Travel South USA

ONTDEK HET AUTHENTIEKE ZUIDEN

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Travel South USA

Als jouw klanten op zoek zijn naar ongerepte natuur, verlaten zandstranden, livemuziek, bijzondere historische plekken en een overheerlijke keuken, dan zijn ze in het authentieke zuiden van de VS aan het juiste adres! De gastvrije staten: Louisiana, Alabama, North Carolina, South Carolina, West Virginia, Kentucky, Missouri, Tennessee en de steden van de Rhythm of the South (ROTS) hebben enorm veel te bieden. Dompel jouw klanten onder in de cultuur van het zuiden! 


Travel South USA wordt vertegenwoordigd door Target Travel Marketing. Voor vragen kun je contact opnemen met Hanny of Vera. 


VIDEO UITGELICHT
Een belangrijk thema van de swingende staten in de Travel South Regio is muziek!

Laatste toevoegingen:

Maar liefst zes winnaars cadeaupakketten

Gefeliciteerd!
Op donderdagmiddag 24 juni kon je mee op virtuele roadtrip door North Carolina en South Carolina. Het webinar van Travel South USA stond in het teken van het thema ‘eten’ (barbecue, seafood etc.), maar daarnaast werden uiteraard ook de vele highlights van deze staten besproken en kon je leuke(...)
Lees verder

Drie gelukkigen winnen goodiebags uit de USA!

Aan het einde van elke maand worden veel winnaars geselecteerd door deelname aan cursussen op TravEcademy. Zo mogen we ook vandaag weer een drietal mensen verblijden met een leuke goodiebag! Joeri Delbaere (Product Manager Individual Tours USA & Canada bij Joker Reizen in België), Vivian(...)
Lees verder

Tennessee has it all!

Dit keer een tip uit Tennessee. Wist je namelijk dat Tennessee hartstikke geschikt voor een rondreis met hele gezin? Thrillseekers en waterliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij een van de vele water- en pretparken, zoals het Nascar Speedpark, Dollywood en het Dollywood’s Splash Country(...)
Lees verder

Tennessee Music Pathways

Artiesten over de hele wereld komen naar Tennessee om hun nummers te schrijven, op te nemen en indien mogelijk, live op te treden. Treed in hun voetsporen tijdens de Tennessee Music Pathways en kom in contact met de locals, leer meer over de muziekindustrie en bezoek de steden die van belang(...)
Lees verder

Elvis Week

Het jaarlijks terugkerende evenement Elvis Week wordt dit jaar georganiseerd tussen 11 en 17 augustus. Tijdens dit evenement geniet je van oude films, muziek en nog veel meer uit de geschiedenis van de legendarische King of rock-’n’-roll. Hoogtepunten dit jaar omvatten onder meer een(...)
Lees verder