Travel South USA

ONTDEK HET AUTHENTIEKE ZUIDEN

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 jaar geleden

Waarom deze regio aanbieden?

Wat maakt deze regio zo uniek en een bezoek meer dan waard? We sommen graag een aantal USP's voor je op, zodat je jouw klanten eenvoudig kunt overtuigen.

  • Het Zuiden is een deel van Amerika dat echt onder je huid gaat zitten. Het is de combinatie van prachtige natuur, heerlijk eten, enorme gastvrijheid, belangrijke plaatsen uit de Civil Rights history en natuurlijk muziek.
  • De sfeer is een beetje te vergelijken met Zuid Europa, beetje laid back, geen stress, alles komt goed. Maar dan wel met de Amerikaanse efficiency.
  • De natuur biedt veel “hidden gems”, verborgen parels. En dan vaak veel rustiger dan in de Grand Canyon of in Yosemite. De bergen in West Virginia en de eindeloze mogelijkheden om outdoor activiteiten te doen. Kentucky, de staat van de paarden, de bourbon en het lekkere eten. Oost Tennessee is misschien wel het mooiste natuurgebied in de Verenigde Staten, gedomineerd door de Great Smoky Mountains. Maar denk ook aan de stranden van North en South Carolina. Hetzelfde mooie witte zand als in Florida, dezelfde blauwe zee, maar dan allemaal veel rustiger en vaak ook beter betaalbaar.
  • Is je klant een motorliefhebber? Denk dan eens aan Alabama als mogelijkheid. De natuur zal je klant positief verrassen. En dat terwijl je het combineert met de roots van de moderne muziek in Muscle Shoals, de toekomst in Space Center en de bruisende steden Birmingham en Montgomery. Beide plaatsen laten ook diepe indruk achter als het gaat om de gebeurtenissen rondom de Civil Rights.
  • Of ga naar het bruisende New Orleans, waar de Jazz uit alle cafeetjes klinkt. Of sta in het Loraine Motel in Memphis waar Martin Luther King werd vermoord. Waarna je ook jezelf kan onderdompelen in de Blues in Beale Street of de Rock & Roll in Graceland. Het zijn unieke plaatsen met een unieke geschiedenis.

Gedurende de komende maanden kunnen jullie je helemaal verdiepen in deze staten en wil je niet alleen je klanten erheen sturen, maar wil je zelf ook gaan! Bekijk het overzicht met de komende cursussen van Travel South USA, zodat je niks mist!

    

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn