Travel South USA

Bestemmingen, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 jaar geleden

Ervaar de prachtige kust van North-Carolina

De kust van North-Carolina bestaat uit verschillende regio’s en is meer dan 480 kilometer lang. Aan de kustlijn vind je heerlijke strandplekken, bijzondere steden en genoeg activiteiten voor op het strand of daarbuiten. Ontdek de kust van North-Carolina door de kustlijn van zuid naar noord te rijden en proef de ontspannen sfeer van deze drie verschillende regio’s.

1. Start in het zuiden in de regio Brunswick Islands
In het zuiden bevinden zich de Brunswick eilanden. Veel families komen elk jaar terug om te genieten van één van de zes stranden of vijf eilanden. Populaire plekken zijn Bald Head Island, Calabash, Caswell Beach, Holden Beach, Leland, Oak Island, Ocean Isle Beach, Shallotte, Southport en Sunset Beach.

In deze regio moet je zijn voor de relaxte sfeer en de heerlijke zeevruchten. Voor avontuur kan je een vuurtoren beklimmen, zee schilpadden bewonderen of gaan voor een potje golf. Verder is deze regio bekend om de locatie voor de bekende film Safe Haven en uitermate geschikt om bij te komen.

2. Rijdt naar het middengedeelte van de kustlijn in de regio van Top Sail
Deze populaire piratenplaats is momenteel de plek voor strandliefhebbers die zoeken voor een vakantie met rust en ontspanning. Waar de piraten ooit lagen met hun schepen, is het nu een rustig gebied voor vissers, watersporters en zeeschildpadden. Deze regio staat bekend om zijn drie rustige Low-Key stranden, het Karen Beasley zeeschilpadden centrum, boot varen, watersporters en Lejuen Memorial Gardens. Op deze plek worden de mensen herdacht die voor Amerika hebben gediend en zich hebben opgeofferd voor de vrijheid. De top vijf plekken in deze regio zijn Jacksonville, Burgaw, Surf City, Swansboro en Top Sail beach. Deze zijn zeker een bezoekje waard!

3. In het noorden moet je zijn voor de Outer Banks en Currituck
North-Carolina staat bekend om haar historische eilanden. Deze noordelijke stranden waren het thuis voor Amerika’s eerste kolonie. Deze geschiedenis zorgt er tot op de dag van vandaag voor dat er genoeg opties zijn om deze regio te ontdekken via het land, de zee of in de lucht. Daarnaast staat de regio bekend om meer dan 160 km aan strand, het Cape Hatteras National Seashore, de Lost Colony, kitesurfers, watersporters, vier verschillende vuurtorens en wilde Spaanse Mustangs (paarden). Bijzondere bestemmingen en plaatsen in de omgeving zijn Corolla and Currituck Mainland, Duck, Kill Devil Hills, Kitty Hawk, Nags Head, Manteo, Ocracoke en Swan Quater en Rodanthe.

Kijk hier voor meer informatie over activiteiten en plaatsen aan de kust van North-Carolina.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn