TravDay

Hét vakevent voor de reisbranche

TravDay op 27 september is hét event voor (zelfstandig) reisadviseurs, CEO’s van reisbureaus en touroperators, inkopers en productmanagers. Laat je informeren en inspireren.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 maanden geleden

Programma & locatie

Kom 27 september naar de allereerste editie van TravDay in het Hotel Gooiland in Hilversum. Aanmelden kan nu en is geheel gratis!*

Eindelijk is het zover: we mogen weer reizen én elkaar ontmoeten. Dat laatste doe je op de eerste editie van TravDay, een event van TRAVelMedia, gehouden op 27 september 2021, waar vertegenwoordigers van onder meer verkeersbureaus, touroperators, accommodaties, airlines, rentals, verzekeraars, airports en ICT klaarstaan om jou te voorzien van de laatste nieuwtjes over hun producten en diensten. TravDay is hét event voor (zelfstandig) reisadviseurs, CEO’s van reisbureaus en touroperators, inkopers en productmanagers. Laat je informeren en inspireren.

TravDay biedt de unieke mogelijkheid om te netwerken met zo veel branchegenoten op één dag en wordt afgesloten met een spetterend feest. Laat deze gelegenheid dan ook niet voorbijgaan!

Programma:

  • 12.00 uur Start aanmelden bezoekers
  • 12.30 uur Opening beursvloer
  • 12.30 uur Walking lunch
  • 17.00 uur Einde beursvloer
  • 17.10 uur Plenair in theater
  • 18.00 uur Walking diner & borrel
  • 19.30 uur Closing party met DJ
  • 23.00 uur Einde TravDay 2021

Waar:

Hotel Gooiland
Emmastraat 2
1211 NG Hilversum

In het centrum van mediastad Hilversum staat een uitgesproken, karakteristiek rijksmonument: evenementenlocatie Gooiland. Gebouwd in 1936 in de stijl van het Nieuwe Bouwen. Een pand waar licht en ruimte evenementen karakter geven. En waar duurzaamheid een belangrijke rol speelt.
De geschiedenis van de locatie en Hilversum als mediastad zie je terug in de uitstraling van deze evenementenlocatie. In de jaren ’30 van de vorige eeuw is Gooiland gebouwd, een voor die tijd enorm opvallend en vernieuwend gebouw. Die vernieuwende geest werkt tot op de dag van vandaag door in de hele locatie: in het team, de sfeer en de evenementen. Een locatie met karakter, daar profiteert ieder evenement van.

Kortom:

Schrijf u nu snel en kosteloos in voor de TravDay 2021. Een dag van jouw tijd in ruil voor een ouderwetse dag vol netwerken, ontmoeten en verbinden.

Mis het niet!

We zien je graag op 27 september 2021 in Hotel Gooiland - Hilversum.

*LET OP: TravDay is uitsluitend gratis toegankelijk voor: productmanagers, inkopers, reisagenten, ZRA’s, eigenaren reisbureaus en CEO’s. Sales en vertegenwoordigers hebben geen gratis toegang en kunnen uitsluitend bezoeken wanneer een stand is afgenomen. Voor meer informatie over stands: sales@travmedia.nl - 0356728852

Bij annulering ná 24 september of afwezigheid zonder afmelding, zijn wij genoodzaakt € 25,- (excl. BTW) in rekening te brengen.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn