Travel South USA

ONTDEK HET AUTHENTIEKE ZUIDEN

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

8 maanden geleden

Win een diner cadeaukaart, borrelpakket of kookboek!

Wil jij graag een diner cadeaukaart, borrelpakket of Amerikaans burger kookboek winnen? Dan zit je bij Travel South USA helemaal goed. Door de cursus over culinaire hotspots en lekkernijen in deze regio te maken, maak je kans op het winnen van deze leuke prijzen. Maar je bent wel gewaarschuwd; watertanden en lekkere trek gegarandeerd! 

In de cursus 'Op culinaire reis door de Travel South regio' nemen we je graag mee op culinaire reis door Louisiana, Alabama en South Carolina. Niet omdat de andere staten uit de Travel South regio geen lekker eten hebben, zeker niet, maar simpelweg omdat we niet alle staten kunnen benoemen in één cursus. Want naast dat het zuiden van Amerika wordt gekenmerkt door de vele muziekstijlen, natuurparken en haar historie, vind je hier ook een breed scala aan iconische gerechten en drankjes. De zuidelijke keuken is een weerspiegeling van diversiteit op gebied van cultuur en geschiedenis.

Ontdek in deze cursus de vele culinaire mogelijkheden in de Travel South regio en win één van de volgende geweldige prijzen:

  • 1e plek – Diner cadeaukaart - t.w.v. € 100,-
  • 2e plek – Borrelpakket – t.w.v. € 45,-
  • 3e plek – Amerikaans burger kookboek – t.w.v. € 20,-

START DIRECT!

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn