Travel South USA

Bestemmingen, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 maanden geleden

Honkbal & brouwerijen in Kansas City

De leukste combinatie!

Het leuke van de staat Missouri is dat de liefhebbers van honkbal hun hart op kunnen halen door de vele activiteiten en bezienswaardigheden in de staat. Ervaar de cultuur van honkbal en combineer dit met de vele bierbrouwerijen in de staat. Het is namelijk zo dat je een heerlijk gebrouwen biertje goed kan combineren met een honkbalwedstrijd! Onderstaand vind je de leukste activiteiten voor een dagje honkbal en bier in de levendige stad Kansas City!

1. Bezoek de Boulevard Brewing Company
Start de dag met een interessante rondleiding door de Boulevard Brewing Company in Kansas City. De rondleidingen duren 45 minuten en geven je allerlei informatie en geschiedenis over het brouwen van bier in Missouri. De rondleidingen zijn beschikbaar van woensdag t/m zondag en je kan het bier proeven vanaf 21 jaar.

2. Ga voor een rondleiding door het Kansas City Royals Kauffman Stadium
Het Kauffman Stadium is de thuisbasis van de Kansas City Royals. Wist je dat Missouri slechts een van de zes staten is met, zowel een American League als een National League Major League honkbalteam? Het stadion is indrukwekkend om te bezoeken, of je nu een grote fan bent of niet. Het stadion beschikt over het grootste high-definition videobord wat gebruikt wordt in de grote competities en wedstrijden. De aangeboden rondleidingen gaan langs de dugout, de persbox, de interviewruimte, de Crown Club, de kleedkamers en andere interessante locaties achter de schermen.

3. Woon een wedstrijd bij van de Kansas City Royals
Natuurlijk mag een echte honkbalwedstrijd niet ontbreken tijdens een dag in Kansas City! Ervaar een wedstrijd in het Kauffman Stadium van de Amerikaanse kampioen van de World Series in 2015: Kansas City Royals. Er worden genoeg familievriendelijke wedstrijden georganiseerd en op de website van het stadion kan je overzichtelijk het wedstrijdschema bekijken. Ervaar de sfeer en proef de vele eet mogelijkheden in het stadion, zoals de bekende pinda’s en Cracker Jacks en natuurlijk de wereldberoemde Kansas City barbecue.

4. Eindig met het proeven van bier bij 75th Street Brewery
Proef de wereldbieren van Kansas City. Deze brouwerij is de thuisbasis van bekroonde, handgemaakte bieren, allemaal gebrouwen volgens de grote tradities van Engeland, Duitsland, Ierland en de Tsjechische Republiek. In deze pub vind je ook livemuziek en  homemade gerechten op het menu die je kan nuttigen in de speciale biertuin.

Kijk hier voor meer informatie over Kansas City.

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn