TravDay

Hét vakevent voor de reisbranche

TravDay op 27 september is hét event voor (zelfstandig) reisadviseurs, CEO’s van reisbureaus en touroperators, inkopers en productmanagers. Laat je informeren en inspireren.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 weken geleden

Win een verblijf bij Seaside Collection!

Met genoegen presenteren wij je de Seaside Collection op de eilanden Gran Canaria en Lanzarote. Verdiep je in deze hotelgroep door middel van de gamecourse en maak kans op het winnen van een heerlijk verblijf in een van de Seaside Collection hotels op de Canarische Eilanden! 

Zo kun je door een bezoek aan de stand van Seaside Collection tijdens TravDay op 27 september een verblijf winnen van 4 nachten voor 2 personen in Seaside Los Jameos (Lanzarote) in een Double Superior Room inclusief halfpension. Hiervoor dien je alleen maar je visitekaartje in te leveren voor de prijstrekking.  

Als je tijdens deze dag helaas niet in de prijzen bent gevallen, maak je gelukkig daarna ook nog kans. Want in december wordt de beste en meest fanatieke deelnemer aan de cursus beloond met een verblijf van 3 nachten voor 2 personen in Seaside Palm Beach (Gran Canaria) in een Double Superior Room inclusief halfpension!

START DIRECT!

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn