Travel South USA

ONTDEK HET AUTHENTIEKE ZUIDEN

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Travel South USA

Als jouw klanten op zoek zijn naar ongerepte natuur, verlaten zandstranden, livemuziek, bijzondere historische plekken en een overheerlijke keuken, dan zijn ze in het authentieke zuiden van de VS aan het juiste adres! De gastvrije staten: Louisiana, Alabama, North Carolina, South Carolina, West Virginia, Kentucky, Missouri, Tennessee en de steden van de Rhythm of the South (ROTS) hebben enorm veel te bieden. Dompel jouw klanten onder in de cultuur van het zuiden! 


Nieuwsbrief: Meld je aan en ontvang maandelijks een leuke en informatieve nieuwsbrief van Travel South gevuld met: weetjes, tips en informatie over de zuidelijke staten van Amerika.


Travel South USA wordt vertegenwoordigd door Target Travel Marketing. Voor vragen kun je contact opnemen met Hanny of Vera. 


VIDEO UITGELICHT

Laatste toevoegingen:

Feest voor Sanne en Michelle!

Travel South maakt graag weer twee nieuwe winnaars bekend! Dit keer worden Sanne Hospers, reisadviseur bij Klooster Reizen en stagiaire Michelle van der Veen verblijd met een goodiebag uit de VS! Van harte gefeliciteerd! WINNEN Wil jij de volgende keer ook tussen de winnaars staan? Dat kan(...)
Lees verder

De hoofdprijs van Icelandair en Travel South gaat naar...

Plus andere prijswinnaars!
Travel South USA heeft op 13 december jl. samen met Icelandair een Webinar georganiseerd over North Carolina. Na afloop van de Webinar konden de deelnemers meedoen aan een quiz en maakten ze kans op mooie prijzen. Op de Vakdag van de Vakantiebeurs is door Marieke van der Weijden (...)
Lees verder

Louisiana

Louisiana heeft verschillende bijnamen, bijvoorbeeld The Pelican State, The Bayou State of Sportsman’s Paradise. Deze bijnamen verraden al enigszins hoe veelzijdig en divers de staat is. Verdiep je in Louisiana, word een echte expert én maak kans op een leuke Louisiana (...)
Lees verder

Family fun experiences in de Travel South regio

Als je op vakantie gaat met je gezin ben je op zoek naar geschikte activiteiten. Van wandelen en paardrijden tot rotsklimmen en tokkelen. Is het weer minder? Ga winkelen, naar een indoor speeltuin of bundel de krachten in een Escape Room. Alles is mogelijk tijdens een reis door het Diepe(...)
Lees verder

Op muzikale reis door de Travel South regio

In de diverse cursussen heb je al kunnen ontdekken dat de hele Travel South Regio ontzettend veel te bieden heeft. Van lekker eten tot historie en prachtige natuur, je hoeft je geen moment te vervelen en er is ook nog voor ieder in het reisgezelschap wat wils. In deze cursus (...)
Lees verder