Travel South USA

Bestemmingen, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Travel South USA

Als jouw klanten op zoek zijn naar ongerepte natuur, verlaten zandstranden, livemuziek, bijzondere historische plekken en een overheerlijke keuken, dan zijn ze in het authentieke zuiden van de VS aan het juiste adres! De zeven gastvriendelijke staten: Alabama, Kentucky, Louisiana, North Carolina, South Carolina, Tennessee en West Virginia hebben enorm veel te bieden. Dompel jouw klanten onder in de cultuur van het zuiden! 


Travel South USA wordt vertegenwoordigd door Target Travel Marketing. Voor vragen kun je contact opnemen met Hanny of Lisa. 


VIDEO UITGELICHT
Een belangrijk thema van de swingende staten in de Travel South Regio is muziek!

Laatste toevoegingen:

Vervoer & afstanden

Vervoer Atlanta is de luchthaven waar je maar liefst 28 x per week rechtstreeks op kunt vliegen vanuit Amsterdam. Maar ook talrijke andere luchthavens zijn, met een stopover, een heel goed uitgangspunt voor een reis door het authentieke Zuiden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Houston, Orlando,(...)
Lees verder

Waarom deze regio aanbieden?

Wat maakt deze regio zo uniek en een bezoek meer dan waard? We sommen graag een aantal USP's voor je op, zodat je jouw klanten eenvoudig kunt overtuigen. Het Zuiden is een deel van Amerika dat echt onder je huid gaat zitten. Het is de combinatie van prachtige natuur, heerlijk eten, enorme(...)
Lees verder

Bridge Day!

Een van de grootste sportevenementen ter wereld
Bridge Day is West Virginia’s grootste eendaagse festival en één van de grootste extreme sportevenementen ter wereld. Het evenement wordt jaarlijks georganiseerd op de derde zaterdag van oktober en vindt plaats op de New River Gorge Bridge in Fayette County, West Virginia. Dit jaar valt het(...)
Lees verder