Travel South USA

ONTDEK HET AUTHENTIEKE ZUIDEN

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Travel South USA

Als jouw klanten op zoek zijn naar ongerepte natuur, verlaten zandstranden, livemuziek, bijzondere historische plekken en een overheerlijke keuken, dan zijn ze in het authentieke zuiden van de VS aan het juiste adres! De gastvrije staten: Louisiana, Alabama, North Carolina, South Carolina, West Virginia, Kentucky, Missouri, Tennessee en de steden van de Rhythm of the South (ROTS) hebben enorm veel te bieden. Dompel jouw klanten onder in de cultuur van het zuiden! 


Nieuwsbrief: Meld je aan en ontvang maandelijks een leuke en informatieve nieuwsbrief van Travel South gevuld met: weetjes, tips en informatie over de zuidelijke staten van Amerika.


Travel South USA wordt vertegenwoordigd door Target Travel Marketing. Voor vragen kun je contact opnemen met Hanny of Vera. 


VIDEO UITGELICHT

Laatste toevoegingen:

PROOST op deze winnaars van Travel South

Er is weer flink uitgedeeld door Travel South USA, want maar liefst vier reisprofessionals hebben diverse leuke prijzen gewonnen. Deze variëren van vrolijke goodiebags tot luxe overnachtingen, spa behandelingen en Rituals pakketten. Lees snel verder wie in de prijzen zijn gevallen! Elke maand(...)
Lees verder

Golf in South Carolina

Wist je dat er maar liefst 360 golfbanen te vinden zijn in de Palmetto State, zoals South Carolina ook wel wordt genoemd. Met als hoogtepunt de baan van wereldklasse op Hilton Head Island, die vooral in April druk bezocht wordt, het RBC Heritage Hilton Head. Een echte aanrader is The Sanctuary(...)
Lees verder

Congaree National Park

Er bestaan een hoop sporten waarbij het heerlijk is om naar te kijken, maar hoe lekker is het om ook zelf sportief bezig te zijn. South Carolina heeft veel natuur en hier willen we graag de Congaree River highlighten. Deze 85 kilometer lange rivier heeft zijn naam te danken aan de(...)
Lees verder

WTA Tennis Tournament

Woman power, ook in South Carolina. Naast Golf en Paardensport is South Carolina ook bekend om het WTA Tennis Tournament. Dit is het grootste ladies-only tournament in de VS en vindt jaarlijks plaats in het Credit One Stadium op Daniel Island. Het bestaat inmiddels al 50 jaar en er spelen meer(...)
Lees verder

Charleston in South Carolina

South Carolina is verrassend veelzijdig, van de stranden tot aan de bergen van de Blue Ridge Mountains en de charmante stadjes in het zuiden, is er zoveel te beleven dat je er een vakantie mee kunt vullen. Charleston is een mooi uitgangspunt voor een roadtrip. Het historische Charleston bruist(...)
Lees verder