Travel South USA

Bestemmingen, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Travel South USA

Als jouw klanten op zoek zijn naar ongerepte natuur, verlaten zandstranden, livemuziek, bijzondere historische plekken en een overheerlijke keuken, dan zijn ze in het authentieke zuiden van de VS aan het juiste adres! De zeven gastvriendelijke staten: Alabama, Kentucky, Louisiana, North Carolina, South Carolina, Tennessee en West Virginia hebben enorm veel te bieden. Dompel jouw klanten onder in de cultuur van het zuiden! 


Travel South USA wordt vertegenwoordigd door Target Travel Marketing. Voor vragen kun je contact opnemen met Hanny of Lisa. 


VIDEO UITGELICHT
Een belangrijk thema van de swingende staten in de Travel South Regio is muziek!

Laatste toevoegingen:

VIDEO'S - Ask a Local

In samenwerking met Brand USA heeft Travel South USA een aantal aantrekkelijke video's samengesteld over de diverse staten van Travel South. Bekijk gerust de video's om vast weg te kunnen dromen over de veelzijdige, gastvrije en unieke Travel South Regio. Alabama Arkansas Georgia Kentucky(...)
Lees verder

When the time is right

Alabama wacht op je!
Op dit moment kunnen we alleen dromen over wanneer het weer tijd is om (veilig) te reizen naar de bijzondere Amerikaanse bestemmingen. Tot die tijd nemen we je graag virtueel mee op reis om jou én je klanten te inspireren! Bekijk nu de inspirerende video van de staat Alabama.
Lees verder

Tromgeroffel .. de winnaars van de maand februari!

Travel South USA deelt uit
Het is tijd om de winnaars van de maand februari bekend te maken. Zoals jullie weten maken we elke maand per cursus van Travel South USA de winnaars bekend. Deze maand is dit voor de cursus Kentucky, Louisiana, New Orleans, North Carolina, Tennessee, Nashville, Atlanta en de nieuwste cursus(...)
Lees verder

Cave State Missouri!

Missouri heeft alle vier de seizoenen en staat bekend om haar prachtige diepe grotten. De staat wordt ook wel de Cave State genoemd en heeft maar liefst 6.300 verschillende grotten. Als jouw klanten in Missouri zijn mogen zij deze natuurwonderen natuurlijk niet overslaan. Onderstaand vind je(...)
Lees verder

Honkbal & brouwerijen in Kansas City

De leukste combinatie!
Het leuke van de staat Missouri is dat de liefhebbers van honkbal hun hart op kunnen halen door de vele activiteiten en bezienswaardigheden in de staat. Ervaar de cultuur van honkbal en combineer dit met de vele bierbrouwerijen in de staat. Het is namelijk zo dat je een heerlijk gebrouwen(...)
Lees verder