Travel South USA

Bestemmingen, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 jaar geleden

Locals aan het woord

Je kunt geen betere tips krijgen dan van mensen die het gebied op en top kennen, de locals. Graag presenteren we je een aantal gouden tips, die je met jouw klanten kunt delen!

Alabama
Zorg dat je in Birmingham bent op een zaterdagavond. Gip’s Place is de enige echte Juke Joint in de staat en dit meemaken is een onvergetelijke ervaring. Je kan makkelijk heen en weer met Red Clay Tours, zij brengen je voor $ 25,- heen en terug. Niet onhandig omdat je dan lekker een biertje kan drinken en het vrij verstopt ligt in een woonwijk. Je betaalt $ 10,- entree en kan in een emmer stoppen wat je over hebt voor de muziek. Geniet van dansen met locals en samen genieten van je eigen meegebrachte drankjes.

Kijk hier voor meer informatie.

Louisiana
Als je aan Louisiana denkt, denk je vaak aan New Orleans. Logisch. Maar Louisiana heeft nog zoveel meer te bieden. Denk bijvoorbeeld eens aan Lake Charles. Aan het einde van de 19e eeuw heette het Zuidwesten van Louisiana “no man’s land”. De regio rond Lake Charles was niet echt Frans, maar ook niet echt Spaans, maar ook nog geen deel van de USA. En dit had een enorme aantrekkingskracht op bijzondere mensen. En Lake Charles is er nog steeds trots op een beetje “onconventioneel” te zijn. De locals willen dolgraag Cajun food met je delen of feesten op een Louisiana stijl party. Maar je kan hier ook genieten van een prachtige natuur.

Kijk hier voor meer informatie.

Tennessee
De muziekstaat, dat zal niemand ontkennen. En de eerste plaatsen die in je opkomen zijn natuurlijk Memphis en Tennessee. Terecht, maar wist je dat ook Knoxville bekend staat als een van de meest dynamische steden op het gebied van muziek? Van klassiek tot bluegrass, van country tot rock, live muziek vind je ook hier overal in de stad. WDVX’s Blue Plate Special is a must do! Dit is een live opgenomen radioshow van maandag tot zaterdag van 12 tot 13 uur inde WDVX Studios en je kan daarbij zijn!

Kijk hier voor meer informatie.

Kentucky
Kentucky staat bekend om de paarden en de bourbon, maar ook om de culinaire hoogstandjes. Veel is “farm to table” wat betekent dat alles super vers is met een oorspronkelijke smaak. Je moet je klant echt aanraden in het Brown Hotel in Louisville een Hot Brown Sandwich te eten. Een combinatie van geroosterde kalkoen, bacon, tomaat en dat met een homemade saus. Een heerlijk rustpunt als je geniet van de bruisende stad Louisville.

Kijk hier voor meer informatie.

West Virginia
In de provincie Greenbrier ligt het sprookjesachtige hotel The Greenbrier Hotel & Resort. Het ligt in het zuidoosten van de staat en is een gigantisch, extravagant en historisch hotel. Het is een nationaal historisch monument en gebouwd in 1778. Gedurende de tijd hebben meer dan 27 presidenten hier gelogeerd. Je kan hier verschillende tours volgen waarbij je bij een tour ook kan zien waar de verschillende presidenten hebben geslapen. Maar je kan er ook eigentijds relaxen in de Spa of op het golfterrein.

Kijk hier voor meer informatie.

North Carolina
North Carolina biedt eigenlijk totaal verschillende regios, van bergen tot kust. De bergen ontdek je het beste door een route uit te stippelen langs de Blue Ridge Parkway. Maar bij deze tips wil ik toch richting de kust. En het hebben over de Outer Banks. Hier zie je de unieke combinatie van wilde paarden, goudgele stranden en authentieke plaatsjes. Hoewel je heel dicht bij Washington ziet en dit dus een hele goede bestemming is vanuit deze luchthaven, waan je je ver weg van de drukke bewoonde wereld.

Kijk hier voor meer informatie.

South Carolina
Een kustlijn zoals je dat in je dromen voorstelt. Prachtige zandstranden, een heldere zee en kleinschalige resorts langs de kustlijn. Is je klant toevallig rond December in deze staat laat hem dan op tijd in Myrtle Beach zijn om Santa on the Beach te zien. In Myrtle Beach State Park zit de kerstman die graag met alle belangstellenden op de foto wil. En heb je het eenmaal vastgelegd dan is er nog volop vertier voor de hele familie in dit bruisende stadje.

Kijk hier voor meer informatie.

 

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn