Travel South USA

ONTDEK HET AUTHENTIEKE ZUIDEN

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 jaar geleden

Outer Banks - charmante kustroute

De Outer Banks, ook wel OBX genoemd, in North Carolina is een beschermd natuurgebied. Je kunt het een beetje vergelijken met onze Waddeneilanden. Het bestaat uit barrière-eilanden met prachtige stranden, zandduinen, getijdenpoelen, wildreservaten, historische dorpen en vuurtorens. Het is bovendien het leefgebied van een kolonie wilde, Spaanse Mustangs. Ook zijn de Outer Banks een favoriete bestemming voor snorkelaars en duikers. Er liggen namelijk enorm veel wrakken aan de kust en omdat dit zo ondiep is, is het voor zowel snorkelaars als duikers te bereiken. Nadat je de prachtige, ongerepte natuur van de Outer Banks hebt verkend, kun je genieten van een heerlijk vers visgerecht in een van de restaurantjes.

Als je de Outer Banks bezoekt, raden we je in ieder geval aan een van onderstaande plekken te bezoeken:

Cape Lookout
Cape Lookout National Seashore ligt aan de Crystal Coast, de zuidelijke Outer Banks, en bestaat uit drie ongerepte eilanden. Deze eilanden zijn zeer geschikt voor diverse buitenactiviteiten, zoals vissen, varen, zwemmen (wild) kamperen of vogel spotten. Uiteraard kan het beklimmen van de vuurtoren niet ontbreken, eenmaal boven geniet je van het indrukwekkende uitzicht. Reis je met (jonge) kinderen? Bezoek dan een van de bezoekerscentra en wellicht wordt jouw zoon of dochter wel een Junior Ranger Adventurer!

Cape Hatteras
Geniet van het geluid van de oceaan bij Cape Hatteras National Seashore, gelegen op het eiland Hatteras. Aan de westzijde van de kaap ligt de plaats Buxton. Of je nu geniet van het veranderende landschap, gaat kajakken of de vuurtoren beklimt, er is voor iedereen wel iets te ontdekken! Dit gebied ademt geschiedenis, van de piraterij (met Blackbeard) tot de Civil War. Ook onder water is hier genoeg te beleven. Doordat er hier meerdere scheepswrakken liggen, zijn ervaren duikers hier in hun element.

Zijn je klanten geïnteresseerd in een combinatie van prachtige natuur en rust? Dan is deze roadtrip wellicht een goede optie voor ze: A Charming Coastal Itinerary.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn