Travel South USA

ONTDEK HET AUTHENTIEKE ZUIDEN

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 jaar geleden

De muzikaliteit van South Carolina

Festivals, concerten en muzikale bars, in de staat South Carolina vind je het allemaal! Wij lichten graag een paar highlights toe.

Zo is het jaarlijks terugkerende Charleston Bluegrass Festival een absolute aanrader. Alleen al voor de locatie wil je naar dit festival toe! Het vindt namelijk plaats bij het Woodlands Nature Reserve, een verborgen parel nabij Charleston. Meer een blues liefhebber? Dan is het Carolina Downhome Blues Festival in Camden een must.

In Charleston, waar je je makkelijk een paar dagen kunt vermaken, is de muziekliefhebber in zijn element. Ga bijvoorbeeld naar de Charleston Music Hall. In het gebouw, dat vroeger dienstdeed als passagiersstation, kan je naar het museum of een concert bijwonen. Of ga naar een van de vele leuke barretjes en geniet onder het genot van een heerlijk drankje van diverse artiesten. Onze aanraders zijn: Charleston Pour House, Prohibition, The Commodore en Burns Alley.

Strandliefhebbers gaan uiteraard naar Myrtle Beach, maar wist je dat deze plek ook bekend staat om de muziek? Zo is de Bourbon Street Bar & Grill dé plek waar locals en toeristen samen genieten van een fijne sfeer en goede muziek. Houd je van reggae of alternatieve rock? Dan is de Pirate’s Cove een must-visit!

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn