Travel South USA

Bestemmingen, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Travel South USA

Als jouw klanten op zoek zijn naar ongerepte natuur, verlaten zandstranden, livemuziek, bijzondere historische plekken en een overheerlijke keuken, dan zijn ze in het authentieke zuiden van de VS aan het juiste adres! De zeven gastvriendelijke staten: Alabama, Kentucky, Louisiana, North Carolina, South Carolina, Tennessee en West Virginia hebben enorm veel te bieden. Dompel jouw klanten onder in de cultuur van het zuiden! 


Travel South USA wordt vertegenwoordigd door Target Travel Marketing. Voor vragen kun je contact opnemen met Hanny of Lisa. 


VIDEO UITGELICHT
Een belangrijk thema van de swingende staten in de Travel South Regio is muziek!

Laatste toevoegingen:

Win abonnement America Magazine & goodies!

Wil jij écht alles weten over de USA? Uitblinken door kennis en deze meerwaarde met jouw klanten delen? Dan is dít je kans. Travel South USA biedt momenteel tien cursussen aan over diverse staten en steden in de VS. Als je deze allemaal maakt, kun je een jaarabonnement op het America Magazine(...)
Lees verder

Dít zijn de winnaars van de maand januari!

Travel South USA deelt uit
Het is tijd om de winnaars van de maand januari bekend te maken! Elke maand maakt Travel South USA winnaars bekend voor diverse cursussen, die ze op hun Ecademy aanbieden. Deze maand is dit voor de cursus Kentucky, Tennessee, Nashville en Atlanta. Er is een goed gevulde goodiebag, in het(...)
Lees verder

Pakket vol leuks uit West Virginia!

Ontdek West Virginia door middel van de cursus van Travel South USA en win een leuke goodiebag vol verrassingen! Bekijk en verken de verschillende regio's van West Virginia, van de glooiende heuvels van de Mid-Ohio Valley tot de hoge toppen en plateaus van de Potomac Highlands. Elke(...)
Lees verder