Travel South USA

ONTDEK HET AUTHENTIEKE ZUIDEN

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 jaar geleden

Beleef de artistieke kant van Kentucky

Kunst is een groot onderdeel van de cultuur in Kentucky. Je vindt er een levendige gemeenschap van artiesten die schilderen, beeldhouwen en handwerken.

Zo is de stad Paducah opgenomen op de UNESCO Creative City of Crafts and Folk Art, vanwege de diverse ambachten en volkskunsten die er te vinden zijn. Het plaatsje Berea is het hele jaar door een ambachtelijk leercentrum. Hier verkopen de kunstenaars niet alleen hun werken, maar delen ze ook hun technieken die al generaties lang bestaan.

Bezoek ook de geboorteplaats van de zestiende president van de VS, Abraham Lincoln. Zijn leven op de boerderij, gelegen aan Knob Creek in Kentucky, had een diepgaand effect op zijn persoonlijke opvattingen en later zijn voorzitterschap. Het Abraham Lincoln Boyhood Home is dagelijks geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Je klanten kunnen dit combineren met een bezoek aan het Lincoln Museum. Hier kunnen bezoekers zien hoe de Abraham Lincoln vroeger leefde door middel van wassenbeelden.

In 15 minuten rijden vanaf Lincoln Museum arriveer je bij het interessante Hardin County History Museum. Hier vind je voorwerpen, documenten en ander erfgoed die het verhaal van Hardin County vanaf de vroege Indiase bewoners tot aan de moderne tijd vertellen. Naast het feit dat Kentucky een vrolijke staat is waar het draait om bourbon, paarden en outdoor, zijn hier ook diverse spookachtige gebieden. Bezoekers kunnen een tour volgen op diverse plaatsen waaronder Ghost Walk of Lexington, Louisville Historic Tours, Waverly Hills Sanatorium en Paramount Art Center. Griezel mee tijdens deze typische Amerikaanse tours!

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn