Travel South USA

Bestemmingen, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Travel South USA

Als jouw klanten op zoek zijn naar ongerepte natuur, verlaten zandstranden, livemuziek, bijzondere historische plekken en een overheerlijke keuken, dan zijn ze in het authentieke zuiden van de VS aan het juiste adres! De zeven gastvriendelijke staten: Alabama, Kentucky, Louisiana, North Carolina, South Carolina, Tennessee en West Virginia hebben enorm veel te bieden. Dompel jouw klanten onder in de cultuur van het zuiden! 


Travel South USA wordt vertegenwoordigd door Target Travel Marketing. Voor vragen kun je contact opnemen met Hanny of Lisa. 


VIDEO UITGELICHT
Een belangrijk thema van de swingende staten in de Travel South Regio is muziek!

Laatste toevoegingen:

Beste Atlanta Parades en festivals

Van gloeiende lantaarns op de BeltLine tot stadsstraten bezet door superhelden, je moet deze negen geweldige Atlanta-parades zeker toevoegen aan de bucketlist van jouw klanten in 2020! Als je denkt aan stadsparades, denk je al gauw aan marcherende bands, confetti en gigantische versierde wagens(...)
Lees verder

Wat te doen in Atlanta voor Martin Luther King Day

Martin Luther King Day wordt elk jaar op de derde maandag van januari gehouden en viert de prestaties van de burgenrechtenbeweging van de Afro-Amerikanen als een belangrijk onderdeel van de Amerikaanse geschiedenis. Dit jaar valt dit op 20 januari en wordt natuurlijk gevierd en bij stil gestaan(...)
Lees verder

Win een Atlanta-pakket!

Van een heerlijke keuken tot een ruim winkelaanbod en interessante historie; Atlanta has it all! Verdiep je in Atlanta, word een echte expert én maak kans op een goodiebag vol leuks uit deze bruisende stad.  START DIRECT Succes!
Lees verder

De winnaars van de maand november!

Het is tijd om de winnaars van de maand november bekend te maken. Zoals jullie weten maakt Travel South USA elke maand per cursus twee winnaars bekend. Deze maand is dit voor de cursussen Alabama, Kentucky, Louisiana, New Orleans, South Carolina, Tennessee en Nashville. Er is een goed gevulde(...)
Lees verder