TravDay

Hét vakevent voor de reisbranche

TravDay op 27 september is hét event voor (zelfstandig) reisadviseurs, CEO’s van reisbureaus en touroperators, inkopers en productmanagers. Laat je informeren en inspireren.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 maand geleden

Win een leuke verrassing!

De letterlijk ‘wolkenkrabbende’ wolkenkrabbers, een prachtige kustlijn en de Arabische woestijn maken Dubai een opwindende reisbestemming. Verdiep je in deze bijzondere bestemming en win een leuke verrassing!

Ontdek de fascinerende mix van traditie en moderniteit, evenals Arabische en internationale invloeden. Een levendige geschiedenis aan de zoutwaterkreek Creek, spectaculaire hoogtepunten zoals de Burj Khalifa, The Dubai Frame of het hoogste reuzenrad ter wereld - de Ain Dubai - en stranden vol actie. Een reis naar de woestijn of het Hatta-gebergte rondt de Dubai-ervaring af. Welkom in Dubai! 

WINNEN
Doe je best op deze gamecourse, want je maakt kans op een leuke verrassing wanneer je jouw behaalde certificaat tijdens TravDay laat zien bij de stand van Dubai! Let wel op; je moet er snel bij zijn, want er worden tien prijzen weggegeven, dus grijp niet mis!

START DIRECT!

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn