom TravDay en de teller staat nu bijna op 400 geregistreerde bezoekers. Een hele mooie score als je nagaat dat de meeste aanmeldingen vaak in de laatste weken binnenkomen. Het is niet ondenkbaar dat we straks mensen op een wachtlijst moeten plaatsen. Ook met de reserveringen van stands gaat het gelukkig heel goed. Je bedenkt iets en bent enthousiast, dan is het prettig om te zien als iets aanslaat.”

“De branche heeft het helaas heel moeilijk, maar ik ervaar dagelijks nog steeds veel enthousiasme om mij heen. Ik hoop dat we er met z’n allen goed uit gaan komen en dat TravDay een moment is waar we weer samen kunnen zijn, met mooie business en positieve vooruitzichten.”

Nog even in het kort:
TravDay is een event waar vertegenwoordigers van onder meer verkeersbureaus, touroperators, accommodaties, airlines, rentals, verzekeraars, airports en ICT klaarstaan om jou te voorzien van de laatste nieuwtjes over hun producten en diensten. Het is hét event voor (zelfstandig) reisadviseurs, CEO’s van reisbureaus en touroperators, inkopers en productmanagers. Laat je informeren en inspireren. TravDay biedt de unieke mogelijkheid om te netwerken met zo veel branchegenoten op één dag en wordt afgesloten met een spetterend feest. Laat deze gelegenheid dan ook niet voorbijgaan!

  • Wanneer: maandag 27 september 2021
  • LocatieTravDay vindt plaats in Hotel Gooiland, uitstekend bereikbaar en centraal gelegen in Hilversum.
  • Netwerken: Kom weer live in contact met collega’s, leveranciers, vertegenwoordigers en andere branchegenoten.

Spetterend slotfeest: Deze dag vol informatie en netwerkmogelijkheden sluiten we af met een groot feest inclusief DJ tot 23.00 uur.

MELD JE VANDAAG NOG GRATIS AAN VIA DEZE LINK.

Laat weten dat je erbij bent via onze eventpagina op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updates!

Overig
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn