Travel South USA

ONTDEK HET AUTHENTIEKE ZUIDEN

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 jaar geleden

The attraction of the Coast

Meer dan 300 dagen zon en 400 kilometer kust, dat is een ideale combinatie voor een heerlijke vakantie! South Carolina biedt een prachtige kustlijn, mooie State Parks, golfbanen en mogelijkheden voor outdoor activiteiten.

De kust is afwisselend en biedt voor elk wat wils, of je nu rust en luxe zoekt of gezelligheid en betaalbare accommodaties. Myrtle Beach is een kindvriendelijke bestemming waar van alles te doen is. Voor kinderen is Wonderworks, Ziplinen, Ripley’s Aquarium en het SkyWheel fantastisch. Maar ook voor golfers is het een paradijs, er zijn meer dan 100 golfbanen in de buurt.

Meer authentiek is Charleston. Charleston is het oudste stadje in de staat en is een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan plantation houses en historisch belangrijke plaatsen. Charleston is uitstekend bewaard gebleven en ademt nog echt de sfeer van vroeger met de moderne faciliteiten van nu.

Meer luxe vind je in Hilton Head Island, bekend om de authentieke huisjes, polo en golf faciliteiten. Maar er is ook meer dan 160 kilometer aan fietspaden.

Kijk hier voor meer informatie. 

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn