Travel South USA

Bestemmingen, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Travel South USA

Als jouw klanten op zoek zijn naar ongerepte natuur, verlaten zandstranden, livemuziek, bijzondere historische plekken en een overheerlijke keuken, dan zijn ze in het authentieke zuiden van de VS aan het juiste adres! De zeven gastvriendelijke staten: Alabama, Kentucky, Louisiana, North Carolina, South Carolina, Tennessee en West Virginia hebben enorm veel te bieden. Dompel jouw klanten onder in de cultuur van het zuiden! 


Travel South USA wordt vertegenwoordigd door Target Travel Marketing. Voor vragen kun je contact opnemen met Hanny of Lisa. 


VIDEO UITGELICHT
Een belangrijk thema van de swingende staten in de Travel South Regio is muziek!

Laatste toevoegingen:

Tromgeroffel .. de winnaars van de maand februari!

Travel South USA deelt uit
Het is tijd om de winnaars van de maand februari bekend te maken. Zoals jullie weten maken we elke maand per cursus van Travel South USA de winnaars bekend. Deze maand is dit voor de cursus Kentucky, Louisiana, New Orleans, North Carolina, Tennessee, Nashville, Atlanta en de nieuwste cursus(...)
Lees verder

Cave State Missouri!

Missouri heeft alle vier de seizoenen en staat bekend om haar prachtige diepe grotten. De staat wordt ook wel de Cave State genoemd en heeft maar liefst 6.300 verschillende grotten. Als jouw klanten in Missouri zijn mogen zij deze natuurwonderen natuurlijk niet overslaan. Onderstaand vind je(...)
Lees verder

Honkbal & brouwerijen in Kansas City

De leukste combinatie!
Het leuke van de staat Missouri is dat de liefhebbers van honkbal hun hart op kunnen halen door de vele activiteiten en bezienswaardigheden in de staat. Ervaar de cultuur van honkbal en combineer dit met de vele bierbrouwerijen in de staat. Het is namelijk zo dat je een heerlijk gebrouwen(...)
Lees verder

Musical Roadtrip: van Nashville naar New Orleans

Als jouw klanten op zoek zijn naar een bijzondere route door het zuiden van de USA, hebben wij een bijzonder goed idee voor ze: de muzikale rondreis van Nashville naar New Orleans. Deze roadtrip bevat niet alleen twee van de meest aantrekkelijke steden in het diepe zuiden, maar bevat ook(...)
Lees verder