Travel South USA

ONTDEK HET AUTHENTIEKE ZUIDEN

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Travel South USA

Als jouw klanten op zoek zijn naar ongerepte natuur, verlaten zandstranden, livemuziek, bijzondere historische plekken en een overheerlijke keuken, dan zijn ze in het authentieke zuiden van de VS aan het juiste adres! De gastvrije staten: Louisiana, Alabama, North Carolina, South Carolina, West Virginia, Kentucky, Missouri, Tennessee en de steden van de Rhythm of the South (ROTS) hebben enorm veel te bieden. Dompel jouw klanten onder in de cultuur van het zuiden! 


Travel South USA wordt vertegenwoordigd door Target Travel Marketing. Voor vragen kun je contact opnemen met Hanny of Vera. 


VIDEO UITGELICHT
Een belangrijk thema van de swingende staten in de Travel South Regio is muziek!

Laatste toevoegingen:

Famously Hot Capital City

Ontdek Columbia in South Carolina!
Columbia, de hoofdstad van South Carolina, wordt ook wel de Famously Hot Capital City genoemd door de heerlijke zomerse temperaturen.  Er zijn talloze accommodaties te vinden in het centrum voor een verblijf in deze bruisende stad. Speciale aanrader is 'the Inn at Claussens’s', deze(...)
Lees verder

Cultuur, historie, lekker eten & shoppen in Charleston

Ontdek het allemaal!
Charleston is jarenlang de belangrijkste havenplaats geweest in Amerika en is na Columbia de grootste stad in de staat. En ook een van de oudste, al in 1670 gesticht, maar pas sinds 1783 bekend als Charleston. Charleston kent een bewogen geschiedenis en dit is dan ook nog goed terug te vinden(...)
Lees verder

'Satisfy your thirst' in South Carolina

'Satisfy your thirst' is een bekende slogan in South Carolina. Je vindt hier talloze brouwerijen met homemade biertjes, moonshine distilleerderijen en speciale cocktails. Je gaat hier nooit dorstig weg, dat is zeker! Kijk hier voor meer informatie.
Lees verder

Outdoor adventures in South Carolina

Als je van buitenactiviteiten houdt, zit je goed in South Carolina. Van wildwater raften en ziplinen tot aan mountainbiken en trail running, South Carolina biedt het allemaal. Kijk hier voor de mogelijkheden!
Lees verder

The attraction of the Coast

Meer dan 300 dagen zon en 400 kilometer kust, dat is een ideale combinatie voor een heerlijke vakantie! South Carolina biedt een prachtige kustlijn, mooie State Parks, golfbanen en mogelijkheden voor outdoor activiteiten. De kust is afwisselend en biedt voor elk wat wils, of je nu rust en luxe(...)
Lees verder