Travel South USA

ONTDEK HET AUTHENTIEKE ZUIDEN

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Travel South USA

Als jouw klanten op zoek zijn naar ongerepte natuur, verlaten zandstranden, livemuziek, bijzondere historische plekken en een overheerlijke keuken, dan zijn ze in het authentieke zuiden van de VS aan het juiste adres! De gastvrije staten: Louisiana, Alabama, North Carolina, South Carolina, West Virginia, Kentucky, Missouri, Tennessee en de steden van de Rhythm of the South (ROTS) hebben enorm veel te bieden. Dompel jouw klanten onder in de cultuur van het zuiden! 


Nieuwsbrief: Meld je aan en ontvang maandelijks een leuke en informatieve nieuwsbrief van Travel South gevuld met: weetjes, tips en informatie over de zuidelijke staten van Amerika.


Travel South USA wordt vertegenwoordigd door Target Travel Marketing. Voor vragen kun je contact opnemen met Hanny of Vera. 


VIDEO UITGELICHT

Laatste toevoegingen:

Wine & Dine en Spirits & Brews

Travel South USA
Eten is een belangrijk onderdeel van een reis door de Travel South-regio. Een van hun slogans is dan ook niet voor niets: 'You will never leave the South hungry'. Maar naast heerlijk eten vind je hier ook tal van bars en distilleerderijen. Daarom is het thema deze maand: Where to Wine &(...)
Lees verder

Muziek van alle genres en generaties

Travel South USA
Vele muziekgenres zoals gospel, jazz, blues en rock-'n-roll vinden hun oorsprong in de Travel South regio. Maar ook nu ademt deze streek muziek. Van nieuwe artiesten die in lokale jazz clubs op treden tot beroemde festivals, je kunt het hier allemaal beleven. Daarom belichten we deze(...)
Lees verder

April winnaar Travel South USA bekend!

We mogen weer een winnaar bekend maken van Travel South USA! Door deelname aan de cursussen wint de volgende winnaar een goodiebag uit de VS! Hans de Zwart, Managing Director bij Travel2C Van harte gefeliciteerd! WINNEN Wil jij de volgende keer ook tussen de winnaars staan? Dat kan! (...)
Lees verder

Nieuwe winnaars Travel South USA bekend!

Felicitaties voor de twee nieuwe maandwinnaars van Travel South USA! Door deelname aan de cursussen zijn weer twee reisprofessionals in de prijzen gevallen. De volgende gelukkige winnaars winnen een goodiebag uit de VS! Esther Troost, retail employee bij TUI Amber de Boer, Travel Agent bij(...)
Lees verder

South Carolina

South Carolina is de perfecte bestemming voor plezier en ontspanning, mede door de prachtige eilanden en kilometers stranden. Verdiep je in south Carolina, word een echte expert én maak kans op een leuke South Carolina goodiebag. Succes!
Lees verder