Travel South USA

ONTDEK HET AUTHENTIEKE ZUIDEN

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 jaar geleden

Win leuke goodies uit South Carolina

WELCOME IN SOUTH CAROLINA!

South Carolina is de perfecte bestemming voor plezier en ontspanning, mede door de prachtige eilanden en kilometers stranden. Verdiep je in south Carolina, word een echte expert én maak kans op een leuke South Carolina goodiebag. 

De rijke geschiedenis van South Carolina bestrijkt meer dan 300 jaar vanaf de oprichting in Charles Towne in 1670. In het hele laagland van de staat vind je eeuwenoude plantages, tuinen en de ouderwetse charme. De uitgaansgelegenheden zijn te vinden in grote en kleine steden en er zijn genoeg kleurrijke festivals. De pretparken bieden genoeg familieplezier en er is een overvloed aan buitenrecreatie, zoals de stranden, bergmeren, moerassen en rivieren. Deze bieden eindeloze mogelijkheden voor allerlei wateractiviteiten.

South Carolina is just Right!

Na deze cursus ben jij een echte South Carolina expert en maak je kans op een rijkelijk gevulde goodiebag. Na elke maand worden diverse winnaars blij gemaakt, dus doe je best! Succes!

START DIRECT!


Wil je jouw kennis over de zuidelijke staten van de VS nog meer vergroten? Probeer dan ook één van de andere cursussen van Travel South USA

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn