Travel South USA

ONTDEK HET AUTHENTIEKE ZUIDEN

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 weken geleden

Het Gulf Coast Centrum voor ecotourisme en duurzaamheid 

Scala aan programma's!

'The Center' is een non-profitorganisatie die zich inzet om duurzaam toerisme te promoten, het milieubewustzijn te vergroten en het beheer van de natuurlijke hulpbronnen van de Gulf Coast aan te moedigen. Ze bieden een scala aan programma's van wereldklasse voor bewoners, bezoekers, studenten en gezinnen.

Het kustgebied van Alabama biedt adembenemende landschappen en onvergetelijke buitenervaringen. Naast de zandstranden waar de regio beroemd om is, kunnen bezoekers weelderige bossen, wetlands aan de kust, verhoogde promenades en ultramoderne milieufaciliteiten in Gulf State Park en de stad Gulf Shores verkennen.

Ze bieden dag- en overnachtingsprogramma's gedurende de winter, lente, zomer en herfst. De getrainde natuuronderzoekers zorgen voor een leuke, leerzame en veilige ervaring voor alle leeftijden. Ze werken samen met lokale ngo's, overheidsinstanties en anderen die onvermoeibaar hebben gewerkt om programma's te volgen en te beheren die alle langetermijnmissie ondersteunen.

Of je nu op zoek bent naar avontuur, wetenschappelijke ontdekkingen of een rustig moment van reflectie, de praktische activiteiten belichten het beste dat de Gulf Coast te bieden heeft.

De Gulf Coast Ambassadors of the Environment bieden nu op maat gemaakte begeleide kajak-, fiets- en wandeltochten. Verken Gulf State Park met ervaren veldgidsen van Jean-Michel Cousteau. Het team ontwerpt op maat een onvergetelijke dagtocht voor individuen en groepen van alle leeftijden en capaciteiten.

Kijk hier voor meer informatie. 

Gulf Coast Center for Ecotourism & Sustainability – Awareness through  Adventure

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn