Travel South USA

Bestemmingen, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Travel South USA

Als jouw klanten op zoek zijn naar ongerepte natuur, verlaten zandstranden, livemuziek, bijzondere historische plekken en een overheerlijke keuken, dan zijn ze in het authentieke zuiden van de VS aan het juiste adres! De zeven gastvriendelijke staten: Alabama, Kentucky, Louisiana, North Carolina, South Carolina, Tennessee en West Virginia hebben enorm veel te bieden. Dompel jouw klanten onder in de cultuur van het zuiden! 


Travel South USA wordt vertegenwoordigd door Target Travel Marketing. Voor vragen kun je contact opnemen met Hanny of Lisa. 


VIDEO UITGELICHT
Een belangrijk thema van de swingende staten in de Travel South Regio is muziek!

Laatste toevoegingen:

Win goodies uit North Carolina

North Carolina is een unieke staat met drie regio’s met elk zijn eigen karakter. Ontdek het allemaal door middel van deze cursus, word een echte North Carolina expert en maak kans op een rijkelijk gevulde goodiebag. Na elke maand worden diverse winnaars blij gemaakt, dus doe je best!(...)
Lees verder

Door het historische zuiden!

Mochten jouw klanten de zuidelijke staten aan doen tijdens een rondreis door Amerika, dan zijn er een aantal plaatsen en steden die zij niet mogen missen. De bijzondere en historische route van de staten Alabama naar Georgia is zeker een aanrader. De afstanden tussen de steden zijn goed te(...)
Lees verder

Touroperators North Carolina

Het is zeker een bezoek waard! Het bijzondere North Carolina met haar drie verschillende regio’s, grote steden, bierbrouwerijen en de Blue Ridge Parkway. De onderstaande touroperators bieden verschillende reizen aan: Aeroglobe Aireka – Go Amerika Beleef Amerika De Jong Intra Vakanties Exit Reizen
Lees verder

Touroperators New-Orleans

Tijdens een reis door Amerika, mag de stad New Orleans met haar kleurrijke Mardi Gras, muzikale straten en rijke tradities en cultuur niet ontbreken. Zie de onderstaande lijst met touroperators: Aireka – Go Amerika BT Tours Caribou Travel Eagle Rider - Motorreizen Le Beau Reizen Tenzing Travel(...)
Lees verder