Travel South USA

ONTDEK HET AUTHENTIEKE ZUIDEN

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 jaar geleden

Nashville & Zuidtour

Ervaar het zuiden door middel van muziek, geschiedenis en de zuidkust van de VS in deze opwindende tour die begint in Nashville, reist door ‘Sweet Home Alabama’ en eindigt in New Orleans.

DAG 1 & 2
Begin in Nashville, ook wel ‘Music City USA’ genoemd, waar je een tour door Music Row kunt maken en de historische RCA Studio B kunt bezoeken. Voor avondentertainment kun je Broadway Street op en neer lopen om naar livemuziek te luisteren.

DAG 3 & 4
Reis zuidwaarts naar Huntsville (2 uur, 111 mijl / 178 km) om het U.S. Space & Rocket Center te zien, het grootste ruimtemuseum ter wereld en de thuisbasis van Space Camp. Bekijk Campus 805 of StoveHouse voor dineren en livemuziek. Bezoek in Muscle Shoals FAME en Muscle Shoals Sound studio's om te zien waar opnamegeschiedenis werd geschreven.

DAG 5 & 6
Reis zuidwaarts over de snelweg I-65 naar Birmingham (1,5 uur, 100 mijl / 161 km.). Dit is de grootste stad van Sweet Home Alabama waar een gigantisch standbeeld van Vulcan uitkijkt over het centrum, waar je muziek en bars op het dak, theater en lekker eten kunt vinden. Birmingham is ook de thuisbasis van Amerika's grootste collectie motorfietsen, te zien in het Barber Vintage Motorsports Museum. Kellly Ingram Park en de 16th Street Baptist Church, genomineerd als werelderfgoed, bevinden zich in het historische zakendistrict 4th Avenue.

DAG 7 & 8
Reis verder zuidwaarts op de I-65 naar Montgomery, Alabama, (1,5 uur, 93 mijl / 150 km), uitgeroepen tot de beste historische stad van Amerika. Hank Williams, F.Scott Fitzgerald, Martin Luther King, Jr en Rosa Parks schreven allemaal geschiedenis in deze stad met prachtige musea en sites gewijd aan deze mannen en vrouwen die de geschiedenis van Amerika vormden. Montgomery is een rivierstad met een uitgaanscentrum naast de hotels en attracties in het centrum, allemaal op loopafstand.

DAG 9 & 10
Vervolg uw weg naar het zuiden tot u de Golf van Mexico en de badplaatsen Gulf Shores / Orange Beach (3 uur, 187 mijl / 300 km) bereikt. Hier is het zand zacht en wit en het water is blauw en warm. Ontspan op het strand en geniet van de vele bars en restaurants die verse zeevruchten serveren.

DAG 11 & 12
Het is slechts een klein eindje rijden naar de historische havenstad Mobile, Alabama (1 uur, 72 km). Bekend als de geboorteplaats van Mardi Gras in Amerika, combineert Mobile's Spaanse, Franse en zuidelijke erfgoed zich tot een aangename binnenstad met restaurants en revivalistische architectuur. In de buurt zijn belangrijke locaties zoals het USS Alabama Battleship, 5 River Delta Tours en een van de beste tuinen van het zuiden, Bellingrath Garden and Home.

DAG 13 & 15
Rijd in westelijke richting over de snelweg I-10 om een ​​andere geweldige zuidelijke havenstad te ervaren, New Orleans (2 uur, 232 km). New Orleans is in veel opzichten de tweelingstad van Mobile, alleen groter. Beide zijn belangrijke havensteden met een vergelijkbare geschiedenis, waaronder een liefde voor Mardi Gras en eten. Vlieg naar huis op de laatste dag.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn