Travel South USA

ONTDEK HET AUTHENTIEKE ZUIDEN

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Travel South USA

Als jouw klanten op zoek zijn naar ongerepte natuur, verlaten zandstranden, livemuziek, bijzondere historische plekken en een overheerlijke keuken, dan zijn ze in het authentieke zuiden van de VS aan het juiste adres! De gastvrije staten: Louisiana, Alabama, North Carolina, South Carolina, West Virginia, Kentucky, Missouri, Tennessee en de steden van de Rhythm of the South (ROTS) hebben enorm veel te bieden. Dompel jouw klanten onder in de cultuur van het zuiden! 


Nieuwsbrief: Meld je aan en ontvang maandelijks een leuke en informatieve nieuwsbrief van Travel South gevuld met: weetjes, tips en informatie over de zuidelijke staten van Amerika.


Travel South USA wordt vertegenwoordigd door Target Travel Marketing. Voor vragen kun je contact opnemen met Hanny of Vera. 


VIDEO UITGELICHT

Laatste toevoegingen:

Drie nieuwe winnaars bij Travel South USA

Het is weer feest voor een aantal reisprofessionals! Afgelopen maand rondden zij (één van de) cursussen van Travel South USA succesvol af en vielen daarmee in de prijzen.  De volgende gelukkigen ontvangen een leuke Amerikaanse goodiebag vol verrassingen: Gemma van Kempen-van de Laar,(...)
Lees verder

Maar liefst 3 winnaars deze keer!

We kunnen weer wat winnaars met je delen, die via Travel South USA in de prijzen zijn gevallen. Maar liefst drie reisprofessionals hebben zich succesvol verdiept in de meest zuidelijke staten van de VS en daarmee een leuk pakket gewonnen. Binnenkort kunnen de volgende gelukkigen geweldige(...)
Lees verder

Muzikaal Arkansas, van folk tot blues

Van welke muziek je ook houdt, je vindt het in Arkansas! Zo is Mountain View, gelegen in de Ozarks, uitgeroepen tot ‘Folk Music Capital of the World! Hier kunnen bezoekers terecht als ze op zoek zijn naar authentieke, zuidelijke muziektradities. Is blues meer jouw ‘ding’? Ga dan vooral naar(...)
Lees verder

Arkansas

Kunst en cultuurliefhebbers zijn in hun element in Arkansas. Arkansas is namelijk de thuisbasis van een bloeiende gemeenschap voor kunst, muziek en cultuur. Creativiteit vind je hier overal terug. Zo vinden er in ‘the Natural State’ geregeld succesvolle en onafhankelijke filmfestivals plaats,(...)
Lees verder

Geniet van livemuziek in Little Rock, Arkansas

Little Rock in Arkansas staat vooral bekend om de vele livemuziek mogelijkheden. Naast de bekende locaties zoals het First Security Amphi Theatre en het Robinson Center, de thuisbasis van diverse Broadway-shows en rockconcerten, kun je ook naar kleinere en meer intieme locaties toe gaan. Wat(...)
Lees verder