Travel South USA

ONTDEK HET AUTHENTIEKE ZUIDEN

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 jaar geleden

West Virginia

The Greenbrier Hotel & Resort

In de provincie Greenbrier ligt het sprookjesachtige, extravagante en historische hotel The Greenbrier Hotel & Resort. De authentieke, klassieke stijl van het hotel is adembenemend mooi! Het is een nationaal historisch monument en gebouwd in 1778. Dit is ook een reden dat maar liefst 27 voormalige presidenten van Amerika hier te gast zijn geweest. Je kunt in het hotel diverse rondleidingen boeken, waarbij je bijvoorbeeld ziet waar de verschillende presidenten hebben geslapen. Ga jij voor de total package en ben je bereid daarvoor te betalen? Boek dan een nacht in een van de meest luxueuze kamers, de Windsor Club Premium. The Greenbrier Hotel & Resort biedt enorm veel activiteiten, dus je zult je geen moment vervelen.


Hoofdstad Charleston

Charleston is de hoofdstad van West Virginia en tevens de grootste stad van de staat. In deze bruisende stad vind je veel historie en een steeds populairdere art-scene. Bezoek hier de vele musea, winkeltjes, kunstgalerijen, restaurants en geniet van de livemuziek in een van de vele muziekcafés. Naast alle highlights in de stad vind je ook in de omgeving genoeg (buiten)activiteiten zoals:

  • Het Kanawha State Forest: Dit is een populaire bestemming voor outdoor liefhebbers, zo vind je hier meer dan 25 mijl aan wandel- en fietspaden.

  • Het West Virginia State Capitol: Wist je dat de koepel is verguld met 23 ½ karaats bladgoud?

  • Het Clay Center for the Arts & Sciences of West Virginia: In dit museum leer je meer over de wetenschap, podium- en uitvoerende kunsten

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn